Esim görevim diyor Baska bisey de demiyor mecburmuss otobuslemi gitsinler yazik misNe kadar anlayissizlarmis.insan bi dusunceli olur kendi zevki icin ordan orya adami suruyo nasil anne baba bunlar.esiniz sikayetci degil mi bu durumdan.
Is esinde biter.Artik biktim arkadaslar esimle 2 yildir evliyiz ve Adam her Ay annesigili Baska sehirlere akrabalarinin yanina göturuyor burdan 200-300 km uzak Olan yerlere Bazen daha fazla Yok bilmem dügün varmis Yok bilmem ölu varmis Yok bilmem davetliymisiz artik biktim arkadaslar Bu dedigim yerlerde öyle yakin akraba degil uzak akraba kadin gezmeyi sevio Bazen ayda 2-3 Kere gidiyorler neymis kayinbabamin ehliyeti yokmus Esim mecbur göturcekmis artik anlayisim Yok biktim araba Bizim araba her hafta Kadin bisey cikariyor esimle gidiyor ücü off Yani ehliyetin yoksa otobusle git ya da hic gitme millet senin kocanin ehliyeti olmadigini bilmiyormu biraz eksik kal siz olsaniz Rahatsiz olurmuydunuz? Yilda 2-3 Kere raziyim yakin akrabayada raziyim Ama her hafta ya da ayda 2-3 Kere Cok geliyor Yeter artik
Bu arada arkadaslar sakin abartigimi dusunmeyin gecen hafta dügünü göturdu Bu hafta Gene götur diyor Gene göturcek bide orda kaliyor hanimefendi kardesinin yanina gidio sohbet etmeye Ben genelde gitmiyorum cocuk var cunku zor oluo
Esim calisiYor hep haftasonlari Bu dedigim her iki haftada bir böyle bisey cikiyor Bazen her hafta Mesela Bu hafta Gene cumartesi gidip Pazar geliyorlarEsiniz calismiyor mu birde goturdugu zaman masraflari kim karsiliyor.
E siz napıyorsunuz çocukla evdeO zaman ne der Baska zaman gidin Bu daha önemli mecbur gidecez
Masrafi Onlar ödüyor Ama masraf umrumda degil yüzsüzler bide onuda ödemeseydiEsim calisiYor hep haftasonlari Bu dedigim her iki haftada bir böyle bisey cikiyor Bazen her hafta Mesela Bu hafta Gene cumartesi gidip Pazar geliyorlar
Sizde ben mecburmuym evde tek kalmya her hafta her hafta deyinMecburum Annem Babam otobuslemi gitsinler yazik diyor
Cok yasli degillerse gidebilirler. Her hafta her hafta olur mu hic ? Esinle ya da kv al karsina saglam bi konusma yap.Esiniz en bastan alistrmis boyle gder ozamn
Inanin Bir Kere olsun ne trenle nede otobusle gitmisler otobuse binenler Insan degil Ya .... tobe yarabbim her hafta hic bikmadan du dügün var gitmemiz lazim Bu dügün var göturmen lazim hic utanmadan hic dusunmeden elin kizi acaba Rahatsiz olur mu dieRahatsız olmakta haklısınız. Çok düşüncesizler. Hadi ölüme düğüne gidilmesi gerekir ama birinde rica etseler birinde otobüsle gitsinler. Bi yerden sonrasıda yüzsüzlüğe girer. Eşiniz sıkılmıyor mu hiç kendisi hiç mi tepki göstermiyor.