kimse kaybetme korkusu yaşamaz,alternatıf çokk,heleki erkeğe,erkeğin aşık olması gerekmezki,bence ara soğur,araya başkaları gırer,yetışkın ınsanların,ben bayan olduğum halde hiç kaybetme korkusu yaşamadım,yanlış bir düşünce kalıbı,hanı sanıyorlarya anladı değierimi,kaybetme korkusu yaşadı dıye,hayır,orda geri dönmesındeki nedneleri başka sebepler,haa geri dönünce bir süre sonra aynı oluyor erkeler,yanı bacım değimez,huyu ağzı açık bır adam,böle bir tip,bir lafına takıldım,baba kokusu,ya boşver ölse adam ne olcak,???baba kokusuz büyüdüm,ha sanırım senın baban çok iyibir örnek baba olarak,ama bu değil ki eşinde öle olcak,çok geçmiş olsun,yyorma,bu adam düzülmez,anca kayınvaliden ölürse...kayınvalden olacak zavallı oğlunun yuvasına soktuğu çomakda,diğer tarafta girer bır tarafına,töbe töbe,milletde bır hırs,bir iktıdar savaşı,kadınlarda,yok gelın kayınvalide,yok elti,yok,görümce gelin,yok nıkahlı eşle sevgili arasında,ahhh kadınlar ne çok boş vaktınız var,hayat geçmez böle,daha çok yuvalar yıkılır...sağlıksız nesıllere hoşgeldınız,iyi seyırler dileriz