cok saglam aldatildim

huzurmelegim

oğlummmm
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
152
131
Esim swarm kullaniyordu ama umursamiyordum bakmiyordum bile ,guveniyorum ya . Tlf nunda aradim aradim bulamadim programi bugun . Silmis megersem . Sonradan anladim ki ara ara silip geri yukluyor . Yukle simdi bakcam dedim . yuklemedi ben aglamaya o bagirmaya basladi . Cekti gitti evden bana guvenmeyi ogrenceksin diye diye . 32 haftalik hamile oldugumu ve evleneli 10 ay oldugunuda ayrica belirteyim.babasini aradim aramis onu . Ben surekli msj atiyorum acmazsan programi bnm icin zaten bitmistir diye . Bakti cok agliyorum geldi . acti listeyi temizlemis haliyle msj larda gitmis . Ama ekledigi kizlarin listesi duruyo su ark istegini kabul etmis bu kabul etmis falan onlar silinmiyor sanirim aglamaktan bayilcaktim bakmaya dayanamadim ara verdim aldi tlf u gitti yatmaya durdum basinda vermiyk tlf nunu bana . Hayir bana guvenmeyi ogrenceksin uyucam ben giderim evden tlf u vermicem buyuk ymn ettim sayiyo boyle seyler . Yrn bak diyo israrla . Hic bilmiyorum bnde o programi . Odanin kapisini kitledi . Bnde bu saat oldu asalak asalak nr1 dinliyorum . Neden bilmiyorum aglamakla gulmek arasindayim suanda . Kahkaha atasim var ama goz yasim durmuyor . Nasil karar verip buraya yazdigimida bilmiyorum suanda . Cantami hazirladim ve gitcek yer bulamadim kendime . Oturdum kaldim burda . Bosancam sanirim ama bebegimin yatagini daha bugun bu eve kurduk . Esyalarini yikiycaktim yarin . Bosanmaliyim dimi ben . Ben napcam hic bilmiyorum suanda . Gercektende cok cok cok kotuyum ne yazdim neler yazdim bilmiyorum hic suan bile buraya . Bombosum sadece durmayan bi gozyasim var . Ben onu cok mukemmem yapmisim gozumde . mukemmelemi ihtiyacim vardi . Sanmiyorum . Huzurdan basma bisey istemedim . Herkes der bunu ama ben gercekten istemedim . cunku cok zor gunler yasamistim ben eskiden . Unutmak istemistim . Simdi nolcak .

Öncelikle güçlü olmaya çalışın.sizin için büyük yıkım olmuş ve belli ki eşiniz bi haltlar yemiş. Ancak uste cikmasina da izin vermeyin.gerekirse konusmayin dahi. Sakin kafayla dusunursunuz yarin once bi dinlenin.
Bir de 10 aylik evliyken yaklasik 8 aylik hamile olmak neden? Neden birbirinize zaman vermediniz

Canım inanır mısın mesajını okudum ama hiç bir şey anlamadım ne kadar kötü durumda olduğun yazdığın karmaşık mesajdan belli. hamilesin ve saatlerdir ağlıyorsun. tansiyonun oynayabiliri. sakınleşmeye çalış. bebeğin için. elini yüzünü yıka. olmadı bir bardak çay iç. balkona çık. temiz hava al.

İyide swarm sadece bir program yani whatsapp gibi mesajlaşılmıyor.Ayrıca bir ortama gittiğinizde orada oldugunuzu belirmeye check-in deniyor.Ve orada olan diğer insanlar görüyor.Pekala başkaları da eklemiş olabilir.
Eşiniz belki arkadaslarına swarm yolu ile hava atmaya calısıyordur.Şuraya gittim bunu yaptım diye.
Önce hamile halınle neden üzülüyorsun bebeğinde sennle uzuluyor.Çok sağlam aldatıldıgından emın mısın? Biri ile telefon konusması mesaj otel fişi hediye falan gördün mü ?Daha önceden sezinledin mi? Yoksa sadece bir programla mı buna karar veriyorsun.?
Şu an kendine işkence çektirmekten başka birşey yapmıyorsun.Sil göz yaşlarını dua et.

7 yildir birlikteyiz biz . Annemi kaybettigim icin biseye siginmaya sarilmaya ihtiyacim vardi bebegi sectim . iyide gelmisti hep . Ama bugun onun icinde cok uzgunum cok

Y
yok msj lasiliyor ondan da . Nasil panik oldugunu evden kactigini simdide kapisini kitleyip yattigini gordum yetti . Cok iyi taniyorum onu . Inan otel fisi vs gerek yok bu hallerinin yaninda

başka bir kadınla sadece program üzerindne seni incitecek şeyler de yazışmış olabilir. günümüzün sanal aldatması yani. ama canlı canlı da kadınla yattı kalktı endişesi varsa sen de bu da kötü.iki ucu b.... değnek yani. bebeğin için azcık sakinleş yine de

öncelikle bebeğini düşünmeye çalış.hamilesin o kadar ağlaman Allah korusun kötü bir duruma yol açabilir.7 yıldır birlikteyiz diyosun daha onceden eşinin bu tarz bir durumları oldu mu? belki sadece arasıra yer bildirimi falan yapmak için programı indirmiştir.evet ne olursa olsun bu durum onu haklı çıkarmaz ama genelde gidilen mekanlarda kim var kim yok görmek için kullanılıyor diye biliyorum o program. birileriyle iletişim kurdugundan emin olmadan kendını hırpalama bu kadar.

birde asıl şaşırdığım hamile halinle nasıl kendını odaya kitleyip yattı.o uyurken sana bişey olur dıye korkmadı mı bu adam?

Babam ve kardesim var ama kendi babasini aradim zaten . Herkesi ayaklandirmak istemedim
Bekleyin. Hic birsey yapmayin.Evinizi de terketmeyin. Gidecek biri varsa da odur.Onun disinda sular durulsun siz de o yokmus gibi davranin.Nasilsa kendisi size konusacaktir tabi vicdan sahibi bir insansa. Allah yardimciniz olsun.Bol dua edin.Toparlanin .Siz birsey kaybetmediniz..Aksine cok sey kazandiniz.En guzel kazandiginiz sey ise karninizda zaten.. O kaybedecegi seylerin farkinda degil ama dank eder ..Umarim gec olmaz.

Swarm uygulamasına ''Mesaj'' kısmı geldiğinden beri bende kullanamaz oldum. Çok mesaj geliyor. Sürekli yükleyip silmesi şüphelendirici.
Tlf u cok kasiyordu bu yuzden sadece yer bildircegim zaman geri yukluyodum diyo bence bu dogru degil sonucta 14 mb falan . Kullanan biri olarak bu mantikli mi sizce . Birde bildirimlerde xxx ark isteginizi kabul etti yaziyor ben eklemedim o eklemis diyor bunlar sizce dogru mu . Aslinda bende dogru olmadigini biliyorum . Bir umut soruyorum .

canım sakin ol hemen aldatıldım falan ne oluyo. swarmda mesajlaşma var tamam daha bi kaç ay önce eklendi o özellik de kızlar da senin kocanı beklemiyo herlde swarmdan msj attı diye koşa koşa gelicekler. en fazla selam falan bişiler yazmıştır emin olmadan bu kadar paranoya yapma

Swarm'da mesajlaşma olayı henüz yeni geldi. Ancak o da whatsapp veya facebook'taki gibi değil. Genelde ya plan yapılacağı zaman ya da toplu olarak atılıyor mesajlar. Ben kimsenin swarm'dan özellikle biriyle mesajlaşacağını düşünmüyorum. Ayrıca orada arkadaşlık isteği gönderse de çok önemli değil. Sadece yer bildirimi yapılabiliyor. Bu arada eşinizi aklamak için söylemiyorum ama, swarmda kullanıcının diğer ağlarda ekli olan veya takip edilen arkadaşları otomatik olarak eklenebiliyor. Yani swarm üzeriden eşiniz sizi aldatıyorsa da pek becerebileceğini zannetmiyorum.
Siz de bir swarm hesabı açıp eşinizin hesabını ekleyebilirsiniz o zaman bir problem olmaz.

-Tabi evden çıkıp gitmesi vs. şüphelendirici hareketler. Belki ekli olan kişilerden dolayı bu tarz davranmıştır ama sağlam bir aldatılma olduğunu düşünmüyorum bunun.
-Bir diğer ihtimal de, swarmda ekli olan ve hayatında olan biriyle check-in yaptıysa ve sizin onları görmenizi istemiyorsa bu yüzden de evden gitmiş olabilir. Durum böyleyse şüphelerinizde haklısınız demektir.

14 mbs mi ? Çok fazla telefon kasmaz bu hafıza ile. Şöyle anlatayım canım; Eşiniz herhangi bir bay/bayan kişisini eklediğinde direkt ona bildirim gelir. ''Şu kişi arkadaşlık isteğinizi kabul etti..'' diye. Yani burada ekleyen eşiniz oluyor karşı taraf değil.
Fakat Karşı taraf eklediğinde eşiniz kabul ettiğinde bildirim falan olmaz. Yani yukarıda anlattığım şekilde bildirimler varsa ekleyen kişi eşiniz.

ben de anlamadım yani karısı hamile ve saatlerdir ağlıyor ama adam kendini odaya kilitledi. insanın aklına adam suçlu mu diye geliyor valla

Yazan herkese cok tsk ederim . Suan napacagimi pek bilmiyorum ama bi karar verecegim mutlaka . Sadece oglumu dusunerek verecegim bu karari . Suan hic mantikli dusunemiyorum . Normalde gucluyumdur . Suan icim cok acidigi icin belkide fazla duygusalim ama bu su durumda benim icin lux . Ben gucluyum sabah uyandigimda benim icin yeni bir gun baslayacak . Bi karar verecegim oglum icin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…