- 15 Ekim 2018
- 1.207
- 5.685
O adamdan hayır gelmez bu bir,
Siz de lütfen .net yazıp .net yazmadığınızı bir gözden geçirin bu da iki.
Çokta anlamadım ama anladigim kadarıyla seni zaten istemiyor ne şansı vereceksinkiMerhaba arkadaslar. 4.5 yillik evliyim. Esimle aci tatli evliligimiz gidiyor ama esimde asla calisma kapasitesi yok . Girdigi yerde 1 sene asla calismamistir. Hep parti pesinde yada kahvede gunluuk calisir. Ailesi ve 6 kardrsi var hepsi evlenip bosanmis essiz hayatlarina devam ediyorlar. 1 abisi 2. Evliligi yapti cocuklar ortada pesisan vs. Esim evliligin 6. Ayinda benden tum altinlari izinsiz almis ve bozdurup borc odemis guya. Bunun adi baska bsey ama her insan hata yapar deyip sustum. 3 sene sonra hamile kaldim ve 38 haftaya kadar calistim 10 yillik bi calisanim. Esim bu arada gene gunluk islerde calisiyor. Kaynanamin yada ailesinin asla bana maddi manevi faydasi olmaz kaynanam evime dahi gelmez. Esim cocuktan sonra sorumsuzlasti bu sefer calismamaya basladi eve calismadigi halde para getirince kiziyorum. Nerden buluyorsun diyince annemden aldim diyor. Kaynanama soyledim gizli para verme diye ama kadin evime gelip yicek ekmegim varmi diye bakmaz esime gider elektrik su neyse verir haliyle esimde rahata alisip calismiyor. Ben kendim taki vs. Yapip satiyorum uc bes kazaniyorum. Esim bi gun markette ise girdi sigorta maas vs. Bu sefer 4 ay boyinca bana 1 kurus para vermedi soruncada kira elektirik su odedim dedi. Bende bu olayi gidip aileme anlattim ve bana bakmiyor benim kazandigim parayi istiyor istemiyorum artik dedim 1 hafta ailemde kaldim. Esimin ailesinden 1 kisi beni arayop .net oldu .net kaldi diye sormadilar. Benim ailem bi sans daha ver falan dedi neysr eve dondum. Esim ayni yerde calisiyor devam ama bu seferde kenara kaldirdigim 1 tl yada 50 tl ler hep kaybolmaya basladi. Takip ettim esimin aldigini gordum. Konustum yine sustum ama bana hic harclik vermemesine deli oluyorum. Bu sefer bi gun annemlere gittik babama yardim ederken elini derince kasti ve hastaneye dikis attirmaa gittik ben orda sok oldum sgk si yokmus. Sıköştirinca yok yapcaz dediler yapmadilar dedi. 7 ay sigortasiz calismak nedir nasil bir zihniyetir. 17 aylik kizim var ya bisey olsa. 4 gun sonra ordanda cikarmislar. Sonrasinda is bulmadi istemedi yan gel yat derdinde adam. Ailesi 1 kere evime gelmedi bu adam calismiyor .net yiyip .net iciyorsunuz diye. Bende sinirlenip onlara gitmeyi kestim. Ablasi var ariyor acmiyorum. Cunku bosancam dedigim de insan 1 arardi ya benim ortada cocugum var 8 aydir gormuyorlar .net demek. Kaynanam pazar gorur esimi cgirir al eve gotur der. Boek yapar carsida verr esim eve getirir. Onlar gorusuyor nasilsa biz kimin umrumdayiz ki. Esime olmuyor bak bosancam dedim bosan diyor. Sen bi sure evden git ben cocuk var gidemem diyorum kirayi ben veiyorm sen git diyor. En son yine gorumcem pazar gormus peynir vs. Yollamis kahvaltida koymus esim yemicez dedim beni sayip evime gelmxler cocugumu gormezler bana bisey yollamasinlar para vermesinder dedim. Esimde bagirdi defol git topla esyalarini dedi toplandim annemlere geldim. 2 aydir burdayim hala calismiyor is bakmiyor. 3 aylik kira birikms annesinin evindeki televizyonu satmis haberi yokken kiximin 19 aylik kiyamadigim bilezigini satmis. Kaynanama diyorum oglum hirszlik yapmis o da diyor ki alsin napayim kira odmis bir sey olmaz diyor. Bsancam diyorum e napayim yine evlenir diyor. 2 aydir bana 1 tl vermedi cocugum .net yiyip .net bez kullaniyor bilmez 2 ayda 4 sefer gormustur belki ailesi vs. 2 ayda .net aradi .net sordu nasil bir merhametsizlik anlamadim. Gorumcem ta bursadan kizi damadi torunuyla dugune geldiler. Kaynanamla annemlein evinde 1 sokak var bir kere gelmediler. Birde kalkip int. Hepsinin esimde dahil birlikte foto koymslar ya esim diyemedi mi siz bnim yuam dagiliyor burda topancaginza yuvami yapalim dir
Benim ailem son sans diye 3 kirayi esime vermis esimde yatirmis ama sonra 5 gin tel kapali gelmedi gitmedi. Babam artik olmaz kizim ben para verdim ailesi donup bakmadi yine minnet yok diyor.Cuma gunu bosanma davasi acacagim. Ama sans vermem gerekirmi bilmiyorm. Ailem biz sana bakariz duzelmiyor sen bilrsin diyor. Ama cok korkuyorum yanliz yapabilirmiyim. Yada esimide cok seviyorum Lutfrn yardim edin.
Merhaba arkadaslar. 4.5 yillik evliyim. Esimle aci tatli evliligimiz gidiyor ama esimde asla calisma kapasitesi yok . Girdigi yerde 1 sene asla calismamistir. Hep parti pesinde yada kahvede gunluuk calisir. Ailesi ve 6 kardrsi var hepsi evlenip bosanmis essiz hayatlarina devam ediyorlar. 1 abisi 2. Evliligi yapti cocuklar ortada pesisan vs. Esim evliligin 6. Ayinda benden tum altinlari izinsiz almis ve bozdurup borc odemis guya. Bunun adi baska bsey ama her insan hata yapar deyip sustum. 3 sene sonra hamile kaldim ve 38 haftaya kadar calistim 10 yillik bi calisanim. Esim bu arada gene gunluk islerde calisiyor. Kaynanamin yada ailesinin asla bana maddi manevi faydasi olmaz kaynanam evime dahi gelmez. Esim cocuktan sonra sorumsuzlasti bu sefer calismamaya basladi eve calismadigi halde para getirince kiziyorum. Nerden buluyorsun diyince annemden aldim diyor. Kaynanama soyledim gizli para verme diye ama kadin evime gelip yicek ekmegim varmi diye bakmaz esime gider elektrik su neyse verir haliyle esimde rahata alisip calismiyor. Ben kendim taki vs. Yapip satiyorum uc bes kazaniyorum. Esim bi gun markette ise girdi sigorta maas vs. Bu sefer 4 ay boyinca bana 1 kurus para vermedi soruncada kira elektirik su odedim dedi. Bende bu olayi gidip aileme anlattim ve bana bakmiyor benim kazandigim parayi istiyor istemiyorum artik dedim 1 hafta ailemde kaldim. Esimin ailesinden 1 kisi beni arayop .net oldu .net kaldi diye sormadilar. Benim ailem bi sans daha ver falan dedi neysr eve dondum. Esim ayni yerde calisiyor devam ama bu seferde kenara kaldirdigim 1 tl yada 50 tl ler hep kaybolmaya basladi. Takip ettim esimin aldigini gordum. Konustum yine sustum ama bana hic harclik vermemesine deli oluyorum. Bu sefer bi gun annemlere gittik babama yardim ederken elini derince kasti ve hastaneye dikis attirmaa gittik ben orda sok oldum sgk si yokmus. Sıköştirinca yok yapcaz dediler yapmadilar dedi. 7 ay sigortasiz calismak nedir nasil bir zihniyetir. 17 aylik kizim var ya bisey olsa. 4 gun sonra ordanda cikarmislar. Sonrasinda is bulmadi istemedi yan gel yat derdinde adam. Ailesi 1 kere evime gelmedi bu adam calismiyor .net yiyip .net iciyorsunuz diye. Bende sinirlenip onlara gitmeyi kestim. Ablasi var ariyor acmiyorum. Cunku bosancam dedigim de insan 1 arardi ya benim ortada cocugum var 8 aydir gormuyorlar .net demek. Kaynanam pazar gorur esimi cgirir al eve gotur der. Boek yapar carsida verr esim eve getirir. Onlar gorusuyor nasilsa biz kimin umrumdayiz ki. Esime olmuyor bak bosancam dedim bosan diyor. Sen bi sure evden git ben cocuk var gidemem diyorum kirayi ben veiyorm sen git diyor. En son yine gorumcem pazar gormus peynir vs. Yollamis kahvaltida koymus esim yemicez dedim beni sayip evime gelmxler cocugumu gormezler bana bisey yollamasinlar para vermesinder dedim. Esimde bagirdi defol git topla esyalarini dedi toplandim annemlere geldim. 2 aydir burdayim hala calismiyor is bakmiyor. 3 aylik kira birikms annesinin evindeki televizyonu satmis haberi yokken kiximin 19 aylik kiyamadigim bilezigini satmis. Kaynanama diyorum oglum hirszlik yapmis o da diyor ki alsin napayim kira odmis bir sey olmaz diyor. Bsancam diyorum e napayim yine evlenir diyor. 2 aydir bana 1 tl vermedi cocugum .net yiyip .net bez kullaniyor bilmez 2 ayda 4 sefer gormustur belki ailesi vs. 2 ayda .net aradi .net sordu nasil bir merhametsizlik anlamadim. Gorumcem ta bursadan kizi damadi torunuyla dugune geldiler. Kaynanamla annemlein evinde 1 sokak var bir kere gelmediler. Birde kalkip int. Hepsinin esimde dahil birlikte foto koymslar ya esim diyemedi mi siz bnim yuam dagiliyor burda topancaginza yuvami yapalim dir
Benim ailem son sans diye 3 kirayi esime vermis esimde yatirmis ama sonra 5 gin tel kapali gelmedi gitmedi. Babam artik olmaz kizim ben para verdim ailesi donup bakmadi yine minnet yok diyor.Cuma gunu bosanma davasi acacagim. Ama sans vermem gerekirmi bilmiyorm. Ailem biz sana bakariz duzelmiyor sen bilrsin diyor. Ama cok korkuyorum yanliz yapabilirmiyim. Yada esimide cok seviyorum Lutfrn yardim edin.