Cok yasli olsalar dugunlerden eksik kalirlar Walla kaynanam 50 kayinbabam 60 daha senden Benden saglamlar karsima alipta ne diecem ?Cok yasli degillerse gidebilirler. Her hafta her hafta olur mu hic ? Esinle ya da kv al karsina saglam bi konusma yap.
Gerekirse de kavga et. Ne demek her hafta.
Zaruri birsey olsa tamam ama her hafta olmaz.
Hem onlar anne babasiysa siz de esisiniz.
Nebiliyim sonuçta arabayı kullanan eşiniz hiç mi yorulmuyor uzun yol sonuçta. Konuşun kendisiyle o tepki göstersin siz birşey deseniz kötü olursunuz.Inanin Bir Kere olsun ne trenle nede otobusle gitmisler otobuse binenler Insan degil Ya .... tobe yarabbim her hafta hic bikmadan du dügün var gitmemiz lazim Bu dügün var göturmen lazim hic utanmadan hic dusunmeden elin kizi acaba Rahatsiz olur mu die
Alismis oldugu icin farketmiyorNebiliyim sonuçta arabayı kullanan eşiniz hiç mi yorulmuyor uzun yol sonuçta. Konuşun kendisiyle o tepki göstersin siz birşey deseniz kötü olursunuz.
2 yildir tam böyle pes etmiyor kadin bir hafta gitmese öbür hafta Gene diyor götur bizi dieSenin iş zor bacım
Bu hafta hasta numarası yap yat aşağı
Çocukla seni hasta bırakıp gidemez heralde
Belki idrak ederler o zaman oğullarının ailesi olduğunu
çok yaşlı ve her hafta sonu olmayacak şekilde
ayda 1 kez olabilir ve zorunlu durumlarda
hastalık, ölüm gibi gidebilirler ama fazlasını kaldıramam
bide oraya göçsünler madem her hafta gidecek kadar tanıdıkları var[/QUOTE
Iste Bu Kadin böyle merakli Cok sever gezmeyi hic bir hafta evinde durmazYa bu düğünlere gençler gitmiyor mu
Tüm kuzen düğünlerine vs eşimi gönderdiler
Altını anne baba aldı yol parası eşinden gitti geldi
Babam 70 yaşında altında arabası var ama o da cenaze vs dışında gitmiyor bir yere
Her hafta istemiyorum ben yanlış kalmaya mecbur muyum ? Benım de eskimle plan yapıp vakit geçirmek istiyorum diyebilirsiniz.Cok yasli olsalar dugunlerden eksik kalirlar Walla kaynanam 50 kayinbabam 60 daha senden Benden saglamlar karsima alipta ne diecem ?
Anam kac Kere dedim annesinin yaninda bile dedim yüzsüzler anlamazlar hafta Gene ayni Esim Hayir diecek diemezki korkuyor anasi babasi küser diyeHer hafta istemiyorum ben yanlış kalmaya mecbur muyum ? Benım de eskimle plan yapıp vakit geçirmek istiyorum diyebilirsiniz.
Ya da esınıze söyleyin ben de senınle vakit geçirmek istiyorum yeter artık diyebilirsiniz. Cok istiyorsan git annenle babanla yasa bundan sonra de biraz gozunu korkut.
O zaman hadi yuru annenin babanin evine de. Surt burnunuAnam kac Kere dedim annesinin yaninda bile dedim yüzsüzler anlamazlar hafta Gene ayni Esim Hayir diecek diemezki korkuyor anasi babasi küser diye
Artik biktim arkadaslar esimle 2 yildir evliyiz ve Adam her Ay annesigili Baska sehirlere akrabalarinin yanina göturuyor burdan 200-300 km uzak Olan yerlere Bazen daha fazla Yok bilmem dügün varmis Yok bilmem ölu varmis Yok bilmem davetliymisiz artik biktim arkadaslar Bu dedigim yerlerde öyle yakin akraba degil uzak akraba kadin gezmeyi sevio Bazen ayda 2-3 Kere gidiyorler neymis kayinbabamin ehliyeti yokmus Esim mecbur göturcekmis artik anlayisim Yok biktim araba Bizim araba her hafta Kadin bisey cikariyor esimle gidiyor ücü off Yani ehliyetin yoksa otobusle git ya da hic gitme millet senin kocanin ehliyeti olmadigini bilmiyormu biraz eksik kal siz olsaniz Rahatsiz olurmuydunuz? Yilda 2-3 Kere raziyim yakin akrabayada raziyim Ama her hafta ya da ayda 2-3 Kere Cok geliyor Yeter artik
Bu arada arkadaslar sakin abartigimi dusunmeyin gecen hafta dügünü göturdu Bu hafta Gene götur diyor Gene göturcek bide orda kaliyor hanimefendi kardesinin yanina gidio sohbet etmeye Ben genelde gitmiyorum cocuk var cunku zor oluo
Sorun da araba zaten Esim arabayla götursun diye diyor Kadin Ben alirsam arabayi bize lazim ne yapacan derOf cok sinir bir durum. Araba kullanabiliyor musunuz? Siz alın arabayı hafta sonu falan, bana lazım diyin. Eşinizin ve ailesinin anlayışsızlığı can sıkıcı