- 26 Mart 2020
- 250
- 73
Yaa inşallah gönlünce olur benim 2 gün kaldı beklenen adet tarihimeAnladım.cnm inşallah hamilesindir bende beklemdiyim benimkide silik çizgi 6 gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa inşallah gönlünce olur benim 2 gün kaldı beklenen adet tarihimeAnladım.cnm inşallah hamilesindir bende beklemdiyim benimkide silik çizgi 6 gün var
Ay inşallah hamişizdir 2gun sonra olmazsanız test yapın tekrarYaa inşallah gönlünce olur benim 2 gün kaldı beklenen adet tarihime
Benimkinede bKarmısınız varmı adet günüm olmadım bugunMerhaba kızlar benim böyle çıktı kan verdim 18 değeriö
Bence var kuzum kan verBenimkinede bKarmısınız varmı adet günüm olmadım bugun
Hayır geçmedi sabah çoook varHayırlı olsun gününüz gecmismiydi dün benimde erken gebelik testim byle silik cikmisti
Silik çizgi çıkmış dün bende yaptım bu şekilde sonuç ne olcak bilmyorum yarın siz tekrsr yapınBenimkinede bKarmısınız varmı adet günüm olmadım bugun
Sizden umutlandım şuan bende inşallah bende hamileymdir sizinkide inşallah sağlıkla ilerler tekrardan hayırlı olsun bebisinizHayır geçmedi sabah çoook var
Yarın sabah tekrar yapıcam bakalımBence var kuzum kan ver
Yarın sabah tekrar yapıcam cnmSilik çizgi çıkmış dün bende yaptım bu şekilde sonuç ne olcak bilmyorum yarın siz tekrsr yapın
Teşekkür ederim canım haber ver bana daSizden umutlandım şuan bende inşallah bende hamileymdir sizinkide inşallah sağlıkla ilerler tekrardan hayırlı olsun bebisiniz
Normal test yaptım ama çıkmadı malesef 5 günüm kaldı regli bekliyorumTeşekkür ederim canım haber ver bana da
Benim adete şuan 5 gün var bende yapcam bugün atarım sana kaset test yapcam koyulaşma içinNormal test yaptım ama çıkmadı malesef 5 günüm kaldı regli bekliyorum
Yaptım canımTamam at canım bekliyorum
Gözün aydın canım hamilesin sen tebrik ediyorum seni. Adına cok sevindimYaptım canım
Demekki bende yok olsa çıkardı senin yumurtlama tarihini bilyormuydun senYaptım canım
Hayır bilmiyorum ama geç dölenme de olabilir senşn bence bekle bende Pcos varDemekki bende yok olsa çıkardı senin yumurtlama tarihini bilyormuydun sen
Sanmıyorum cnm 22 yada 23 u çatlamaydı benim büyük ihtimalleHayır bilmiyorum ama geç dölenme de olabilir senşn bence bekle bende Pcos var