- 26 Mayıs 2014
- 152
- 131
-
- Konu Sahibi huzurmelegim
7 yildir birlikteyiz biz . Annemi kaybettigim icin biseye siginmaya sarilmaya ihtiyacim vardi bebegi sectim . iyide gelmisti hep . Ama bugun onun icinde cok uzgunum cokÖncelikle güçlü olmaya çalışın.sizin için büyük yıkım olmuş ve belli ki eşiniz bi haltlar yemiş. Ancak uste cikmasina da izin vermeyin.gerekirse konusmayin dahi. Sakin kafayla dusunursunuz yarin once bi dinlenin.
Bir de 10 aylik evliyken yaklasik 8 aylik hamile olmak neden? Neden birbirinize zaman vermediniz
yok msj lasiliyor ondan da . Nasil panik oldugunu evden kactigini simdide kapisini kitleyip yattigini gordum yetti . Cok iyi taniyorum onu . Inan otel fisi vs gerek yok bu hallerinin yanindaİyide swarm sadece bir program yani whatsapp gibi mesajlaşılmıyor.Ayrıca bir ortama gittiğinizde orada oldugunuzu belirmeye check-in deniyor.Ve orada olan diğer insanlar görüyor.Pekala başkaları da eklemiş olabilir.
Eşiniz belki arkadaslarına swarm yolu ile hava atmaya calısıyordur.Şuraya gittim bunu yaptım diye.
Önce hamile halınle neden üzülüyorsun bebeğinde sennle uzuluyor.Çok sağlam aldatıldıgından emın mısın? Biri ile telefon konusması mesaj otel fişi hediye falan gördün mü ?Daha önceden sezinledin mi? Yoksa sadece bir programla mı buna karar veriyorsun.?
Şu an kendine işkence çektirmekten başka birşey yapmıyorsun.Sil göz yaşlarını dua et.
Babam ve kardesim var ama kendi babasini aradim zaten . Herkesi ayaklandirmak istemedimBebeginiz icin guclu olun.. Kendiniz icin de.. Sakinlesmeye calisin. Aileniz peki?
Bekleyin. Hic birsey yapmayin.Evinizi de terketmeyin. Gidecek biri varsa da odur.Onun disinda sular durulsun siz de o yokmus gibi davranin.Nasilsa kendisi size konusacaktir tabi vicdan sahibi bir insansa. Allah yardimciniz olsun.Bol dua edin.Toparlanin .Siz birsey kaybetmediniz..Aksine cok sey kazandiniz.En guzel kazandiginiz sey ise karninizda zaten.. O kaybedecegi seylerin farkinda degil ama dank eder ..Umarim gec olmaz.Babam ve kardesim var ama kendi babasini aradim zaten . Herkesi ayaklandirmak istemedim
Tlf u cok kasiyordu bu yuzden sadece yer bildircegim zaman geri yukluyodum diyo bence bu dogru degil sonucta 14 mb falan . Kullanan biri olarak bu mantikli mi sizce . Birde bildirimlerde xxx ark isteginizi kabul etti yaziyor ben eklemedim o eklemis diyor bunlar sizce dogru mu . Aslinda bende dogru olmadigini biliyorum . Bir umut soruyorum .Swarm uygulamasına ''Mesaj'' kısmı geldiğinden beri bende kullanamaz oldum. Çok mesaj geliyor. Sürekli yükleyip silmesi şüphelendirici.
14 mbs mi ? Çok fazla telefon kasmaz bu hafıza ile. Şöyle anlatayım canım; Eşiniz herhangi bir bay/bayan kişisini eklediğinde direkt ona bildirim gelir. ''Şu kişi arkadaşlık isteğinizi kabul etti..'' diye. Yani burada ekleyen eşiniz oluyor karşı taraf değil.Tlf u cok kasiyordu bu yuzden sadece yer bildircegim zaman geri yukluyodum diyo bence bu dogru degil sonucta 14 mb falan . Kullanan biri olarak bu mantikli mi sizce . Birde bildirimlerde xxx ark isteginizi kabul etti yaziyor ben eklemedim o eklemis diyor bunlar sizce dogru mu . Aslinda bende dogru olmadigini biliyorum . Bir umut soruyorum .
ben de anlamadım yani karısı hamile ve saatlerdir ağlıyor ama adam kendini odaya kilitledi. insanın aklına adam suçlu mu diye geliyor vallaöncelikle bebeğini düşünmeye çalış.hamilesin o kadar ağlaman Allah korusun kötü bir duruma yol açabilir.7 yıldır birlikteyiz diyosun daha onceden eşinin bu tarz bir durumları oldu mu? belki sadece arasıra yer bildirimi falan yapmak için programı indirmiştir.evet ne olursa olsun bu durum onu haklı çıkarmaz ama genelde gidilen mekanlarda kim var kim yok görmek için kullanılıyor diye biliyorum o program. birileriyle iletişim kurdugundan emin olmadan kendını hırpalama bu kadar.
birde asıl şaşırdığım hamile halinle nasıl kendını odaya kitleyip yattı.o uyurken sana bişey olur dıye korkmadı mı bu adam?