Cok seviyorum ama olmuyor

O adamdan hayır gelmez bu bir,

Siz de lütfen .net yazıp .net yazmadığınızı bir gözden geçirin bu da iki.

net net gözüm şaştı.

sorunun eşinle kv görümce niye karıştırdın ki.
hem ne yiyip içiyosunuz diye sormuyorlar demişsin hem pazar alışverişinizi yapmış biri diğeride birşeyler almış.

Çokta anlamadım ama anladigim kadarıyla seni zaten istemiyor ne şansı vereceksinki

Bu adamdan ne köy olur bacım ne kasaba bir erkek çocuğunu bile düşünmüyorsa o adamdan hayır gelmez boşanır mısınız bilmem ama adam sizi insan yerine bile koymuyor ailede var birşey 6 kardeşin 6 Sı boşanır mı Allah’ın dediği olur üzülme insallah daha iyileri çıkar karşına

neyini seviyorsunuz Allahaşkına, Davut heykeli gibi yakışıklı olsa da, dünyanın en romantiği olsa da sevilir mi bunları yapan adam?

Sizce sans vermeli misiniz? Size bu satirlari uzuun uzuuun yazdiran adama?? Bi cikin okuyun deyin ben ne yasamisim. Disardan nasil caresiz ve yalniz birakilmis bir kadin olarak gozukuyorsunuz bi bilseniz. Aileniz arkanizda ustelik. Cok uzuldum.. Hala sans vermeli miyim'e daha da uzuldum..

Böyle asalak tip sevilir mi yahu. Çok aradınız mı?
Sırtınızdaki eş adı verilen küfeden kurtulmanız dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…