cok saglam aldatildim

erkekler diyor ya kadınları anlamak zor asıl zor olan kendılerı.belki de arkadasların dedıgı gbı dogru duzgun uygulamayı bıle kullanamayan biri ama öyle davranıyor ki suçsuzken suçlu gibi gösteriyor kendını.ayrıca cok ınat gururlu bırıyse nasıl boyle dusunursun bana nasıl güvenmiyorsun diye de gözü dönmüş olabilir.

Ben kullanmıyorum her dk bildirim geliyor diye msjlaşıldığınıda bilmiyorum ama sağlam aldatılmış olduğunuda düşünmüyorum nedense, büyük ihtimalle sen bayağı kıskançsın ve hamilelikten dolayıda duyguların daha yoğun eşin kavga çıkacağını düşündüğü için saklamış olabilir

lütfen mantıklı ol. yeni anen olan biri olarak hamilelerin mantığının pek çalışmadığını biliyorum ama sen öyle olmaya çalış. sadece mesajlaşmış ya da yazışmış olabilir. hamielelikte azalan cinsel ilişki sorunlu gebelikler böyle şeyler olmasına sebep olabiliyor. çok üzücü şeyler aslında evet ama bebeğin her şeyden önemli şuanda

ben de anlamadım yani karısı hamile ve saatlerdir ağlıyor ama adam kendini odaya kilitledi. insanın aklına adam suçlu mu diye geliyor valla
Suclu oldugu kesin . Sucsuz insan acar al bak bisey yok aklina bisey getirip kendinide benide uzme derdi . Hic bisey onu benim gozumde aklamaz . Ilk evden gitti gostermemek icin simdide sabah erken kalkcak diye uyucam dedi odadan cikardi beni uyuyor sanirim suanda da . Vermedi tlf nu yine

A
Ben kullanmıyorum her dk bildirim geliyor diye msjlaşıldığınıda bilmiyorum ama sağlam aldatılmış olduğunuda düşünmüyorum nedense, büyük ihtimalle sen bayağı kıskançsın ve hamilelikten dolayıda duyguların daha yoğun eşin kavga çıkacağını düşündüğü için saklamış olabilir
Aksine hic kiskanc degilimdir , kiz ark lari cok . Hic sormam ciddi bisey olmadikca m o programi dugunumuzun ertesi gunu acmisti ve ilk defa bugun bakmak istesim . Ark lariyla cikar asla rahatsi etmem halden anlarim . ama sonuca bak . Saka gibi

Canim oncelikle sakin ol. Hickimse senden ve bebeginden degerli degil. Gitme biyere. Al adami karsina sakinles ama. Bak yakinda baba olacaksin ben senin cocugunun annesiyim kac yasinda adamsin madem gozun disardaydi benimle neden evlendin neden cocuga musade ettin de. Sana yakismiyor evimizin huzurunu kacirma daha fazla de söz al. Evliligin icin bu fedakarligi yap baktin ayni tas ayni hamam bosar gecersin kenara. Bari karnindaki cocuktan utansin manyak herif.

Esim swarm kullaniyordu ama umursamiyordum bakmiyordum bile ,guveniyorum ya . Tlf nunda aradim aradim bulamadim programi bugun . Silmis megersem . Sonradan anladim ki ara ara silip geri yukluyor . Yukle simdi bakcam dedim . yuklemedi ben aglamaya o bagirmaya basladi . Cekti gitti evden bana guvenmeyi ogrenceksin diye diye . 32 haftalik hamile oldugumu ve evleneli 10 ay oldugunuda ayrica belirteyim.babasini aradim aramis onu . Ben surekli msj atiyorum acmazsan programi bnm icin zaten bitmistir diye . Bakti cok agliyorum geldi . acti listeyi temizlemis haliyle msj larda gitmis . Ama ekledigi kizlarin listesi duruyo su ark istegini kabul etmis bu kabul etmis falan onlar silinmiyor sanirim aglamaktan bayilcaktim bakmaya dayanamadim ara verdim aldi tlf u gitti yatmaya durdum basinda vermiyk tlf nunu bana . Hayir bana guvenmeyi ogrenceksin uyucam ben giderim evden tlf u vermicem buyuk ymn ettim sayiyo boyle seyler . Yrn bak diyo israrla . Hic bilmiyorum bnde o programi . Odanin kapisini kitledi . Bnde bu saat oldu asalak asalak nr1 dinliyorum . Neden bilmiyorum aglamakla gulmek arasindayim suanda . Kahkaha atasim var ama goz yasim durmuyor . Nasil karar verip buraya yazdigimida bilmiyorum suanda . Cantami hazirladim ve gitcek yer bulamadim kendime . Oturdum kaldim burda . Bosancam sanirim ama bebegimin yatagini daha bugun bu eve kurduk . Esyalarini yikiycaktim yarin . Bosanmaliyim dimi ben . Ben napcam hic bilmiyorum suanda . Gercektende cok cok cok kotuyum ne yazdim neler yazdim bilmiyorum hic suan bile buraya . Bombosum sadece durmayan bi gozyasim var . Ben onu cok mukemmem yapmisim gozumde . mukemmelemi ihtiyacim vardi . Sanmiyorum . Huzurdan basma bisey istemedim . Herkes der bunu ama ben gercekten istemedim . cunku cok zor gunler yasamistim ben eskiden . Unutmak istemistim . Simdi nolcak .
adama bak ya hem telefonu vermiyo hem güvenmiyosun deyip üste çıkmaya çalışıyo.yani bende bakarım bazen telefona arkadaşları kim diye güvenmediğimden de değil.bigün bile telefonu alıp kaçmadı yani.anlattığına göre kesin bişey var.bi telefoncuya gidip uygulamayı anlatıp geri mesajlara nasıl ulaşılabilir diye sorsan mı acaba ya da biligisayarcıya

Günaydın arkadaşım
Ben de swarm kullanırım
Arkadaşlık isteği gönderdiğinde karşıdaki kabul ettiğinde x arkadaşlık isteğini kabul etti yazar
Mesajlaşma da var. Son güncellemeden beri mesaj atılabiliyor.
Eşin senin bilmediğin yerlere gidip check in yapmış olabilir mi?
Mesela bi bara gitti diyelim check in yaptığında o mekandaki diğer kişileri görebiliyor. Bana da böyle ark. İstekleri geliyor bazı mekanlarda. Üstelik profil resmim bile eşimle birlikte.
Eşim açsa baksa al swarm ortada işte saklayacak bişeyim yoksa neden çekineyim. Hatta karşımdaki utansın diye al bak derim bişey bulamayınca da kendinden utanmalısın bana güvenmediğin için diye trip atarım üstüne. Ama eşin yarın bak diyor sana. Yarın bakınca bişeyler değişecek demek ki. Umarım senin içini rahatlatacak açıklamalarda bulunabilir..

boşanmayı düşünme bence..şuan sadece bebeğini düşün onu kucağına alacağın günü düşün..ağlama üzülme bebeğin hissediyor bunları..eşinle otur sakince konuş..neden silip tekrar yüklediğini sor..

Çok sağlam aldatıldım deyince fena bastınız adamı dişe düşünmüştüm..
Gebelik hormonlarınız sizi mahvetmiş.
Kızlarla konuşmuş olabilir ama öylece kalmıştır.
Bu kadar tepki verip sonradan hayatınıza devam ettiğiniz zaman daha çok arsızlaşacaktır.
Sinirlerinize hakim olmaya çalışın

boşanmayı düşünme bence..şuan sadece bebeğini düşün onu kucağına alacağın günü düşün..ağlama üzülme bebeğin hissediyor bunları..eşinle otur sakince konuş..neden silip tekrar yüklediğini sor..

sence neden silip silip tekrar yüklüyor, bir dolu kızı neden eklemiş, senin teorin ne mesela

Tlf u cok kasiyordu bu yuzden sadece yer bildircegim zaman geri yukluyodum diyo bence bu dogru degil sonucta 14 mb falan . Kullanan biri olarak bu mantikli mi sizce . Birde bildirimlerde xxx ark isteginizi kabul etti yaziyor ben eklemedim o eklemis diyor bunlar sizce dogru mu . Aslinda bende dogru olmadigini biliyorum . Bir umut soruyorum .

yer bildirmesin kardeşim millet yana yakıla nerde bu adam mı diyo, hah iyi falanca yerdeymiş diyip oh mu diyorlar

X