Çok seviyordu, evlendik, tersine döndü, çocuk oldu iyice koptu..

tiara_

Minik Erkek'imm..
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
519
1
46
İstanbul
son gelişmeler 12. sf'da

Kaç defa yazıp dertleşmek istedim ama bi türlü toplayamadım kendimi. Ama artık delirmek üzereyim biriyle konuşmaya farklı fikirler alıp rahatlamaya ihtiyacım var.

Eşimle evlenmeden önce 1.5 yıl çıktık. Ondan öncede 1 yılımız var. O zaman okuyodum hiç istemiyodum nerdeyse hergün okulun çıkışına gelip beni eve götürüyodu sürekli buluşmak için arıyodu ama istemediğim için bahaneler bahaneler. Sonra nolduysa 1 senenin sonunda baktım bendede bişiler olmaya başlamış. Çıkmaya başladık. Çok mutluydum her gün sabahtan akşama kadar beraberiz akşam eve girer girmez arar seni şimdiden özledim derdi. Hergünümüz böyle gitti. Kavgalarda yaşadık ayrılıklarda ama hiçbiri uzun sürmedi eşimin sayesinde. Hep alttan alır, barışmak için elinden geleni yapardı. İlişkimizde çok seven taraf açıkçası oydu. Bitsin nolcak diye düşünür her kavgada bitirirdim ama onun sayesinde tekrar barışırdık. Bi ayrılığımızda evimn önnde bileğini kesmişti, o derece seviyodu beni. 3. ayımızda ısrarıyla dövme yaptırmıştık parmaklara. 1 yıldan sonrada yüzük taktık. Gitmediğimiz yer. ayrı geçirdiğimiz gün yoktu. Sonra araya çok kötü bi ayrılık girdi. O da dağıtmıştı kendini ve ailesinin heralde düzelir düşüncesiyle bunun aklına evlilik fikrini soktular. Ben istemedim daha erken diye ama resmen yalvardı "bak zaten hergün beraberiz, geceleri beraber sarlıp uyicaz, gündüzleri beraber uyanıcaz çok mtlu olucaz..." bende kapıldım bunun laflarına ve tamam dedim. Evlendik...

Evlendik ve bütün herşey yaşadıklarımız tamamen tersine döndü. 2. günü (kıskancımdır) laptopuna baktım benimle geçirdiği o yıllarda başkalarıylada konuşuyomuş, bana evde net kesildi artık girmiyorum dediği aylar boyunca netten hep başkalarıyla konuşmuş. eve gidiyorum dediğinde evin yakınndaki bi kızla görüşmüş. bunu yüzüne vurduğumda ne özür ne bişi. artık evliyiz her akşam buraya gelicem onlar geride kaldı takma kafana dedi ama insan güven bitince hep huzursz oluyo. sonra hep benimle olmak isteyen insan her gün arkadaşlarıyla çıkmaya başladı gece 12de zor giriyodu eve. abartsız 1 gün beraber geçirmedik. uyanıp çıkıyodu uyumaya giriyodu (çalışmıyodu ilk aylar) iyice koptuk birbrmzdn. Hergün kavga gürültü. O sevgili olduğum insan yoktu karşımda artık başkasıydı sanki. Sonra korunmaya rağmen hamile kaldığımı öğrendim. Allah affetsin ama istememiştim bebeği ama onu aldırırsan beni kaybedersin belan olurum senin o bebek olucak bzden bi parça olucak yine ikna etti. hamileliğim boyunca kavgalar devam etti. eşyalarımı toplayıp eve gittim geldi yalvardı değişcem haklısın dedi eve gri döndüm en fazla 2 gün sonra tekrar aynısı oldu. böyle geçti hamileliğim..

sonlara doğru düzeltmiştik problemlerimizi ama nolduysa doğumda çocuğu gördükten sonra incelen ip koptu. o gece hastanede yanımda bile kalmadı. hastane çıkışı ısrarlarıyla onun ailesinin evine gittik ve yine sadece uyumaya geliyodu eve. çocğuna bakmıyodu bile hç. böyle olmicak eve geçiyim belki beni evde tek bırakmak istemez diye kendi evime geçtim ama değişen bişi olmadı. biraz ayrı kalalım dedim annemi yanıma çağrdım. oda annesinin evinde kaldı. ama dayanamadım yapamıyorum diye annemin evine geçtim. 3 haftadır burdayım hergün telefonla hiçbişi yokmuş gibi aşkım napıyosun diye arıyo ama ne çocğunu görmeye geliyo nede eve gel diyo. sen istedin bu çocğu bu evliliği diye kavga etmeye başlayınca bu sfer o da başlıyo bağırmaya hiç orta nokta bulamıyorz. bitsin istiyorum artık ama nası yapıcam bilemiyorum. madem istemiyodu neden bu kadr ısrar etti. o kadar çok soru varki aklımda.

kusura bakmayın uzun oldu ama dayanamıyorum nolur yardım edin fikir verin bana...

Son düzenleme:
anlamıyorum anlayamıyorum noluyo bu erkeklere neden bize bunları yaşatıyolar nasl sevgi bu acaba çevredenmi böyle davranıyor arkadaşlarndanmı etkileniyor ayrıca korunmama rağmen hamile kaldım dedin ondan önce bebek istiyormuydu eşin:97:

ben bi tavsiyede bulunamam cünkü tavsiye verecek kadar tecrübe sahibi degilim evlilik konusunda
ama bana esinin psikolojisi hic normal gelmedi,
evliligi kaldiramamis kesinlikle....

offf yaaa hep aynı sorunlar. tek kendımde sandıgım sıkıntılar herkezde varmıs

Yazdıklarınızı okuyunca ciddi bir tedaviye olduğunu düşündüm. Yoksa siz de bu dengesiz, tutarsız davranışlar karşısında normal kalamayabilir ruh sağlınızı kaybedebilirsiniz

ya anlayamdığım benimle beraberken bütün arkadaşlarını silmişti hiçbirine ihtiyacım yok sadce sen varsın diyodu. ben aynı insanım ama şimdi ben yokum arkadaşları var. madem kaldıramicaktı evlenmek istemeseydi bu kadar.. o şuan rahat, olan çocukla kalan ben oldum.. bebek istiyerek yapmadık ama hep beraberken, çocklarımız olcak şöle evimiz olcak klasik hayaller kurardı o kadar. ilk hamile olduğumu ben ağlayarak söledim. o gülerek sarıldı.. böle ilginç işte..

ben bi tavsiyede bulunamam cünkü tavsiye verecek kadar tecrübe sahibi degilim evlilik konusunda
ama bana esinin psikolojisi hic normal gelmedi,
evliligi kaldiramamis kesinlikle....

kesinlikle kaldıramadı, bende kaldıramadım, bunu sölediğimde hep hayır yok öle şey dedi. bide dha şuana kadar hiç sorumluluk almadı, evi benim ailemle onun ailesi yaptı, hiçbi borcun altına girmedik. düğünden sonra çalışmadı altınlar yendi. kiramızı ablası ödedi, annesi para verdi her ay, doğumu hastaneyi babam karşıladı. hiç bi sorumluluk almadı ya aklım almıyo neyini kaldıramadı..

offf yaaa hep aynı sorunlar. tek kendımde sandıgım sıkıntılar herkezde varmıs

hiçmi mtlu evlilik yok ya

zaten feministtim bu siteye girdikten sonra en koyusundan oldumevlenince onun tapulu mülkü olduğunzu falan düşünüyo heralde.

tam bi dengesiz ya. allahın ona verdikleri için şükredeceğine seni bebeğinle başbaşa bırakıp kaçmış. erkeğim diye dolanıyor ortalarda dimi? seni şüphelendirmek istemem ama bahane arıyor gibi geldi bana, hamilelikti bebekti ilgisiz kaldı tabi beyfendi, allah bilir nerelerde geziyor?

Yazdıklarınızı okuyunca ciddi bir tedaviye olduğunu düşündüm. Yoksa siz de bu dengesiz, tutarsız davranışlar karşısında normal kalamayabilir ruh sağlınızı kaybedebilirsiniz

ben zaten kafayı yicem. kavga ediyoruz bitti beni bi daha arama diyorum ertesi gün sabah günaydın aşkım napıyosun diye arıyo. iyice deliricem. ne bitirebiliriyorum sayesinde ne evliyim diyebiliyorum resmen arafta kalmış gibiyim

yok ben tanıyorum malımı şuanda kafası rahat. o annesinde bebekle bişi yapamaz benimde evde karışanım yok diye geziyo ortalarda.

zaten feministtim bu siteye girdikten sonra en koyusundan oldumevlenince onun tapulu mülkü olduğunzu falan düşünüyo heralde.

kesinlikle

Çok üzüldüm ya,,
Nasıl bu kadar değişebiliyor hersey,,
Kusurabakmayın eşiniz cok karektersiz geldi bana,,
Anlasılan sizi, evliliği, sorumlulugu kaldıramadı bence,,
Zaten kopan kopmus,,bir süre telefonlarına cevap vermeyin,,
Hatasını kendi kendine anlarsa iyi, anlamazsa üzgünüm size ayrılmaktan baska care kalmıyor,,
Hergün böyle kahrolmak daha acı

açmadığım zamanda kapıya dayanıyo yada aç şunu yok kafanda kırarım telefonu kapına dayanır dahada kötüye götürürsün herşeyi gibilerinden msjlar atıyo.

eşiniz kaç yaşında?

daha 22 yaşında

lütfen ya bu kadar kaba olmasına sizi ezmesine izin vermeyin

izin vermiyorum işte bağırma çağırmalarda kapıyorum teli hemen ama en fazla 4 5 saat sonra hiçbişi yokmş gibi aşkımlı devam ediyo yok görmeye geldim diyo geliyo. bitirmek istiyorum tamamen konuşalım oturup diyorum tmm diyo gelmiyo snra yne hoop baştan napıson hytm...

kendimi sizin yerinize koymaya çalışıyorum.çok üzgün olduğunuzu tahmin edebiliyorum.lohusalığınızı bile yaşayamıyorsunuz. nasıl yani doğduğu gün bile yanınızda kalmıyor. ben teyzeyim, yeğenimi 2 gün görmesem özlerim. eşiniz kendi çocuğunu görmeyi tenezzül etmiyor.
umarım her şey gönlünüzce olur.

Allah akıl fikir versin... eş aile evlat hepsi var kıymet bilir ve düzelir inşaallah. kendinizi çok üzmeyin....

daha 22 yaşında. yani henüz olgunlaşmamış bir erkek.eminim sende küçüksündür. bence eşinin psikolojik olarak desteğe ihtiyacı var. beraber bir terapiste gitseniz. bi konuşeşinle ikna et. belki iyi gelir. bu arada evini neden terk ediyosun. orası senin yuvan, bu adam şimdi daha rahat hareket edecek. bence evine dön. burda ahkam kesmek kolay, insan yaşamadan bilemi tabi. ama baktın evine döndiğin halde yolunda gitmiyorsa olacağına bırakırsıın. bu kadar yıpratma kendini. bende çok mutlu değilim ama katlanıyoruz işte.

bu ne kadar ağır bidurum böyle...
şahsen hiç çekemezdim doğrusu...
sen o kadar aşkla evlen sonrasında yaşananlara bak...
madem o çocuğu istemişsin şimdi ne bu o masumun ne suçu var anne ve babaya en ihtiyaç duyduğu zamanlar o masumların...
arkadaşım bak yeni doğum yapmışsın üzülmemeye gayret göster bebeğin için sütün kesilmesin o yavruyu sütünden mahrum etme ...
ALLAH yar ve yardımcın olsun umarım en kısa zamanda hayatın yoluna girer

işte benmde bunu aklım almıyo.. herkes bahsediyo kendi yeğenin ilk bezini bu değiştirmiş hastanede o kalmış. ama kendi çocğunda durmadı bile..

Allah akıl fikir versin... eş aile evlat hepsi var kıymet bilir ve düzelir inşaallah. kendinizi çok üzmeyin....

amiiiin. düzelmez artık ama çocğunu için Allah akıl fikir versin istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…