Cok rahatsiz oluyorum

+1000

Hastalık, cenaze acil durumlar, normal
Ama
Düğün, gezmek tozmak çok yersiz. Hala oğluşunun hayatındaki tek değerlisi anası babası sanıyor galiba kv, farkında değil sizin de ayrı bir aile olduğunuzun.
Otobüsle gitsin, incileri mi dökülür.
Ay bir teyzem var aynı kv gibi, vallahi hiç gelinin gözünden bakmamıştım
Ne kadar sabırlıymış helal olsun, ama yine yaranamıyor teyzemlere

eşinizle konuştunuz mu?o da rahatsız mı sizin gibi?
yoksa ona da bu aile gezileri sıra dışı mı geliyor..
sizde h.sonu için planlarınızı oluşturun aile/arkadaş kim varsa mutlu oldugunuz ...

Otobusle gidince ne oluyormus. Miss gibi yurt ici seyahat firmalari var. Sanirsin babasi ali agaoglu. Bin otobuse git.

Ama senin kocada seviyor belli ki bu seyahatleri.

eşinizle konuştunuz mu?o da rahatsız mı sizin gibi?
yoksa ona da bu aile gezileri sıra dışı mı geliyor..
sizde h.sonu için planlarınızı oluşturun aile/arkadaş kim varsa mutlu oldugunuz ...
Esimle kac Kere tartisttim kötü gelinmisim Insan degilmisim anasiymis atsamiymis falan filan diyor Asla ailesine laf Yok

Eşinizin akrabalarıyla olan ilişkisini bilmeden mi evlendiniz?Hep böyle değiller miydi.Düzenleri buysa ayıp eden sizsiniz.

Cenazeye dugune gidilir ama. Gezmeye gitme meselesinde de siz de takilin gidin birkac defa coluk combalak. Mola yerlerinde surda duralim yemek yiyelim deyin her seferinde. Cocuk acikti susadi deyin surekli birseyler alin masraf olsun. Onlari da kpiniz odemiyordur sanirim. Ya da o oduyorsa da fazla fazla alin isteyin. Hediyelikler alin mesela aaa sunu anama alayim bnu babama alayim deyin durun. Uc bes defa bunu yapsaniz bir daha gitmez esiniz de kpiniz de. Denemesi beles hatta eglenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…