Çok pişmanım....

niye eşyalarını al çık diyorsunuz...
karşı taraf gitsin
güzelim ev kira değilse çıkma

ben senin için mutlu olmak için ana-baba ocağını bıraktım geldim... ben aile olmak için elimden geleni yaptım...sen haklı olduğum yerde bile arkamda durmayı tercih etmedin... ben biz olalım istedim... sen anneme sorayım modunda oldun hep... deyin...

kimse çık diye kapına gelip diretmezse çıkma o gitsin...

babam böyle özel konuları hiç konuşmaz hiç de müdahil olmak istemez. zamanında babannemden çektiği için bana da söylediği tek kelime şudur hep: kimde suç olursa olsun konu ne olursa olsun kendi aranızda çözün.. yani eşim bana kötü davranıyo diye cephe almaz yada ben eşime farklı davranıyorum diye benimle konuşmamazlık yapmaz. bence en doğrusunu yapıyor. bu benimde mantığıma uyuyor. ama o kadın böyle yapmıyo. olayı alıyor eviriyor çeviriyor büyütüyor ve en sonunda boşanmamıza getiriyor konuyu. bende bıktım biyere kadar pasif eşimi taşımaktan. benimde gururum var. hin kumaşı değil ki adam? inş bebek olunca değişir, değişmezse zaten diğer arkadaşların dediği gibi yürümeyecek bu evlilik..

ev maalesef kira. bebişle birlikte kurulu bir düzenden çıkıp yeni bir düzen kurmak zor olacak ama olsun. bardak düzenli bir şekilde taşmış. bana zor gelecek ayaklarım üzerinde durmak değil, işim çok iyi kamudayım + ek işlerde yapıyorum yazılımcı + eğitmenim. hayat bensiz ona daha zor. ben onsuz her türlü yaşarım içimdeki sevgiyi de bitirmiş zaten. sadece benden çaldığı zamana yada benim hatama kızıyorum. bebişin suçu neydi buna kızıyorum.

Daha bir senelik evlisiniz ve bebeginiz olucak bence konuşmalısın birbirinizi yıpratmanın mantıgı yok yuva kurmakta kolay degil bozmakta dedigim gibi konuşun bence hakkınızda hayırlısı olsun . İnşallah bebeğiniz size uğur getirir herşey gönlünüzce olur .

inş arkadaşım. çok konuşmayı denedim ama sonuç aynı. onlar olmayınca hiçbir sıkıntı yok ama onlarla bir görüştü mü adam 180 derece değişiyor. beni de yordu artık bu durum

Biraz zaman tanıyın ona... Oturup konuşun... Sevgi ve anlayışla yaklaşın bakalım sonuç ne olacak... Zaten böyle anneci erkekler genelde sevgi ve şefkat ararlar...

sizce zamanla gerçekten ortalığı karıştıran tek kişinin annesi olduğunu anlar mı?

Çok zor bir erkeğin büyüyüp olgunlaşamaması. Mübarek günde Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun.
Eşine akıl mantık, kayınvalidenin kalbine de merhamet versin inşallah.

Artık burada okuduğum aklı yetersiz erkek konuları sayesinde sosyal hayatta 'ben anneme çok düşkünüm' diyen erkeklere çemkiresim geliyor. Ama kendimi frenleyip nasihat vermekle yetiniyorum.

inş arkadaşım. çok konuşmayı denedim ama sonuç aynı. onlar olmayınca hiçbir sıkıntı yok ama onlarla bir görüştü mü adam 180 derece değişiyor. beni de yordu artık bu durum

Allahım gerçekten hepimizi herkesi hayirli insanlarla karsilasmayi nasip etsin . Baktın olmuyormu arkadaşim sende sal gitsin tek boşancak insan sen degilsin ama insallah duzelir diyorum ben ortada bir cocuk var . acaba bosansan nolcak kayinvaliden cokmu mutlu olcak ozamanda surekli cocukla ilgili sorun cikarirlar alirlar vermezler yok oyle yok boyle. Bırak be ugrasma gelininle oglun mutlu olsun iste cocuklarinla mustlu mesut yasasinlar. Ama olurmu ortalik karistirmadan demi ? Anlayamiyorum böyle insanlari Allahım islah etsin .

amin arkadaşım. umarım burda bana yardımcı olan derdimi paylaşan tüm arkadaşların evinde mutluluk, huzur bereket eksik olmasın, şeytanlar giremesin :) ya ne düşkünlüğü, olsa olsa bu erkekde ego eksikliği, pohpohlanma isteği vs.. yani eleştiremiyorsunda bu tarz erkekleri. kendilerine hakaret ediliyor sanıyorlar hemen.

Siz olaylara sükunetle yaklaşırsanız bir zaman sonra anlar... Size olan sevgi ve saygısı da artar...

uzunca bir zamandır sessizim. ailesiyle ilgili tek bir kelime konuşmuyorum kesinlikle. sadece bayramda net bir şekilde ailesine gitmeyeceğimi söyledim. o da evlerinde 2-3 gün kalacağı için.

Evet çünkü artık bu onlarda oturmuş şeyler... Eleştiriye gelemezler... Sen de olduğu gibi kabul et bakalım bir süre... Sen de pohpohla iltifatlar et bakalım napıcak...

uzunca bir zamandır sessizim. ailesiyle ilgili tek bir kelime konuşmuyorum kesinlikle. sadece bayramda net bir şekilde ailesine gitmeyeceğimi söyledim. o da evlerinde 2-3 gün kalacağı için.
Boşver bir zaman sessiz kalman en iyisi... Hem senin hem de bebeğin için tartışmalardan uzak dur derim...

aynen arkadaşım çok müdahale de etmiyorum beni onlarla alakalı bir şeye karıştırmadığı sürece. önceleri oradan gelince suratının asık olması koyardı, şimdi oralı bile olmuyorum. aslında bu evlilik benim tahammülüme bağlı olarak ilerliyor. şu söz çok doğru ayrılsan çocukla ilgili sıkıntı çıkarırlar alırlar vermezler. karaktersizler işte.

Evet çünkü artık bu onlarda oturmuş şeyler... Eleştiriye gelemezler... Sen de olduğu gibi kabul et bakalım bir süre... Sen de pohpohla iltifatlar et bakalım napıcak...

bir iki denedim ya böyle bişi yok çocuk gibi. insanı geriye götürüyor böyle yaptıkça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…