Cok rahatsiz oluyorum

Cok yasli degillerse gidebilirler. Her hafta her hafta olur mu hic ? Esinle ya da kv al karsina saglam bi konusma yap.
Gerekirse de kavga et. Ne demek her hafta.
Zaruri birsey olsa tamam ama her hafta olmaz.
Hem onlar anne babasiysa siz de esisiniz.
Cok yasli olsalar dugunlerden eksik kalirlar Walla kaynanam 50 kayinbabam 60 daha senden Benden saglamlar karsima alipta ne diecem ?

çok yaşlı ve her hafta sonu olmayacak şekilde
ayda 1 kez olabilir ve zorunlu durumlarda
hastalık, ölüm gibi gidebilirler ama fazlasını kaldıramam
bide oraya göçsünler madem her hafta gidecek kadar tanıdıkları var

Nebiliyim sonuçta arabayı kullanan eşiniz hiç mi yorulmuyor uzun yol sonuçta. Konuşun kendisiyle o tepki göstersin siz birşey deseniz kötü olursunuz.

Bu konu eşiniz ile halledebileceğiniz bir durum.
Eşiniz bu durumdan memnun ki anne-babasına ses çıkartmıyor götürüyor.
Eğer gönülsüz olsaydı kendisi bir dur derdi bu gidişata.

Önce eşinizin neden bu kadar gezmeyi sevdiğini irdeleyin bence derim.
Sonuçta hiç kimse bir diğerine (annesi dahi olsa) istemediği birşeyi yaptıramaz.
Bunu unutmayın.

Senin iş zor bacım
Bu hafta hasta numarası yap yat aşağı
Çocukla seni hasta bırakıp gidemez heralde
Belki idrak ederler o zaman oğullarının ailesi olduğunu

Ya bu düğünlere gençler gitmiyor mu

Tüm kuzen düğünlerine vs eşimi gönderdiler

Altını anne baba aldı yol parası eşinden gitti geldi

Babam 70 yaşında altında arabası var ama o da cenaze vs dışında gitmiyor bir yere

Walla yerimde olsan ayda bir bile Cok ne demek esin her Ay annesiyle dugunden dügünü öluden ölüye bide Öbür gün geliyor gezmesini yapipda gelio

Iste Bu Kadin böyle merakli Cok sever gezmeyi hic bir hafta evinde durmaz

Cok yasli olsalar dugunlerden eksik kalirlar Walla kaynanam 50 kayinbabam 60 daha senden Benden saglamlar karsima alipta ne diecem ?
Her hafta istemiyorum ben yanlış kalmaya mecbur muyum ? Benım de eskimle plan yapıp vakit geçirmek istiyorum diyebilirsiniz.
Ya da esınıze söyleyin ben de senınle vakit geçirmek istiyorum yeter artık diyebilirsiniz. Cok istiyorsan git annenle babanla yasa bundan sonra de biraz gozunu korkut.

Anam kac Kere dedim annesinin yaninda bile dedim yüzsüzler anlamazlar hafta Gene ayni Esim Hayir diecek diemezki korkuyor anasi babasi küser diye

Otobuse binemicek kadar yaşli insanin dugunde ne iş var? Araba olmasa ne yapacakmis.
Tamam hastane işi olur, cenaze olur birakirsin, her hafta biri ölmez heralde.
Onun disinda keyfi oraya gotur buraya gotur ne göreviymiş bu böyle. Esiniz çok abarti davraniyor. Laf soylemekten anlayacak gibide durmuyor ben pek umut gormedim. 2 senedir kendi bikmadiysa...

Of cok sinir bir durum. Araba kullanabiliyor musunuz? Siz alın arabayı hafta sonu falan, bana lazım diyin. Eşinizin ve ailesinin anlayışsızlığı can sıkıcı

Kb kv yaninda yeter artiiiiiikkkkkkkkk yakarik o arabayiiiiiiiii diye bi cinnet bi sinir krizi gecirirdim ardinda da madem evinde durmuyorsun neden evlendin diye bi cingae cikarirdim bunlarida kasten kv kp yaninda yapardim. En kisa cözüm.

Of cok sinir bir durum. Araba kullanabiliyor musunuz? Siz alın arabayı hafta sonu falan, bana lazım diyin. Eşinizin ve ailesinin anlayışsızlığı can sıkıcı
Sorun da araba zaten Esim arabayla götursun diye diyor Kadin Ben alirsam arabayi bize lazim ne yapacan der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…