Çok pişmanım....

Ben de konuşup bir karar vermenizden yanayım. Güzelce herseyi konuşun, eğer sevgi ağır basarsa hersey belki de en iyisi olaraktan devam eder,ama yok ikiniz de herseyi bitirmişseniz zaman kaybetmeye ne gerek var herkes yeni hayatını kursun

aynen cnmcm, pasif erkek modeline devam ediyor çocuk gibi benimki yaa. kaynanayla muhattap olmadıkça iice sağa sola saldırıyor. en son işte babama saldırmış pislik. babamda ağzının payını vermiş. en son bayramda gitmeyeceğimden bahsetmiştim. şimdi yeminim daha büyük. asla evine girmem böyle bir insanın. yani karşımdakinin insan olduğundan şüpheliyim. aileme sen nasıl zarar vermeye çalışırsın yaa..!! lavieenrose_ lavieenrose_ vallahi aklımı kaybedecektim. aklıma geldikçe sinirleniyorum.

evliliginiz daha cok yeni, genel olarak insanlarin zaten evlilige alismasi biraz zaman aliyor. daha evlilige alisamadan, hamile kalmissin

yanlis anlama canim, esini korumak degil amacim, aile yapisindan daha önce de bahsetmisdin zaten ona dayanarak söylüyorum. bosanmak senin durumunda daha kolay.
hep fedakarliklari biz yapiyoruz ama esinde uymaca akilliymis
eger emek harcamak istiyorsan biraz daha sabir et bebegin icin. baktin düzelmiyor, herkes kendi yoluna gider zaten
o "arkadastanda" kurtulmasi lazim, arkadas dedigin karisina kötü davranirsa müdahale eder

Ben de konuşup bir karar vermenizden yanayım. Güzelce herseyi konuşun, eğer sevgi ağır basarsa hersey belki de en iyisi olaraktan devam eder,ama yok ikiniz de herseyi bitirmişseniz zaman kaybetmeye ne gerek var herkes yeni hayatını kursun

konuştuğumda sevdiğini söylüyor, mutlu olmak istediğini söylüyor ancak çabaları şu an için yetersiz. zihniyetini değiştirmediği sürece sonuç sizin dediğinizle aynı.

evliliginiz daha cok yeni, genel olarak insanlarin zaten evlilige alismasi biraz zaman aliyor. daha evlilige alisamadan, hamile kalmissin

yanlis anlama canim, esini korumak degil amacim, aile yapisindan daha önce de bahsetmisdin zaten ona dayanarak söylüyorum. bosanmak senin durumunda daha kolay.
hep fedakarliklari biz yapiyoruz ama esinde uymaca akilliymis
eger emek harcamak istiyorsan biraz daha sabir et bebegin icin. baktin düzelmiyor, herkes kendi yoluna gider zaten
o "arkadastanda" kurtulmasi lazim, arkadas dedigin karisina kötü davranirsa müdahale eder

bebek konusunda aynı şeyleri düşünüyoruz. kuzucuğun hiç günahı yok benle beraber sessizden oda stres oluyor yavrucum :KK43:
tahammülüm çok azaldı lavieenrose. savaşsam bazen savaşcak gücü kendimde bulamıyorum :KK43:

ev maalesef kira. bebişle birlikte kurulu bir düzenden çıkıp yeni bir düzen kurmak zor olacak ama olsun. bardak düzenli bir şekilde taşmış. bana zor gelecek ayaklarım üzerinde durmak değil, işim çok iyi kamudayım + ek işlerde yapıyorum yazılımcı + eğitmenim. hayat bensiz ona daha zor. ben onsuz her türlü yaşarım içimdeki sevgiyi de bitirmiş zaten. sadece benden çaldığı zamana yada benim hatama kızıyorum. bebişin suçu neydi buna kızıyorum. :KK43:

tamam geliriniz iyi, işiniz var. ama herşey para değil ki tatlım :KK43: keşke öyle olsa. hiçbirimiz evlenmezdik.
daha çok yeni evlisiniz, severek de evlenmişsin bu adamla.
oluru yok mu bu işin? belki zamanla düzelecek
8 ay kısa bir süre değil mi evliliğin oturması için, bir yuva kolay kurulmuyor.
evladın için bütün çıkmazları zorlamak durumundasın. maalesef

Desene o daha olgunlaşanamış bir çocuk... Evlenmeden önce de böyle miydi? Ya da fark etmedin mi?

rose rose annesiyle iletişimini görene kadar o kadar olgun ve sahiplenici bir insandı ki. onunla geçirdiğim 2 sene hiç tanıyamamışım. hatta nişanlı olduğumuz dönemde iletişimlerinde 1-2 bişi görüm vallahi şaka yapıyorlar zannettim. meğersem herşey gerçekmiş.

rose rose annesiyle iletişimini görene kadar o kadar olgun ve sahiplenici bir insandı ki. onunla geçirdiğim 2 sene hiç tanıyamamışım. hatta nişanlı olduğumuz dönemde iletişimlerinde 1-2 bişi görüm vallahi şaka yapıyorlar zannettim. meğersem herşey gerçekmiş.
Seni bu kadar şaşırttığına göre pek rastlanmayan şeyler olmalı iletişimlerinde

tamam geliriniz iyi, işiniz var. ama herşey para değil ki tatlım :KK43: keşke öyle olsa. hiçbirimiz evlenmezdik.
daha çok yeni evlisiniz, severek de evlenmişsin bu adamla.
oluru yok mu bu işin? belki zamanla düzelecek
8 ay kısa bir süre değil mi evliliğin oturması için, bir yuva kolay kurulmuyor.
evladın için bütün çıkmazları zorlamak durumundasın. maalesef

aynen petunya_love bende katlanmaya çalışıyorum ama bocalıyorum artık. çok düşüncelere dalıyorum. belki hamileliğinde etkisi var bilmiyorum ama galiba hayal kırıklığı yaşıyorum en fazlada :KK43:

Seni bu kadar şaşırttığına göre pek rastlanmayan şeyler olmalı iletişimlerinde

rose rose sende az değilsin arkadaşım :) :) yani böyle oğluşum falan diye sevdi yanımda. bide dizine yatıp sırtını kaşıttı falan. bizim ailede de esprili hareketler olurda meğersem bunlarda bunlar normalmiş. hatta çocuğun olduğunu duyduklarında kimse beni tebrik etmedi. annesi oy benim kuzum oğluşum baba mı oluyorr minişimm falan diye sevdi. resmen sevgi pıtırcıkları :KK70:

:KK57::KK45::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
rose rose sende az değilsin arkadaşım :) :) yani böyle oğluşum falan diye sevdi yanımda. bide dizine yatıp sırtını kaşıttı falan. bizim ailede de esprili hareketler olurda meğersem bunlarda bunlar normalmiş. hatta çocuğun olduğunu duyduklarında kimse beni tebrik etmedi. annesi oy benim kuzum oğluşum baba mı oluyorr minişimm falan diye sevdi. resmen sevgi pıtırcıkları :KK70:
Çok komiklermiş :KK45: benim eşim de annesinin dizine yatıp kendini okşattırmayı sever ama yapısı bu mesela bana da aynı şeyi yapar yani annesine özgü değil bu davranışı... Senin ana oğul fazla sevişgen demekki :))) kv nin seni tebrik etmemesi de kıskandığını gösteriyor...

Bu erkekler ne kadar akılsız ya. Gerçekten anlam veremiyorum
Cinsellik dışında demeniz de ilgincime gitti

:KK57::KK45::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Çok komiklermiş :KK45: benim eşim de annesinin dizine yatıp kendini okşattırmayı sever ama yapısı bu mesela bana da aynı şeyi yapar yani annesine özgü değil bu davranışı... Senin ana oğul fazla sevişgen demekki :))) kv nin seni tebrik etmemesi de kıskandığını gösteriyor...

tabi cnm bıraksan :confused: bunlar hep böyle. bende hep gülmüşümdür bu durumlarına komik geliyo napayım :) bebek konusunda ise kendimi orda taşıyıcı anne gibi hissettim ya böyle garip olmuştum. benim bildiğim anne tebrik edilir. bunlardan gerçi beklenmez.

tabi cnm bıraksan :confused: bunlar hep böyle. bende hep gülmüşümdür bu durumlarına komik geliyo napayım :) bebek konusunda ise kendimi orda taşıyıcı anne gibi hissettim ya böyle garip olmuştum. benim bildiğim anne tebrik edilir. bunlardan gerçi beklenmez.
Niye evlendirmişki o zaman oğlunu?

Bu erkekler ne kadar akılsız ya. Gerçekten anlam veremiyorum
Cinsellik dışında demeniz de ilgincime gitti

blleg bana göre sevgi daha masum bir olay. adam gözümde masumiyetini yitirdi. cinsellik her ne kadar erkek için bir ihtiyaçsa kadın için de öyle. bana eşim cinsel yönden hep çekici gelmiştir. yani bana göre yakışıklı bir adam eşim. ama sevgi emek harcanan bir olay olduğu için bu tarz konular yıpratıyor sevgiyi ve bazen de yok ediyor. yani tamamiyle benim düşüncem böyle.

Niye evlendirmişki o zaman oğlunu?

aman rose rose hakketen zor verdi ama :) inan evimize geçiyoruz düğünden sonra benim annemden çok eşimin annesi ağladı. tamam çok seviyodur anne yüreği bu ama ziyarete gidiyoruz evlerine, her uğurlayışında ağlamalar. yani duygusal da olabilir ama bu biraz takıntı boyutunda gibi geldi bana.

aman rose rose hakketen zor verdi ama :) inan evimize geçiyoruz düğünden sonra benim annemden çok eşimin annesi ağladı. tamam çok seviyodur anne yüreği bu ama ziyarete gidiyoruz evlerine, her uğurlayışında ağlamalar. yani duygusal da olabilir ama bu biraz takıntı boyutunda gibi geldi bana.
Vallahi bir yaşıma daha girdim... Kesinlikle kv den eşine takıntılı...

bebek konusunda aynı şeyleri düşünüyoruz. kuzucuğun hiç günahı yok benle beraber sessizden oda stres oluyor yavrucum :KK43:
tahammülüm çok azaldı lavieenrose. savaşsam bazen savaşcak gücü kendimde bulamıyorum :KK43:

cok üzüldüm ya :KK43:
icinde bulundugun durumu en iyi sen bilirsin, Allah sana sabir versin
dikkat et kendine, en önemli varlik bebisin simdi
insalah dogru karari alirsin arkadasim
Allah kocana da akil fikir versin

Arkadaşlar artık içimdeki herşey çözülmeye ve yok olmaya başladı gibi hissediyorum. Sanki içimdeki sevgi bitti de bir daha hayatı sevemeyecekmişim gibiyim. benim konum şu: eşim ve kv. bir önceki konumda kv nin bana yaptıklarından dolayı iletişimi kesmiştim. o olaydan bi kaç gün sonra eşimi iice doldurdular ve evi terketti. ve bir gün kv de kalıp eve geri dönmüştü. bugün öğrendiğime göre lanet kv eşimin eve döndüğü akşamı babamı arayıp çemkirmiş. babamda sonuna kadar arkamda durup benim kızım ciddi bi insan bu tarz muhabbetlere gelemez demiş. ve anneciğim ben üzülmeyeyim diye bana anlatmamış. esas durum şu pısırık ve kendi kafası mantığı olmayan eşim benimle arasında geçen tartışmaları kv ye bir bir anlatmış o zaman ve şu anda da hala anlatıyor. arkamda resmen cadı kazanı kaynıyor. en son bunu duyduktan sora eşime ve bir kere daha ailesine o karşı o kadar çok soğudum ki. eşime karşı cinsellik haricinde hissettiğim hiçbişi yok. herşey gözümden düştü. o sevgililik dönemindeki sevgi saygı aramızdaki herşey bitti. sadece katlanamamazlıklar kaldı. zaten küçük bir kıvılcım olursa (boşanmak adına) hayır demiycem. ee şimdi niye duruyorsun diye sorarsanız bebişim olacak ve
babasının kokusunu hissettsin yanlız olmasın diye. Keşke evlilik için bu adamı seçmeseydim.. :KK43:
gerçekten bittiyse boşver ilerde de kokusunu hisseder e boşanınca görmeyecek değil ya

bu konuda haklısın arkadaşım fakat kv bu sırada eşimi pamuklara sarıp pohpohlayıp her istediğini yapacağından eşim neyi kaybettiğini anlayacak durumda olmayacak. zaten aradan uzun zaman geçeceği içinde benim içimden dönmek gelmeyecek. sorunun büyük nedeni kv. artık aradan çekilmesi lazım.
İstediği kadar pamuklara sarsın, annesinin evinde bir süre sonra sizin için ölüp bitecek bence.

X