Çok pişmanım....

Ben de konuşup bir karar vermenizden yanayım. Güzelce herseyi konuşun, eğer sevgi ağır basarsa hersey belki de en iyisi olaraktan devam eder,ama yok ikiniz de herseyi bitirmişseniz zaman kaybetmeye ne gerek var herkes yeni hayatını kursun

evliliginiz daha cok yeni, genel olarak insanlarin zaten evlilige alismasi biraz zaman aliyor. daha evlilige alisamadan, hamile kalmissin

yanlis anlama canim, esini korumak degil amacim, aile yapisindan daha önce de bahsetmisdin zaten ona dayanarak söylüyorum. bosanmak senin durumunda daha kolay.
hep fedakarliklari biz yapiyoruz ama esinde uymaca akilliymis
eger emek harcamak istiyorsan biraz daha sabir et bebegin icin. baktin düzelmiyor, herkes kendi yoluna gider zaten
o "arkadastanda" kurtulmasi lazim, arkadas dedigin karisina kötü davranirsa müdahale eder

konuştuğumda sevdiğini söylüyor, mutlu olmak istediğini söylüyor ancak çabaları şu an için yetersiz. zihniyetini değiştirmediği sürece sonuç sizin dediğinizle aynı.

bebek konusunda aynı şeyleri düşünüyoruz. kuzucuğun hiç günahı yok benle beraber sessizden oda stres oluyor yavrucum
tahammülüm çok azaldı lavieenrose. savaşsam bazen savaşcak gücü kendimde bulamıyorum

tamam geliriniz iyi, işiniz var. ama herşey para değil ki tatlım keşke öyle olsa. hiçbirimiz evlenmezdik.
daha çok yeni evlisiniz, severek de evlenmişsin bu adamla.
oluru yok mu bu işin? belki zamanla düzelecek
8 ay kısa bir süre değil mi evliliğin oturması için, bir yuva kolay kurulmuyor.
evladın için bütün çıkmazları zorlamak durumundasın. maalesef

Desene o daha olgunlaşanamış bir çocuk... Evlenmeden önce de böyle miydi? Ya da fark etmedin mi?

rose rose annesiyle iletişimini görene kadar o kadar olgun ve sahiplenici bir insandı ki. onunla geçirdiğim 2 sene hiç tanıyamamışım. hatta nişanlı olduğumuz dönemde iletişimlerinde 1-2 bişi görüm vallahi şaka yapıyorlar zannettim. meğersem herşey gerçekmiş.

Seni bu kadar şaşırttığına göre pek rastlanmayan şeyler olmalı iletişimlerinde

aynen petunya_love bende katlanmaya çalışıyorum ama bocalıyorum artık. çok düşüncelere dalıyorum. belki hamileliğinde etkisi var bilmiyorum ama galiba hayal kırıklığı yaşıyorum en fazlada

Seni bu kadar şaşırttığına göre pek rastlanmayan şeyler olmalı iletişimlerinde

rose rose sende az değilsin arkadaşım :) :) yani böyle oğluşum falan diye sevdi yanımda. bide dizine yatıp sırtını kaşıttı falan. bizim ailede de esprili hareketler olurda meğersem bunlarda bunlar normalmiş. hatta çocuğun olduğunu duyduklarında kimse beni tebrik etmedi. annesi oy benim kuzum oğluşum baba mı oluyorr minişimm falan diye sevdi. resmen sevgi pıtırcıkları

Çok komiklermiş benim eşim de annesinin dizine yatıp kendini okşattırmayı sever ama yapısı bu mesela bana da aynı şeyi yapar yani annesine özgü değil bu davranışı... Senin ana oğul fazla sevişgen demekki :))) kv nin seni tebrik etmemesi de kıskandığını gösteriyor...

Bu erkekler ne kadar akılsız ya. Gerçekten anlam veremiyorum
Cinsellik dışında demeniz de ilgincime gitti

tabi cnm bıraksan bunlar hep böyle. bende hep gülmüşümdür bu durumlarına komik geliyo napayım :) bebek konusunda ise kendimi orda taşıyıcı anne gibi hissettim ya böyle garip olmuştum. benim bildiğim anne tebrik edilir. bunlardan gerçi beklenmez.

Niye evlendirmişki o zaman oğlunu?

Bu erkekler ne kadar akılsız ya. Gerçekten anlam veremiyorum
Cinsellik dışında demeniz de ilgincime gitti

blleg bana göre sevgi daha masum bir olay. adam gözümde masumiyetini yitirdi. cinsellik her ne kadar erkek için bir ihtiyaçsa kadın için de öyle. bana eşim cinsel yönden hep çekici gelmiştir. yani bana göre yakışıklı bir adam eşim. ama sevgi emek harcanan bir olay olduğu için bu tarz konular yıpratıyor sevgiyi ve bazen de yok ediyor. yani tamamiyle benim düşüncem böyle.

Niye evlendirmişki o zaman oğlunu?

aman rose rose hakketen zor verdi ama :) inan evimize geçiyoruz düğünden sonra benim annemden çok eşimin annesi ağladı. tamam çok seviyodur anne yüreği bu ama ziyarete gidiyoruz evlerine, her uğurlayışında ağlamalar. yani duygusal da olabilir ama bu biraz takıntı boyutunda gibi geldi bana.

Vallahi bir yaşıma daha girdim... Kesinlikle kv den eşine takıntılı...

cok üzüldüm ya
icinde bulundugun durumu en iyi sen bilirsin, Allah sana sabir versin
dikkat et kendine, en önemli varlik bebisin simdi
insalah dogru karari alirsin arkadasim
Allah kocana da akil fikir versin

gerçekten bittiyse boşver ilerde de kokusunu hisseder e boşanınca görmeyecek değil ya

İstediği kadar pamuklara sarsın, annesinin evinde bir süre sonra sizin için ölüp bitecek bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…