Babasından annesine bir iltifat incelik gormediyse eğer yapmıyordur. Davranış olarak iki kısım insan vardır ailesinin verdikleri ile yetinenler ve kendini geliştirenler. Babadan anneye gösterilen davranışı bilinçsiz şekilde size aktarıyor olabilir.Merhaba hanimlar, yeni evli degilim ama evleneli cok olmadi öyle diyelim. Benim rahatsiz oldugum konu esimin bana cook nadiren güzel söz söylemesi. Bazen kendimce diyorum acaba sorun bende mi? Cok sey mi istiyorum? Bütün yaptiklarimi bazen görmezden geliyor veya daha dogrusu sanki benim görevimmis gibi algiliyor, temizliktir ütüdür vs. Tesekkür etme veya iltifat etme geregi duymuyor. Yani ben bir kadinim sonucta, her kadin arada bi güzel laf duymak ister öyle degil mi?
Örnek vermek gerekirse, demin gece vakti yarin is yerine yemek götürmek istedigini söyledi, gece vakti aklina gelmis. Hic üsenmeden söylenmeden gittim mutfaga hazirladim herseyi. Insan bi tesekkür etmez mi? Oturma odasina gectim baktim uyumus. Cok zoruma gitti. Bir yemegi güzel yaptim diyelim, oh ne kadar güzel olmus ellerine saglik demez, hersey de bir nane bulmaya calisir, tuzu az, yagi az olmus gibi laflar, aslinda begendigini yiyisinden anlarim ama mesela. Annesine veya ablasina gelince öve öve bitiremez bu arada. Bundan rahatsiz oldugumu belirttigim de sen ablami mi kiskaniyorsun der onun icin hic bisey demek istemiyorum artik. Fakat kendimi aptal gibi hissediyorum. Uzun yildir evli olan ablalar; nasil davranmam gerekiyor?
Bunu ona söyledin mi bence söylemediysen söyle. Bunlara duymaya ihtiyacım var diye açıkca söyle baktın anlamıyor halen demiyor her istediğini yapma bu saatte yemek yapamam de malzeme yok de yapma. Biraz kıymetin bilinsin erkek milletinin her dediğini yapmamak lazım yapıyosan da gözüne soka soka yap ki kıymetin olsunMerhaba hanimlar, yeni evli degilim ama evleneli cok olmadi öyle diyelim. Benim rahatsiz oldugum konu esimin bana cook nadiren güzel söz söylemesi. Bazen kendimce diyorum acaba sorun bende mi? Cok sey mi istiyorum? Bütün yaptiklarimi bazen görmezden geliyor veya daha dogrusu sanki benim görevimmis gibi algiliyor, temizliktir ütüdür vs. Tesekkür etme veya iltifat etme geregi duymuyor. Yani ben bir kadinim sonucta, her kadin arada bi güzel laf duymak ister öyle degil mi?
Örnek vermek gerekirse, demin gece vakti yarin is yerine yemek götürmek istedigini söyledi, gece vakti aklina gelmis. Hic üsenmeden söylenmeden gittim mutfaga hazirladim herseyi. Insan bi tesekkür etmez mi? Oturma odasina gectim baktim uyumus. Cok zoruma gitti. Bir yemegi güzel yaptim diyelim, oh ne kadar güzel olmus ellerine saglik demez, hersey de bir nane bulmaya calisir, tuzu az, yagi az olmus gibi laflar, aslinda begendigini yiyisinden anlarim ama mesela. Annesine veya ablasina gelince öve öve bitiremez bu arada. Bundan rahatsiz oldugumu belirttigim de sen ablami mi kiskaniyorsun der onun icin hic bisey demek istemiyorum artik. Fakat kendimi aptal gibi hissediyorum. Uzun yildir evli olan ablalar; nasil davranmam gerekiyor?
Yapmazsanız yaptığınızda kıymete biner ama hep yapınca görmezden geliniyor işte… yemek ütü sizin göreviniz değil, evin ortak işleridir. Kocanız da yapsın, yapmazsa siz de yapmayın kalsın her şey. En azından sonradan yaparsanız kıymetini anlarMerhaba hanimlar, yeni evli degilim ama evleneli cok olmadi öyle diyelim. Benim rahatsiz oldugum konu esimin bana cook nadiren güzel söz söylemesi. Bazen kendimce diyorum acaba sorun bende mi? Cok sey mi istiyorum? Bütün yaptiklarimi bazen görmezden geliyor veya daha dogrusu sanki benim görevimmis gibi algiliyor, temizliktir ütüdür vs. Tesekkür etme veya iltifat etme geregi duymuyor. Yani ben bir kadinim sonucta, her kadin arada bi güzel laf duymak ister öyle degil mi?
Merhaba hanimlar, yeni evli degilim ama evleneli cok olmadi öyle diyelim. Benim rahatsiz oldugum konu esimin bana cook nadiren güzel söz söylemesi. Bazen kendimce diyorum acaba sorun bende mi? Cok sey mi istiyorum? Bütün yaptiklarimi bazen görmezden geliyor veya daha dogrusu sanki benim görevimmis gibi algiliyor, temizliktir ütüdür vs. Tesekkür etme veya iltifat etme geregi duymuyor. Yani ben bir kadinim sonucta, her kadin arada bi güzel laf duymak ister öyle degil mi?
Yoo adam annesine ablasına kibarmis.Evet, özünde odun olan birisinden çok şey istiyorsun.
Çocuğum; doktor, hakim, mühendis, öğretmen vb. olsun diye çaba gösterene kadar, önce çevresine saygılı, insan ilişkilerinde duyarlı, iyi bir insan olması için çaba göstermek ve öyle yetiştirmek lazım.Yoo adam annesine ablasına kibarmis.
Bu eşe kaba olma durumu da ayri bişey herhalde.
Simarmasin mi diyor acaba
Annesine veya ablasina gelince öve öve bitiremez bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?