• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevdim ama olmuyor çocuklarım

marlyss

Esaret mi Cesaret mi ?
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
956
1.006
113
48
Çok seviyorum 3 yıldır hayatımda , bir kızım var 19 yaşında oğlum. 15 aile kuramıyorum, evlenmek istiyor. Sürekli bende ancak çocuklarımla aramı dengelemede çok beceriksiz, 8 yıl önce. Boşandım ilk defa sevdim mutlu olmak istiyorum. Ancak 3kişilik hayatımı 4kişi olarak değiştiremiyorum .

Sanırım yine tek başına mücadeleye devam, hiç umut yok artık , yılbaşı günü tartıştık, kızıma izin verdim 3 te gel dedim, beyefendi benim dediğimin üstüne saçmaladı olay bu arkadaşlar, çok bunaldım babaları zaten hiç ilgilenmez ...Ben kendimle ilgili kararlar vermemeli miyim , çocuklarımın rahatı içim böyle devam mı ?

şimdiden teşekkür ederim herkese...

Çok teşekkür ederim , iyi dileklerin için , çocuklarımı biraz rahat yetiştirdim bu güne kadar , her istediklerini yaptım , ama artık kendimi çok yalnız hissediyordum biraz kendini düşünmek istedim ama olmadı...

Evlenıp gıdecekler tek basınıza kalacaksınız sızınde mutluluk hayatnzda bırısının olması hakkınız ama tutucu bırısı sanırım kızınıza ızın verdıgınız ıcın kızmıs kızınızın yası buyuk erkek arkadası olacak gorusmek ısteyecek evlenme vb.olayları eger evlenırsenız ve hayatınızdakı bu kısı kızınız uzerınde boyle baskıcı bır tavır sergılerse kızınızda ya ayrı ev ya erkenden evlenp gıtmek ıster kızınızla aranız bozulur boyle bı yere gıtmesıne bıseylerıne karısınca cunku kızınızda sız gıbı alısmıstr sadece anneyle rahat yasamaya bu yastan sonra zaten bı abısı olarak gorur baba degıl de yınede uzerınde bu kadar baskı kurmasından hoslanmaz

Evlenıp gıdecekler tek basınıza kalacaksınız sızınde mutluluk hayatnzda bırısının olması hakkınız ama tutucu bırısı sanırım kızınıza ızın verdıgınız ıcın kızmıs kızınızın yası buyuk erkek arkadası olacak gorusmek ısteyecek evlenme vb.olayları eger evlenırsenız ve hayatınızdakı bu kısı kızınız uzerınde boyle baskıcı bır tavır sergılerse kızınızda ya ayrı ev ya erkenden evlenp gıtmek ıster kızınızla aranız bozulur boyle bı yere gıtmesıne bıseylerıne karısınca cunku kızınızda sız gıbı alısmıstr sadece anneyle rahat yasamaya bu yastan sonra zaten bı abısı olarak gorur baba degıl de yınede uzerınde bu kadar baskı kurmasından hoslanmaz
Çok haklısınız kızımı o kadar öz güveni yüksek karakterli yetiştirdim ki anlatamam , zehir gibi , ama feriştah olsa erkekler hep müdahaleci davranıyorlar kızımı kaybetmektense onu kaybederim , nitekim öyle de yaptım bu güne kadar yoktun o mu koruyacakmış namusumuzu inanın çok sinirlendim , ben onu bir eş olarak seçiyorum bu müdahale ne demek yol verdim yılbaşı masası hazırlamıştım hayallerim yine alt. Üst...

Koştum koştum hep çalıştım çabaladım hep çocuklarım için yaşadım, kariyer iş para hiç ama hiç mutlu olmadım , şimdi de mutlu değilim sonradan gelen insan , tek yaşamaya alışmış çocukları mutlu edemiyor , bu yüzden 2016 da hayatımdan çıkarmalıyım acı da olsa, ne yani ne hadle kızıma müdahale ediyorki bu güne kadar. Biz düzgün doğru yaşadık, ayıp çok ağrıma gitti kızımda odasında kırıldı çıkmadı....

Üzülmeyın bence bu konu uzamaz barısırsınız ama cocuklarınız uzerınde baskı kurmasına ızın vermeyın bu zamana kadar sız yetıstırmıssınız bundan sonrada onlar ustunde sız soz sahıbı olun onunlada mutlu olabılırsınız ama cocuklarınızla aranızda bu kısı yuzunden mesafe olusmasın bırseyler olcaksa en bastan konusun cocuklarınza karısmasın

Marlyss seni severiz , mutlu olmayı hakeden bir ablamızsın.

Adam çok ayıp etmiş. Senin çocuğunun terbiyesini en iyi sen verirsin.

Kızını yetiştirme biçimin için ayrıca tebrik ediyorum, zehir gibi, fırtına gibi bir kız yetiştirmişsin.

Senin kafandaki bir kadını anlayacak erkek bu topraklarda zaten çok yok.

Adamı seviyorsan bence güzelce bir konuş. Çocuklarının yetişkin olduğunu, saygılı olmasını söyle, uyar. Çok üzgün yazmışsın içimi kıydın o yüzden bir şans ver derim:)

Aslında almadım ama kızım üniversite oğlumda askeri okula gidince yalnızlık biraz ürkütmüştü, biraz paniklemiştim sanırım , zaten çocuklarım için 16 yıl sevmediğim adamla evli kaldım ...
Abla kendine yetebilirsin illa biri gerekli degil çocuklarına laf der canın sıkılır huzurunu bozma

Üzülmeyın bence bu konu uzamaz barısırsınız ama cocuklarınız uzerınde baskı kurmasına ızın vermeyın bu zamana kadar sız yetıstırmıssınız bundan sonrada onlar ustunde sız soz sahıbı olun onunlada mutlu olabılırsınız ama cocuklarınızla aranızda bu kısı yuzunden mesafe olusmasın bırseyler olcaksa en bastan konusun cocuklarınza karısmasın
Aslında basmamak en mantıklısı bir şekilde gelip beni ikna ediyor belki sevgisizlik bilemiyorum, ama onu af etmeyeceğim emin olun bitti , ayıp sen benin çocuklarıma 3 günde müdahale edemezsin . Git önce kendi eski ailene sahip çık , kendini kabullendir bu ne. Ya yüz buldu deli gibi sevsem de çocuklarımın bir tırnağı etmezsin . inaenırmısınız çok sevdim taptım ama benim canlarımı feda edemedim , annelik işte acı çekiyorum ama geçecek , geçer mi ? Sizce

Aslında basmamak en mantıklısı bir şekilde gelip beni ikna ediyor belki sevgisizlik bilemiyorum, ama onu af etmeyeceğim emin olun bitti , ayıp sen benin çocuklarıma 3 günde müdahale edemezsin . Git önce kendi eski ailene sahip çık , kendini kabullendir bu ne. Ya yüz buldu deli gibi sevsem de çocuklarımın bir tırnağı etmezsin . inaenırmısınız çok sevdim taptım ama benim canlarımı feda edemedim , annelik işte acı çekiyorum ama geçecek , geçer mi ? Sizce
Evlat aşkı bambaşka 50 tane adam yakarim kızım için sende onları dsun gecer

Marlyss seni severiz , mutlu olmayı hakeden bir ablamızsın.

Adam çok ayıp etmiş. Senin çocuğunun terbiyesini en iyi sen verirsin.

Kızını yetiştirme biçimin için ayrıca tebrik ediyorum, zehir gibi, fırtına gibi bir kız yetiştirmişsin.

Senin kafandaki bir kadını anlayacak erkek bu topraklarda zaten çok yok.

Adamı seviyorsan bence güzelce bir konuş. Çocuklarının yetişkin olduğunu, saygılı olmasını söyle, uyar. Çok üzgün yazmışsın içimi kıydın o yüzden bir şans ver derim:)
Canımm...
Yazdıkların beni çok mutlu etti , hep başkaları için yaşadım emin ol , evlatlarım ayıp da etse tahammülüm olmuyor bazen , benim yalnışlarım da var yok değil ama kıyamıyorum onlara canım arkadaşım...

geçer evlatlarınız daha önemli evladınız bu ınsan yuzunden sızınle yasamak ıstemese cekse gıtse evladınızı dusunmeden bu adamla mutlu mesut yasayabılrmsnz sızce bıde sız bu kadar sene sonra tekrar boyle sorunlu olacak bı evlılıgı kaldırabılrmsnz kızınza byle mudahele edıyrsa sızede eder sorunlar yasarsnz bnce zaten kızınız boyle bır evlılık olursa cok mtsz olur szın mutlu olmanzı ıster ama kendsı alstıgı ıcın anneyle yasamann rahatlıgına cok zorlanır bu sadece sokak ızın meselesı flan degıl ev hayatndada smdı rhtca gıyınr dusunu alır yatar kalkar ama eger bı evlılık yaparsanız yasıda buyuk kendını cok kısıtlayack mecburen

Evet
geçer evlatlarınız daha önemli evladınız bu ınsan yuzunden sızınle yasamak ıstemese cekse gıtse evladınızı dusunmeden bu adamla mutlu mesut yasayabılrmsnz sızce bıde sız bu kadar sene sonra tekrar boyle sorunlu olacak bı evlılıgı kaldırabılrmsnz kızınza byle mudahele edıyrsa sızede eder sorunlar yasarsnz bnce zaten kızınız boyle bır evlılık olursa cok mtsz olur szın mutlu olmanzı ıster ama kendsı alstıgı ıcın anneyle yasamann rahatlıgına cok zorlanır bu sadece sokak ızın meselesı flan degıl ev hayatndada smdı rhtca gıyınr dusunu alır yatar kalkar ama eger bı evlılık yaparsanız yasıda buyuk kendını cok kısıtlayack mecburen
Evet çok haklısınız ne pahasına olursa olsun, çocuklarım bana ne sıkıntı yaşatırsa yaşatsın sonuna kadar arkalarında olacağım , kimmiş aşk sevgi çok zor ama tırtttt Bi anda silerim izi kalmazzzz...

Back