Cok silik ikinci cizgi

Bu ay ayni durum benim de basima geldi ama negatifmis aslinda. Moralini bozmak istemem ama bati bekle bence, testkolik olduk ciktik ya

Bir saat gecti cunku mutlaka negatiftir ama yine de kafayi yiycemmm ya keske hic cikmadaydi ikinci cizgi o erken gebelikti simdi bir de norml gebelik yaptim onu bekliorm

Kizlar merhaba bugun test yaptim bata 4 gun var cok cok hafif ikinci cizgi gorundu fotograf cekecektim fakat fotografta net gorunmuyor, bu sekilde gebeligini ogrenen var mi?
Senin durumun ne oldu canım aynı şeyi ben yaşıyorum şu an sabah erken gebelik testi yaptım, hayalet çizgi vardı. Adetime 3 gün var ama yumurtamın çatlamasını üzerinden 9 gün geçti. Umarım erken yaptığım içindir.

3 gun arka arkaya test yaptim cizgiler gun gectikce koyulasti ama ne yazik ki bat tarihimde regl oldum

Canim bu erken gebelik testi 2 dkka icinde birsey yoktu sonra 1 saat sonra baktim teste tesadufen cizgi vikmis ne bu simdi kafam karisti
O zaman testi tekrarlayın iki gün sonra normal testte bile çıkar varsa

Kuzum seni üzmek istemem ama ilk evlendiğim ay başıma böyle birşey gelmişti.Erken gebelik testleri çok yanıltıcı olabiliyor inşallah hamilesinizdir.Pozitif olan 1 saate çıktı gece yapılmıştı negatif olan gündüz ve gebelik yoktu ama güzel haberini almak için takipteyim

Eklentiler

• 158805B1-8F90-4AF1-868C-A5E0A0F78A32.jpeg
    53,7 KB · Görüntüleme: 40
  • CA78641B-EC39-4D1D-A11D-CD600FA02CEF.jpeg
    123,1 KB · Görüntüleme: 46

Bendw inanmiyorum zaten artik yapmiycam adeti bekliyorum gecikirse kan veririm 11 gundu catlatma ignesinin bugun 12 ama test falan yapmayi dusunmuyorym adet ollmazsam 3 gune kan veririm psikolojim mahvoldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…