Cok rahatsiz oluyorum

Bu konu eşiniz ile halledebileceğiniz bir durum.
Eşiniz bu durumdan memnun ki anne-babasına ses çıkartmıyor götürüyor.
Eğer gönülsüz olsaydı kendisi bir dur derdi bu gidişata.

Önce eşinizin neden bu kadar gezmeyi sevdiğini irdeleyin bence derim.
Sonuçta hiç kimse bir diğerine (annesi dahi olsa) istemediği birşeyi yaptıramaz.
Bunu unutmayın.
+1000

Hastalık, cenaze acil durumlar, normal
Ama
Düğün, gezmek tozmak çok yersiz. Hala oğluşunun hayatındaki tek değerlisi anası babası sanıyor galiba kv, farkında değil sizin de ayrı bir aile olduğunuzun.
Otobüsle gitsin, incileri mi dökülür.
Ay bir teyzem var aynı kv gibi, vallahi hiç gelinin gözünden bakmamıştım
Ne kadar sabırlıymış helal olsun, ama yine yaranamıyor teyzemlere :bicak::halay:

eşinizle konuştunuz mu?o da rahatsız mı sizin gibi?
yoksa ona da bu aile gezileri sıra dışı mı geliyor..
sizde h.sonu için planlarınızı oluşturun aile/arkadaş kim varsa mutlu oldugunuz ...

Otobusle gidince ne oluyormus. Miss gibi yurt ici seyahat firmalari var. Sanirsin babasi ali agaoglu. Bin otobuse git.

Ama senin kocada seviyor belli ki bu seyahatleri.

eşinizle konuştunuz mu?o da rahatsız mı sizin gibi?
yoksa ona da bu aile gezileri sıra dışı mı geliyor..
sizde h.sonu için planlarınızı oluşturun aile/arkadaş kim varsa mutlu oldugunuz ...
Esimle kac Kere tartisttim kötü gelinmisim Insan degilmisim anasiymis atsamiymis falan filan diyor Asla ailesine laf Yok

Artik biktim arkadaslar esimle 2 yildir evliyiz ve Adam her Ay annesigili Baska sehirlere akrabalarinin yanina göturuyor burdan 200-300 km uzak Olan yerlere Bazen daha fazla Yok bilmem dügün varmis Yok bilmem ölu varmis Yok bilmem davetliymisiz artik biktim arkadaslar Bu dedigim yerlerde öyle yakin akraba degil uzak akraba kadin gezmeyi sevio Bazen ayda 2-3 Kere gidiyorler neymis kayinbabamin ehliyeti yokmus Esim mecbur göturcekmis artik anlayisim Yok biktim araba Bizim araba her hafta Kadin bisey cikariyor esimle gidiyor ücü off Yani ehliyetin yoksa otobusle git ya da hic gitme millet senin kocanin ehliyeti olmadigini bilmiyormu biraz eksik kal siz olsaniz Rahatsiz olurmuydunuz? Yilda 2-3 Kere raziyim yakin akrabayada raziyim Ama her hafta ya da ayda 2-3 Kere Cok geliyor Yeter artik
Bu arada arkadaslar sakin abartigimi dusunmeyin gecen hafta dügünü göturdu Bu hafta Gene götur diyor Gene göturcek bide orda kaliyor hanimefendi kardesinin yanina gidio sohbet etmeye Ben genelde gitmiyorum cocuk var cunku zor oluo
Eşinizin akrabalarıyla olan ilişkisini bilmeden mi evlendiniz?Hep böyle değiller miydi.Düzenleri buysa ayıp eden sizsiniz.

Cenazeye dugune gidilir ama. Gezmeye gitme meselesinde de siz de takilin gidin birkac defa coluk combalak. Mola yerlerinde surda duralim yemek yiyelim deyin her seferinde. Cocuk acikti susadi deyin surekli birseyler alin masraf olsun. Onlari da kpiniz odemiyordur sanirim. Ya da o oduyorsa da fazla fazla alin isteyin. Hediyelikler alin mesela aaa sunu anama alayim bnu babama alayim deyin durun. Uc bes defa bunu yapsaniz bir daha gitmez esiniz de kpiniz de. Denemesi beles :KK66: hatta eglenceli

X