- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.394
-
- Konu Sahibi pink_princes
Baban eşinle konuşup akıl verse biraz böyle geçim olmaz herşey aileye anlatılmaz karınla kötü olursun falan çocugun olacakmış boşanmak şuan için çözüm değil bebek olunca değişecektir belki size daha bağlı olur belki
niye eşyalarını al çık diyorsunuz...
karşı taraf gitsin
güzelim ev kira değilse çıkma
ben senin için mutlu olmak için ana-baba ocağını bıraktım geldim... ben aile olmak için elimden geleni yaptım...sen haklı olduğum yerde bile arkamda durmayı tercih etmedin... ben biz olalım istedim... sen anneme sorayım modunda oldun hep... deyin...
kimse çık diye kapına gelip diretmezse çıkma o gitsin...
Ne kadar zamandır evlisiniz?
Uzun bir süre olmamış evleneli... Eşiniz sanırım hala evliliğe alışamamış... Herşeyi gidip annesine anlatması da bunu destekliyor...1 senedir.
Daha bir senelik evlisiniz ve bebeginiz olucak bence konuşmalısın birbirinizi yıpratmanın mantıgı yok yuva kurmakta kolay degil bozmakta dedigim gibi konuşun bence hakkınızda hayırlısı olsun . İnşallah bebeğiniz size uğur getirir herşey gönlünüzce olur .
Uzun bir süre olmamış evleneli... Eşiniz sanırım hala evliliğe alışamamış... Herşeyi gidip annesine anlatması da bunu destekliyor...
Biraz zaman tanıyın ona... Oturup konuşun... Sevgi ve anlayışla yaklaşın bakalım sonuç ne olacak... Zaten böyle anneci erkekler genelde sevgi ve şefkat ararlar...Umarım neden budurdeğilse daha zor süreçler beni bekliyor...
Biraz zaman tanıyın ona... Oturup konuşun... Sevgi ve anlayışla yaklaşın bakalım sonuç ne olacak... Zaten böyle anneci erkekler genelde sevgi ve şefkat ararlar...
Siz olaylara sükunetle yaklaşırsanız bir zaman sonra anlar... Size olan sevgi ve saygısı da artar...sizce zamanla gerçekten ortalığı karıştıran tek kişinin annesi olduğunu anlar mı?
inş arkadaşım. çok konuşmayı denedim ama sonuç aynı. onlar olmayınca hiçbir sıkıntı yok ama onlarla bir görüştü mü adam 180 derece değişiyor. beni de yordu artık bu durum
Çok zor bir erkeğin büyüyüp olgunlaşamaması. Mübarek günde Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun.
Eşine akıl mantık, kayınvalidenin kalbine de merhamet versin inşallah.
Artık burada okuduğum aklı yetersiz erkek konuları sayesinde sosyal hayatta 'ben anneme çok düşkünüm' diyen erkeklere çemkiresim geliyor. Ama kendimi frenleyip nasihat vermekle yetiniyorum.
Siz olaylara sükunetle yaklaşırsanız bir zaman sonra anlar... Size olan sevgi ve saygısı da artar...
Evet çünkü artık bu onlarda oturmuş şeyler... Eleştiriye gelemezler... Sen de olduğu gibi kabul et bakalım bir süre... Sen de pohpohla iltifatlar et bakalım napıcak...amin arkadaşım. umarım burda bana yardımcı olan derdimi paylaşan tüm arkadaşların evinde mutluluk, huzur bereket eksik olmasın, şeytanlar giremesin :) ya ne düşkünlüğü, olsa olsa bu erkekde ego eksikliği, pohpohlanma isteği vs.. yani eleştiremiyorsunda bu tarz erkekleri. kendilerine hakaret ediliyor sanıyorlar hemen.
Boşver bir zaman sessiz kalman en iyisi... Hem senin hem de bebeğin için tartışmalardan uzak dur derim...uzunca bir zamandır sessizim. ailesiyle ilgili tek bir kelime konuşmuyorum kesinlikle. sadece bayramda net bir şekilde ailesine gitmeyeceğimi söyledim. o da evlerinde 2-3 gün kalacağı için.
Allahım gerçekten hepimizi herkesi hayirli insanlarla karsilasmayi nasip etsin . Baktın olmuyormu arkadaşim sende sal gitsin tek boşancak insan sen degilsin ama insallah duzelir diyorum ben ortada bir cocuk var . acaba bosansan nolcak kayinvaliden cokmu mutlu olcak ozamanda surekli cocukla ilgili sorun cikarirlar alirlar vermezler yok oyle yok boyle. Bırak be ugrasma gelininle oglun mutlu olsun iste cocuklarinla mustlu mesut yasasinlar. Ama olurmu ortalik karistirmadan demi ? Anlayamiyorum böyle insanlari Allahım islah etsin .
Evet çünkü artık bu onlarda oturmuş şeyler... Eleştiriye gelemezler... Sen de olduğu gibi kabul et bakalım bir süre... Sen de pohpohla iltifatlar et bakalım napıcak...