- 3 Şubat 2009
- 9.825
- 16.687
- 44
- Konu Sahibi huzurmelegim
Evden gitme bence, niye gidiyorsun ki. Evden kadın yollamak ılıklıktır bana göre yapabilen erkeklerin hastasıyım(!) yani. Onu yolla görmek istemiosan. Hamile halinle hirpalanma daha fazla soylemesi kolay da mantikli olmaya calis. Bence bunca zaman guvendiginden degildir bakmayisin. Pek inanmiyorum ben şahsen oyle bi guvene. Napiyor bu saatlerce telefon elinde diye kim olsa merak eder yani. Umursamiyordun ya da duymaktan korkuyordun. En iyi sen bilirsin tabi. Reelde bir sey yasamadiysa ben aldatma olarak degerlendirmem sahsen. Bazen karsindakinden o kadar bikiyosun ki baska insanlarla hatta tanimadigin insanlarla konusma istegi gelio sana, onlari farkli bi halt saniyosun. Uzaktan cekici geliyor. Ama geciyor bu surec. Yanindakine tekrar icten bir sekilde bakmayi becerebilirsen ben sevgilimi hicbi seye degismem diyebiliosun. Ha kizardim delirirdim ayri ama artik fevri olmamayi da öğreniyorsun hayatta bakiyosun senden onemli bir sey yok. Bosardim asardim keserdim laflarina da cok takilma tavsiyeler baskalarina verilmek icindir. Kim olsa yanindaki illa ki sikacak canini. Sorunsuz bir sekilde dogumunu yaparsin umarım. Gitme evden tekrar söylüyorum :)