anlamıyorum anlayamıyorum noluyo bu erkeklereneden bize bunları yaşatıyolar nasl sevgi bu acaba çevredenmi böyle davranıyor arkadaşlarndanmı etkileniyor ayrıca korunmama rağmen hamile kaldım dedin ondan önce bebek istiyormuydu eşin:97:
ben bi tavsiyede bulunamam cünkü tavsiye verecek kadar tecrübe sahibi degilim evlilik konusunda
ama bana esinin psikolojisi hic normal gelmedi,
evliligi kaldiramamis kesinlikle....
offf yaaa hep aynı sorunlar. tek kendımde sandıgım sıkıntılar herkezde varmıs
Yazdıklarınızı okuyunca ciddi bir tedaviye olduğunu düşündüm. Yoksa siz de bu dengesiz, tutarsız davranışlar karşısında normal kalamayabilir ruh sağlınızı kaybedebilirsiniz
tam bi dengesiz ya. allahın ona verdikleri için şükredeceğine seni bebeğinle başbaşa bırakıp kaçmış. erkeğim diye dolanıyor ortalarda dimi? seni şüphelendirmek istemem ama bahane arıyor gibi geldi bana, hamilelikti bebekti ilgisiz kaldı tabi beyfendi, allah bilir nerelerde geziyor?
zaten feministtim bu siteye girdikten sonra en koyusundan oldumevlenince onun tapulu mülkü olduğunzu falan düşünüyo heralde.
Çok üzüldüm ya,,
Nasıl bu kadar değişebiliyor hersey,,
Kusurabakmayın eşiniz cok karektersiz geldi bana,,
Anlasılan sizi, evliliği, sorumlulugu kaldıramadı bence,,
Zaten kopan kopmus,,bir süre telefonlarına cevap vermeyin,,
Hatasını kendi kendine anlarsa iyi, anlamazsa üzgünüm size ayrılmaktan baska care kalmıyor,,
Hergün böyle kahrolmak daha acı
eşiniz kaç yaşında?
lütfen ya bu kadar kaba olmasına sizi ezmesine izin vermeyin
daha 22 yaşında
izin vermiyorum işte bağırma çağırmalarda kapıyorum teli hemen ama en fazla 4 5 saat sonra hiçbişi yokmş gibi aşkımlı devam ediyo yok görmeye geldim diyo geliyo. bitirmek istiyorum tamamen konuşalım oturup diyorum tmm diyo gelmiyo snra yne hoop baştan napıson hytm...
kendimi sizin yerinize koymaya çalışıyorum.çok üzgün olduğunuzu tahmin edebiliyorum.lohusalığınızı bile yaşayamıyorsunuz. nasıl yani doğduğu gün bile yanınızda kalmıyor. ben teyzeyim, yeğenimi 2 gün görmesem özlerim. eşiniz kendi çocuğunu görmeyi tenezzül etmiyor.
umarım her şey gönlünüzce olur.
Allah akıl fikir versin... eş aile evlat hepsi var kıymet bilir ve düzelir inşaallah. kendinizi çok üzmeyin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?