cok saglam aldatildim

Tabi keşke bunlar yaşanmadan önce bu son hali olsaydı, en başından en sonuna kadar yani. Adam vicdan azabı çekiyor çok belli, e çeksin de. Ben swarm olayından çok hal hareketlerine sinirlendim bu konuda. Ama şimdi kendisini düzeltmiş son mesajınızda okuduğum kadarıyla. İnşallah iyi davranmaları yapmacıklıktan değil de içtenliktendir. (Ki öyle düşünüyorum bence dersini almış.) Siz de affettiyseniz bence unutmaya çalışın tadınız kaçmasın aklınıza getirmeyin. Oğlunuz geliyor hem ne güzel Allah bağışlasın. Oğlunuza sevginizi verip kendinize tamamen geleceğinize inanıyorum ben. :emir_bebek:

Konumu okuyup son durumu merak edenler olmus ve yeni cevaplayabiliyorum . Agustos ayinda oglumu kucagima aldim . Cok zor bi dogum arkasindan oglumda ve bende tedavi gerektiren onemli-onemsiz rahatsizliklar oldu.esime gelince sanki yeni tanismisiz gibi sifirlandik oglumla birlikte.oda bende degistik sanki.sevginin yanina olgunlukta eklendi ve sanki yeni büyümüsüz gibi oldu.daha dun eskilerden ona bisey soyledim ve güldük artik buna.hakkini helal et beni affet olur mu dedi.bisey diyemedim.sadece gulumsedim.pismanmiyim ? Aklima gelmiyor degil tabi ki yasananlar.o an bi acabam oluyor.ama isten geldiginde ogluna kosmasini gorunce oda babasina gülünce yok diyorum :) biraz degmis cektigime . yanliz hamileligin duygusalligi da ayri bir zormus bunu iyi anladim . durumlar böyle :) yanimda olan herkese tsk ler .

İlk mesajı okuyup tarihe bakmadan önce çok endişelenmiştim ne yapacaksınız acaba diye. Son mesajı yazanın siz olduğunu görünce oh dedim. Umarım çok mutlu olursunuz. Bazen bir musibet bin nasihatten iyidir. Eşinizde en azından ne yapabilecek güçte ve kararlılıkta olduğunuzu görmüş. Dilerim bundan sonra hiç sıkıntı yaşanmaz böyle konularda.

İlk mesajı okuyup tarihe bakmadan önce çok endişelenmiştim ne yapacaksınız acaba diye. Son mesajı yazanın siz olduğunu görünce oh dedim. Umarım çok mutlu olursunuz. Bazen bir musibet bin nasihatten iyidir. Eşinizde en azından ne yapabilecek güçte ve kararlılıkta olduğunuzu görmüş. Dilerim bundan sonra hiç sıkıntı yaşanmaz böyle konularda.
Dogru soyluyorsunuz . Ins . Tsk ederim .

X