Çok sevdiğim sabahlığım:(

dern35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
39
2
98
İstanbul
İyi akşamlar herkese.Az önce çamaşır makinesinden çamaşırlarımı çıkarırken bir de baktım ki sabahlığımın cebinde unuttuğum kırmızı pilot kalem:(( Hem sabahlığımı hem de yastık kılıfımı boyamış:( İkisi de renkli ve desenli.Ne yapabilirim ben şimdi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

İyi akşamlar herkese.Az önce çamaşır makinesinden çamaşırlarımı çıkarırken bir de baktım ki sabahlığımın cebinde unuttuğum kırmızı pilot kalem:(( Hem sabahlığımı hem de yastık kılıfımı boyamış:( İkisi de renkli ve desenli.Ne yapabilirim ben şimdi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

koslanın leke çıkarıcı sını dene..:ssz:

Domestos renkliler için leke çıkarıcı var mor bir şişe;onu hep lekeli yere koyun hem de yıkama gözüne bir daha yıkayın.

Yıkamadan önce aynı leke çıkarıcıyı kumaşın üzerine döküp biraz çitileyin.

Oğlumun kalem maceralarını biz böyle atlattık hep

Sonunda derdime çare buldum ve herkese tavsiye ederim.Eko-dostun kan-yağ çözücüsünü aldım lekenin üstüne döktüm ve çitiledim.Lekeden eser yok.Şiiddetle tavsiye ederim.Biraz da suyla seyreltip suda beklettim suyun rengi kıpkırmızı oldu ve leke tamamen çıktı hepsinden de. Çok memnun kaldım.

Back