Bu ay ayni durum benim de basima geldi ama negatifmis aslinda. Moralini bozmak istemem ama bati bekle bence, testkolik olduk ciktik ya
Canim hayirlisi diyelim sabir gerektiren bi durum ama sabretmesi coooook zorBir saat gecti cunku mutlaka negatiftir ama yine de kafayi yiycemmm ya keske hic cikmadaydi ikinci cizgi o erken gebelikti simdi bir de norml gebelik yaptim onu bekliorm
Senin durumun ne oldu canım aynı şeyi ben yaşıyorum şu an sabah erken gebelik testi yaptım, hayalet çizgi vardı. Adetime 3 gün var ama yumurtamın çatlamasını üzerinden 9 gün geçti. Umarım erken yaptığım içindir.Kizlar merhaba bugun test yaptim bata 4 gun var cok cok hafif ikinci cizgi gorundu fotograf cekecektim fakat fotografta net gorunmuyor, bu sekilde gebeligini ogrenen var mi?
3 gun arka arkaya test yaptim cizgiler gun gectikce koyulasti ama ne yazik ki bat tarihimde regl oldumSenin durumun ne oldu canım aynı şeyi ben yaşıyorum şu an sabah erken gebelik testi yaptım, hayalet çizgi vardı. Adetime 3 gün var ama yumurtamın çatlamasını üzerinden 9 gün geçti. Umarım erken yaptığım içindir.
4 gun daha bkliycm o zmn3 gun arka arkaya test yaptim cizgiler gun gectikce koyulasti ama ne yazik ki bat tarihimde regl oldum
Kimyasaldı sanırım, bende iki ay önce geçirdim. Hayırlısı olsun canım hepimiz için.3 gun arka arkaya test yaptim cizgiler gun gectikce koyulasti ama ne yazik ki bat tarihimde regl oldum
Simdi aklima takilan o acaba kimyasal miydi? o zaman agri vs. Oluyor mu biliyorum dusuk yasadim onun agrisi cok berbat biseyKimyasaldı sanırım, bende iki ay önce geçirdim. Hayırlısı olsun canım hepimiz için.
Beklemek en sagliklisi aslinda4 gun daha bkliycm o zmn
Bekliycem canim 4 gun dahaBeklemek en sagliklisi aslinda
Hamilesin kan ver cnmKizlar yardim lutfen
O zaman testi tekrarlayın iki gün sonra normal testte bile çıkar varsaCanim bu erken gebelik testi 2 dkka icinde birsey yoktu sonra 1 saat sonra baktim teste tesadufen cizgi vikmis ne bu simdi kafam karisti
Hamilesin kan ver cnm
Iki gun sonra bi test daha yap istersen cok umur baglama ama kendine de dikkat etYa emin olamiyorum bir saat sonra cikti erken gebelikte kzum haual kirikligi yasamamk adina adeti beklemek istiorm kimi de dikkate alma dior
Iki gun sonra bi test daha yap istersen cok umur baglama ama kendine de dikkat et
Inaniyorum ki guzel haberler alicaz artikAynen baglamiyorum zaten sildim kafadan adet o llursam gerek yok adet olmazdam da kan veririm direkt
Inaniyorum ki guzel haberler alicaz artik
Insallah en kisa zaman da hayirlisi ve saglikla nasip etain AllahimInsallah canim dileyen isteyen bekleyen herkese mucizesini gondersin rabbim
Kuzum seni üzmek istemem ama ilk evlendiğim ay başıma böyle birşey gelmişti.Erken gebelik testleri çok yanıltıcı olabiliyor inşallah hamilesinizdir.Pozitif olan 1 saate çıktı gece yapılmıştı negatif olan gündüz ve gebelik yoktu ama güzel haberini almak için takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?