cok saglam aldatildim

Evden gitme bence, niye gidiyorsun ki. Evden kadın yollamak ılıklıktır bana göre yapabilen erkeklerin hastasıyım(!) yani. Onu yolla görmek istemiosan. Hamile halinle hirpalanma daha fazla soylemesi kolay da mantikli olmaya calis. Bence bunca zaman guvendiginden degildir bakmayisin. Pek inanmiyorum ben şahsen oyle bi guvene. Napiyor bu saatlerce telefon elinde diye kim olsa merak eder yani. Umursamiyordun ya da duymaktan korkuyordun. En iyi sen bilirsin tabi. Reelde bir sey yasamadiysa ben aldatma olarak degerlendirmem sahsen. Bazen karsindakinden o kadar bikiyosun ki baska insanlarla hatta tanimadigin insanlarla konusma istegi gelio sana, onlari farkli bi halt saniyosun. Uzaktan cekici geliyor. Ama geciyor bu surec. Yanindakine tekrar icten bir sekilde bakmayi becerebilirsen ben sevgilimi hicbi seye degismem diyebiliosun. Ha kizardim delirirdim ayri ama artik fevri olmamayi da öğreniyorsun hayatta bakiyosun senden onemli bir sey yok. Bosardim asardim keserdim laflarina da cok takilma tavsiyeler baskalarina verilmek icindir. Kim olsa yanindaki illa ki sikacak canini. Sorunsuz bir sekilde dogumunu yaparsin umarım. Gitme evden tekrar söylüyorum :)

sadece mesajlaşmıştır diyenlere hayret ediyorum madem bu kadar doğal biz de yazışalım elin adamları ile, neymiş kadın hamileymiş cinsellik yokmuş, benim esimde niyetli iftara kadar elin adamlarıyla yazisayim o zaman
ağzımdan aldın ..hayır şimdi konuşacak affedecek adam demiycek mi..''haaaaaaaa benimki süzme sazan artık fiiliyata da dökebilirim ben bu işi nasılsa affedecek''

ağzımdan aldın ..hayır şimdi konuşacak affedecek adam demiycek mi..''haaaaaaaa benimki süzme sazan artık fiiliyata da dökebilirim ben bu işi nasılsa affedecek''

sen hamilesin cinsellik yok konuşabilir demeye getiriyorlar, bunu alışkanlık haline getiren adam hamilelikten sonra birden bırakacak mı milletle yazışmayı, o zaman da bahanenin adı bebek ağladı işedi kustu uyumadı olur

İyide swarm sadece bir program yani whatsapp gibi mesajlaşılmıyor.Ayrıca bir ortama gittiğinizde orada oldugunuzu belirmeye check-in deniyor.Ve orada olan diğer insanlar görüyor.Pekala başkaları da eklemiş olabilir.
Eşiniz belki arkadaslarına swarm yolu ile hava atmaya calısıyordur.Şuraya gittim bunu yaptım diye.
Önce hamile halınle neden üzülüyorsun bebeğinde sennle uzuluyor.Çok sağlam aldatıldıgından emın mısın? Biri ile telefon konusması mesaj otel fişi hediye falan gördün mü ?Daha önceden sezinledin mi? Yoksa sadece bir programla mı buna karar veriyorsun.?
Şu an kendine işkence çektirmekten başka birşey yapmıyorsun.Sil göz yaşlarını dua et.
swarm güncelendi artık whatsapp gibi mesajlaşabiliyorsun

hem suçlu hem güçlü haliyle oda kapısını kilitleyip hamile eşini içeri almaması da ayrıca ele alınıp analiz edilesi bir konu bence. sağlam aldatılmamışsın. bi işler çevirmeye kalkmış ama eline yüzüne bulaştırmış. altından kalkamamış. önce evden kaçıp bir güzel silinebilen şeyleri silmiş. sen bildirimleri görünce de çareyi kendini odaya kilitlemekte bulmuş. sağlam bir aldatılma değil yani. boşan boşanma evden git gitme diyemem evli değilim. istersen bi süre onu evden yolla. güven gitti mi gelmeyen bir olgu. Allah yardımcın olsun canım.

şu an yapacağın tek şey o kapıyı kırıp adamı evden kovmak.
yuhhh yani. konu sahibi bunu yazarken sabahın 4 üydü. ağlamaktan ne yazdığı bile belli değil. kapıyı kır mı deseydik. yapılabilecek en doğru şey sakinleşmesini önermek. bir yazışmadır deyip geçmektir. anne olmayan hamile olmayan anlamaz diyeceğim de siz de hamilesiniz. pess

yuhhh yani. konu sahibi bunu yazarken sabahın 4 üydü. ağlamaktan ne yazdığı bile belli değil. kapıyı kır mı deseydik. yapılabilecek en doğru şey sakinleşmesini önermek. bir yazışmadır deyip geçmektir. anne olmayan hamile olmayan anlamaz diyeceğim de siz de hamilesiniz. pess

arkadaşım o hassasiyeti kocası gösterecek adam bide kapıyı kilitleyip uyumuş inşallah o kapı yatak odası kapısı değildirhamile kadının salonda uyduğunu düşünmek istemiyorum

bence once bı sakın olun
hıc msjları gecmısı kurcalamayın
guzel guzel dogumunuzu yapın hele bı bebıs gelsın allah kerım
sımdı hıcbırsey dusunmeyın
bıraz zamana bırakın

Dun okudugum bi yazi geldi aklima. Seven sevdiginin gonlunu etmeden su bile icmez! Hz fatima annemizin sozu. Simdi donup etrafima baktigim zaman goremiyorum boyle incelik.. Sizin esinizde kacip gitmis sonra gelip odaya girip kapiyi kilitlemis

sen hamilesin cinsellik yok konuşabilir demeye getiriyorlar, bunu alışkanlık haline getiren adam hamilelikten sonra birden bırakacak mı milletle yazışmayı, o zaman da bahanenin adı bebek ağladı işedi kustu uyumadı olur
Kızlar böyle yaparak arkadaşa Yardımımiz oluyor diye mi düşünüyorsunuz. Karşınızda hamile karnında bir bebeği olan biri var. Yangına Körükle gitmeyin. Zaten durumu zor psikolojik yıkıma uğramış. Yapmayın lütfen. . Yarasıni iyice desmeyin. . Eşi odun belli ama o bir hamile

ablacım sırf yazıştıysa bile bunu meşrulaştırmanın alemi yok bende hamileyim arkadaşın psikolojisini gayet iyi anlıyorum..ama kesin çizgiler çekilmezse zıbıtabiliyor bu beyler..neler görüyoruz neler okuyoruz..

peki yangına körükle gitmeyeyim

konu sahibi arkadaşım bu yaşadıkların doğal sen 8 aylık hamile olduğundan çok çok aşırı doğal olarak esin o bahsi geçen uygulamada tamamen dostane niyetlerle kızları eklemiş ülkenin içinde olduğu durum koalisyon alternatifleri ramazan pidesinin bu yıl ki fiyatı üzerine fikir alışverişi yapmıştır hangimiz yapmadık, sonra evden kaçıp veri silmek için değil temiz hava almak için evden çıkmış sonrada Allah tarafından kapanan kapı birde kilitlenmiş sen içerde ağlarken adam uyumuş uyumasın mı ama yazık adama

peki yangına körükle gitmeyeyim

konu sahibi arkadaşım bu yaşadıkların doğal sen 8 aylık hamile olduğundan çok çok aşırı doğal olarak esin o bahsi geçen uygulamada tamamen dostane niyetlerle kızları eklemiş ülkenin içinde olduğu durum koalisyon alternatifleri ramazan pidesinin bu yıl ki fiyatı üzerine fikir alışverişi yapmıştır hangimiz yapmadık, sonra evden kaçıp veri silmek için değil temiz hava almak için evden çıkmış sonrada Allah tarafından kapanan kapı birde kilitlenmiş sen içerde ağlarken adam uyumuş uyumasın mı ama yazık adama
:KK19:

X