• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sıkılıyorum

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.508
53
28
Merhaba herkese
Ben kpss'ye girdim, YKS tercihlerimi yaptım, yüksek lisansı kazandım. Artık uğraşacağım bir şey yok. Eylülün ortasında okul açılır muhtemelen.

Sorun şu ki ben çok yorgunum. Bedenim ve beynim çok yorgun. Sabah staja giderdim, öğlen okul, akşam koşa koşa dershaneye öabt dersine.:silah: Ve 3'ü de farklı ilçedeydi. Kpss çalışması, tercih dönemi, yüksek lisansa başvur sonuç bekle falan filan çok yoruldum.

Ama bir tatil dahi yapamıyorum. Hem maddi durumum yok, hem ailemin tatil anlayışı yok. Çıkıp gezsem ona da maddiyat lazım ki benim burslarım kesildi haziran ayında. Çok çok sıkılıyorum, bir aktivitem faaliyetim yok. Dizi izledim sıkıldım, film izledim sıkıldım. Kpss muhtemelen atanamıyacağım, yeniden oturup çalışmak istiyorum. Zevkli olsun diye matematik çözüyorum ondan da sıkıldım. Kafam boşalsın istiyorum yapamıyorum. Son 1 ayda hiçbir yer işe almıyor.
Son 1 ayım kaldı sizin var mı bir tavsiyeniz ne yapmalıyım evde kafa dağıtacak

bir dil seç öğren, artık ücretsiz kaynak da çok, bir sürü telefon uygulaması ve youtube emrinde. özelde iş ararken de işine yarar, devlette kademe atlarken de.

yine evde spor yapabilirsin veya koşabileceğin bir yer varsa sabah akşam koşusuna çıkabilirsin, yorgun bedeni canlandırmak lazım. yaz aylarının kıymetini bilmek lazım :)

Ben yabancı dizi izlerdim bir ara cok The Walking Dead, Dexter, Chuck, The Originals, Vikinigs, Person of the interest favorilerim tavsiye ederimm ilk birkac bolumleri sıkıcı gelebilir ama sezon finallarine gelince bitmesin dizi istiyor insan

Günlük işlere gidin , hem vakit geçiyor hem para kazanıyorsunuz :)
Düğün yemekleri , garsonluk , stand hostesliği.
İnsanları gözlemlemek değişik bi uğraş oluyor.
3 saat kadar sürüyor , 70-80 lira alıyorsunuz.

Bir akrabanızı ziyarete gidebilirsiniz.
Kafa boşaltmak için birebir bence.
Eğer kafa dengi yaşınıza uygun varsa, böyle yapın derim.

Veya bir diğer öneri gibi, yabancı dil öğrenmekte hiç fena fikir değil.

Ben olsam ayağımı uzatır tvde tüm gereksiz programları izlerdim . Bu kadar yoğunluktan sonra insan bazen böyle boş şeylerle uğraşmak istiyor

Back