Bi kac gun once erken gebelik testinden yaptim onda negatifti en ufak bi goruntu yoktu ama bu sasirtti beniBurada gördük tabi vargününü bekle geçerse testi tekrarla bence
Varsa zaten bir günlük gecikmede belli olur diye biliyorum günün geçerse kesin sonuç belli olur Allah sabır versinBi kac gun once erken gebelik testinden yaptim onda negatifti en ufak bi goruntu yoktu ama bu sasirtti beni
Once ki gebeligimde 3 gun gecikmeden sonra ogrenmistim oncesinde de test yapmamistim hic ama tutunamadi ve dustuVarsa zaten bir günlük gecikmede belli olur diye biliyorum günün geçerse kesin sonuç belli olur Allah sabır versingüzel sonuçlar alırsın inşallah. Fotoğrafı efektli paylaşmayı deneyin o zaman belli oluyor birkaç kişi öyle yapmıştı
Hayırlısı olsun canım ne diyelim olur inşallah bu defa bekle yap testi güzel sonuç alırsın umarımOnce ki gebeligimde 3 gun gecikmeden sonra ogrenmistim oncesinde de test yapmamistim hic ama tutunamadi ve dustusimdi uzerinden 5 ay gecti cok istiyoruz ama nasip oncesi hic test yapmadigim icin simdi de kafam karisti var mi yok mu esim de gordu cizgi var diyor ama ben endiseliyim
Amin insallahHayırlısı olsun canım ne diyelim olur inşallah bu defa bekle yap testi güzel sonuç alırsın umarım
Benim bu kadar net belli olmasa da cok hafif belli oluyor sabahi zor ederim ben artikbat’a 4 gün varken yaptıgım testlerim ve şu an 14+4 hamileyim. hergün adete yaklastıkca dahada koyulaşıyo emin olmak için farklı 2 marka daha test al yarın sabah ilk idrarla ve aksamına idrarını tutup bidaha yap. benim yöntemim buydu
inşallah Allahım sanada nasip ederBenim bu kadar net belli olmasa da cok hafif belli oluyor sabahi zor ederim ben artikumut oldu cevaplariniz bana
Gayet net görülüyor hamilesiniz :)Kizlar yardim lutfen
Canim bu erken gebelik testi 2 dkka icinde birsey yoktu sonra 1 saat sonra baktim teste tesadufen cizgi vikmis ne bu simdi kafam karistiGayet net görülüyor hamilesiniz :)
Ikinci cizgi net gorunuyor, testi yaptiktan ne kadar sure sonra cikti cizgiKizlar yardim lutfen
Suresini bilmiyorum ben yaptim tek cizgiydi sonra bir saat sonra baktim ikinci cizgi siliklesmisIkinci cizgi net gorunuyor, testi yaptiktan ne kadar sure sonra cikti cizgi
Cizgi gayet net gorunuyor bata ne kadar var pekiCanim bu erken gebelik testi 2 dkka icinde birsey yoktu sonra 1 saat sonra baktim teste tesadufen cizgi vikmis ne bu simdi kafam karisti
4 gunCizgi gayet net gorunuyor bata ne kadar var peki
Cizgi gayet net gorunuyor bata ne kadar var peki
Bu ay ayni durum benim de basima geldi ama negatifmis aslinda. Moralini bozmak istemem ama bati bekle bence, testkolik olduk ciktik yaBjr ssat gecti kuzum test zaman asimina ugrsdi yanlis olabilirndiye umutlanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?