Silik çizgi

Merhaba adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım ama ilk idrarla yapamadım adetim her ay düzenli olmadığı için kesin bişey diyemiyorum sizce durumum nedir bu test yaptıktan 1 2 saat sonra çekildi ilk baktığımda çizgi yoktu
İlk 10 dk çıkan sonuçlar geçerli oluyor 1 2 saat sonrası kuruma çizgisidir büyük ihtimalle ama yinede testi tekrar etmenizde fayda var ☺️

bakabilir misiniz hamilelik var mı kasık ağrılarım var reglime de bir hafta var hamilelikle ilgili belirtileri de yaşıyorum test
Kızlar dün konu açmıştım kaset test yapıp silik çizgi gördüm bu sabah tekrar ilk idrarla test yaptım çok az şekilde silik çizgi var ama koyulaşma olmaması kafamı çok karıştırdı ya adetime 3 gün var şuan yaptığım testleri ekliyorum . Tüm testlerin silik çıkması ama koyulaşmaması kafamı çok karıştırdı :/

Eklentiler

• IMG_5174.jpeg
    IMG_5174.jpeg
    26,4 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_5116.jpeg
    IMG_5116.jpeg
    16,6 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_5101.jpeg
    IMG_5101.jpeg
    29,2 KB · Görüntüleme: 26
Ne zaman çıktığı önemli kimi testlerde kuruma çizgidi çıkıyor bence varsa bile 2 günsonra tekrarlayın
Kuruma çizgisi daha önce görmüştüm idrar damlattığımız yere su damlatınca kuruma çizgisi siliniyordu denemiştim bunda da denedim geçmedi ama tabi ümitlenmek de istemiyorum

Kuruma çizgisi daha önce görmüştüm idrar damlattığımız yere su damlatınca kuruma çizgisi siliniyordu denemiştim bunda da denedim geçmedi ama tabi ümitlenmek de istemiyorum
Bence sabah ilk idrarla tekrarlamak kesinleştirir çünkü hcg artar daha net görürüz . İnşallah bebeişimiz sizinledir

Kızlar merhaba yumurtlamanın 11.gününde yaptım bu testleri,ilk görseldekinde hemen silik açık pembe çıktı.Diğeri kaset test,yaptım öyle koydum kenarı sonradan baktığımda çok çok silik gözüküyordu. Hepsi kuruma çizgisimi çıkarıyor sizce? strip olan innovita kaset olan vex diye bir marka
1000018549.jpg
1000018600.jpg

X