Cok seviyorum ama olmuyor

Ben onlara hep soyledim. Gzlice yardim etmeyin birakn ki esm kendisi caba versin kiymet bilsin ama onlar dinlemyor ki

aşk karın doyururmu doyurur bır yerde birlik ve beraberlık sorumluluk olunca.ama diğer turlusu aşk karın doyurmaz.

Siz bu adamin nesini seviyorsunuz?
Hirsizligini mi?sorumsuzlugunu mu? yalanciligini mi size ve kiziniza vermedigi degerimi?
Su yazdiklarinizi bi okuyun siz ne cevap verirsiniz?

Ne kelimesini neden net diye yazıyorsunuz tüm anlamı bozuluyor cümlenin
Şans çabalayan uğraşan hatalarından ders alan insana verilir çalışmayan sorumsuz insana asla verilmez boşan demem kimseye ama sen boşan

Pardon da mazosist misiniz yoksa pavyonda calisirken esiniz sizi ordan mi kurtardi? Nedir yani? Ben baska bir aciklama getiremedim de.Bu adama bunca baglilik hala bi sans versem mi demek. Ya annesiniz once onu bi kabullenin. Bakin esiniz cocugunuzun ustune titrer bakar sever ama sizle ilgilenmez o zaman derim ki evlat icin belki dayanilir o uzulmesin vs ama bu adam erkek kopek gibi. Dogurttuktan sonrasi ile ilgilenmiyor. Yazik o cocuk babasiz buyusun on kat evladir. Aileniz destek olursa birakin gidin. Hala da seviyorum diyorsunuz.
Zaten basta isi gucu saglam olmayan adamla evlenmek veya calismayi sevmeyenle evlenmem hata, sonra ondan cocuk yapmak ikinci hata ama yeniden hamile kalmadan cikin gidin sabinin gunahina girmeyin. Yuva muva yok ortada.
Kadin da erkek de yuvasi icin gerektiginde tas da tasimali pazarda limon da satmali. Herkes doktor muhendis olcak diye bisey yok. Ama esiniz gibiler( benim kuzenlerim gibi ayni) parmak oynatmadan bir sirkete mudur yapilmalari gerektigini dusunur. Benim yazdiklarinizi okurken midem bulandi siz bi de koynuna girmeye devam etsem mi cok asigim diyorsunuz. Yazik!!!

Cok afedersiniz, konumu okuyup fikir beyan ederken, nasil bu kadar kirici kaba ve cirkin bir yorumda bulunabiliyorsunuz..! Konusurken once karsimizdakinin de duygularinin oldugunu nasil dusunmezsiniz. siz bir anneye Nasil pavyon konusu yada
Asil yazik olan birini yargilarken o kisinin duygularinin olabilecegini unutmaktir. Ben esimin koynuna girip girmeme muhabbeti yapmadim, ya da beni pavyondan aldi konusu acmadim siz nasil bu kadar cirkin konusabilirsiniz..! Maksatiniz fikir yada yasadiginiz bir konuyla degerlendirmek ise karsindaki kisi payvondan cikma bir kadin da olsa aldiginiz saygi ve terbiye icerisinde cevap vermek zorundasinizdir..! Eger ki boyle insanlarla muhattap olmak saygi ve terbiyenize uygun degilse de illaki laf soylemek yada muhattap olmak zorunda degilsiniz. Ben evlenirken esimin isi vardi yada yoktu cocuk dogurdum yada dogurmadim benim sorum ya da fikir amacim sizin yorumunuzla bir alakasi yok. Siz suan sadece agziniza geleni soylemissiniz ama cok alakasiz ve kaba bir tabir olmus. Keske derdim esimin koynuna girmek olsaydi, zaten o zaman niyetim ne suan bu postu acmak olurdu, ne de kizim olurdu... ama siz beni asla anlayamazsiniz. Beni sadece ayni, benzeri yada anne olan anlayabilir...! Luften postuma cevap yazmayin.. mumkunse yorumunuzu bana sayginiz yoksa evladima saygi gosterin ve silin...

Ne kelimesini neden net diye yazıyorsunuz tüm anlamı bozuluyor cümlenin
Şans çabalayan uğraşan hatalarından ders alan insana verilir çalışmayan sorumsuz insana asla verilmez boşan demem kimseye ama sen boşan
Telefomdan kaynakli sanirim.. haklisiniz, allah yardimcim olsunnn

Of içim şişti okurken Allah yardımcınız olsun... Allah geç vermiş çocuğu keşke doğmadan boşansaydınız. İşsiz bir eş kabul edilebilir belki uğraşıyorsa iş için, didiniyorsa , kafasını yoruyorsa ve eşi olarak siz diyorsanız ki "kendi aç kalır bizi aç bırakmaz" diye işte o zaman o eşin önünde saygıyla eğilirim lakin hem ondan bundan para dilenip üstüne sorumsuzsa ve sana "kirayı ben veriyorum defol git" diyebilecek kadar haysiyetsizse dönüp arkama bakmam evladıma hem anne hem baba olurum. Evladına babalık yapabilecek vasıflara sahip değil eşiniz hemen kurtarın kendinizi çok üzüldüm.

Amin hakkınızda hayırlısı olsun yinede bazı şeyler bizim elimizde gençliğinizin kıymetini bilin 5 yıl sonra keşke ozaman yapsaydım dersiniz
Ben esimin hatalarinin farkindayim, farkindayim ama bir anneyim ve kizim var fikire ihtiyacim var. Elbeteki sevgi var diye donulmez ama benimle benzer seyler yasamis birileri belki fikir verir ben zaten cuma gunu dava acacagim ama anlatamiyorum kndimi

Amin allah razi olsun esim dogumdan sonra bu sekikde oldu belkide sorumluluk agir geldi bilemem. Oysaki ikimizde calissakhersey olurdu ama nasip. Keske evlenmeseydim diye bir dusuncem hic olmadi zadece zaman bize bunlari gosterdi. Gelecegi gorsek heralde cok mukemmel olurduk ama nasip. Dediginiz gibi allah guc kuvvet verdikce herseyin ustesinden gelirim

Ben anladım çünkü benzerlerini çok yasadım çocuklar babayı parayla anneyi şevkatle seviyor kızınız büyüyünce anlarsınız para yok babada yok olur annesi mutlu olan çocuk da mutlu olur şu an yokkugunu hissetmez ilerdede güçlü annenin güçlü kızı olur insallah

Aminnn

Aynen öyle sakın pes etme ve kendini güçsüz hissetme. Evladının gözlerinin içine bak o sana anlatır seni. Güçlü olmak zorundasın kocaya değil huzura ihtiyacın var. Evladını kurtar o huzursuzluktan yoksa onun gelişimini çok etkilersin. Aslanlar gibi ailen de arkanda, çalışır paranı da kazanırsın kimseye muhtaç olmadan da gül gibi geçinirsin evelallah.

Insallah cok tesekkur ederim

Bazı yerler hiç anlaşılmıyor. Hiç mi dönüp bakmıyorsunuz ben ne yazdım diye?

Kimsenin sizden şans istediği yok, kendi kendinize şans verip durmuşsunuz.
Adam parayı almış, kirayı ödemiş mi ne yapmış belli değil. Bir daha arayıp sormamış. Parayı yedikten sonra aramayıp 5 gün telefonunu kapatmış, hala "şans versem mi" diyorsunuz.

7 ay sigortasız çalışmış eve 1 kuruş para getirmemiş. Gerçekten çalıştığını nereden biliyorsunuz?
Çocuk büyüyüp siz işe başlayınca hiç çalışmaz bence.

Aileniz de arkanızda madem, boşanın gitsin. Bir kişiyi daha yük etmeyin sırtınıza.

Esin hirsiz, calismiyor, oradan buradan geciniyor, hazirci... ailesini bosver.... esas problem esinde. Bir sans daha veriyim mi demissin de... verilecek sans fakan olmanali. Cunku adamin duzelme niyeti yok. Bir tane iyi tarafi yok adamin. Bu evliligi siz tek yasamissiniz. Yalniz yapabilor miyim diye sormayin zaten yalnizmissiniz.
Ortada bir evlilik yok, sadece bir imza var. Adam sorumsuz...

Olmayanı oldurmaya çalışmakla hayatınızı boşa harcamayın.Yeteri kadar şans verilmiş zaten daha fazla düşünüp üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…