- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
-
- Konu Sahibi pink_princes
Kayınvaliden aradan çekilmez
buna engel olacak tek kişi eşin
alttan aldıkça yine annesinin sözünden çıkmayacak
benim arkadaşım 3 aylık ikiz çocuklarıyla gitti annesinin evine
2 ay sonra adamın aklı başına geldi başka bir ile taşındılar kv deden etkilenmemek için
şuan adam sadece senede iki kez hafta sonları çocukların birini alıp gidiyor
telefondaki konuşmalarını uzatmıyor karışmasına fırsat vermiyor
anne çok kıymetli evet ama artık o da bir baba olacak
sorumlulukları olacak
kendine çeki düzen vermesi lazım
Şuan gidebilirsin hamileliğin çok yenievet bu güzel bir örnek oldu. artık eşime bu tarz bir ders gerekiyor. Bu arada şu an kv yaşadığım yerde olmadığı için (kışın benim yaşadığım ilde yazları da köyde geçirirler) bu ara herşey düzgün. kv 2 ay sonra yaşadığım ile dönünce sorunlar başlayacak. işte o zaman bu durumu değerlendireceğim.
kimse kaybetme korkusu yaşamaz,alternatıf çokk,heleki erkeğe,erkeğin aşık olması gerekmezki,bence ara soğur,araya başkaları gırer,yetışkın ınsanların,ben bayan olduğum halde hiç kaybetme korkusu yaşamadım,yanlış bir düşünce kalıbı,hanı sanıyorlarya anladı değierimi,kaybetme korkusu yaşadı dıye,hayır,orda geri dönmesındeki nedneleri başka sebepler,haa geri dönünce bir süre sonra aynı oluyor erkeler,yanı bacım değimez,huyu ağzı açık bır adam,böle bir tip,bir lafına takıldım,baba kokusu,ya boşver ölse adam ne olcak,???baba kokusuz büyüdüm,ha sanırım senın baban çok iyibir örnek baba olarak,ama bu değil ki eşinde öle olcak,çok geçmiş olsun,yyorma,bu adam düzülmez,anca kayınvaliden ölürse...kayınvalden olacak zavallı oğlunun yuvasına soktuğu çomakda,diğer tarafta girer bır tarafına,töbe töbe,milletde bır hırs,bir iktıdar savaşı,kadınlarda,yok gelın kayınvalide,yok elti,yok,görümce gelin,yok nıkahlı eşle sevgili arasında,ahhh kadınlar ne çok boş vaktınız var,hayat geçmez böle,daha çok yuvalar yıkılır...sağlıksız nesıllere hoşgeldınız,iyi seyırler dileriz
herkes kendı ile uğraşsa,ne bileyim spora gitse,bakım yapsa,doğal krem araştısa,dil kursuna gitse ücretsiz,el yeteğini varsa ona gitse,yürüyüşe çıksa,pazar gezse,valla yüzüm bakım kremlerımı bıle vakıtsızlıkden her zaman süremıyorum,kıtap okusa,spora gidiyorum,canım cıkıyor,ne mılleti görcek halım vaktım var,nede kafa yorcak,ama kendıme kafa yorcak çok vaktım var,kaşımı ölemi etsem,saçımı sölemi etsem,daha ne yapsamda daha genç fit kalsam,filam filan...kendı özbakımınızla uğraşın,hobiler edının...hayat güzelne güzel anlatmışsın cnm. özellikle iktidar savaşı konusunda. en sonunda ben boşandım ayrıldım tahammülüm bi seviyede bitti. ne olacak?? yakamadığı kınaları güzelcene yakacak mı?? ben tek olsam neyse de, oğlumun vebalini öte dünyada nasıl verecek bu kadın? işte tüm bunlar fazla boş zamandan oluyo ki kişilerle böyle uğraşıyorlar.
Bende aynı şeyleri yaşadım arkadaşım hem birbirimizi çok severek evlendik hem ailesi 1 kurus yardim etmedi herseyi eksiksiz yaptık tek başına her seferinde tartıştığımizda ailesine koşup anlatıyordu annesi cemkire cemkire gelirdi sabretdim hamile kaldım 5 aylık Karnım annem çocuğa alışveriş yapalım dursun dedi izin alıp gittim eşimden neymiş hep annemle geziyo musun sokaklarda nereye gittiğim belli değilmiş elimde çocuğun ilk kıyafetleri ole hevesli geldimki eve yıkılıp kaldım kapıda hep annesinin laflarini tekrarladı durdu biliyorum iyi bişey değil ama cinnet geçirdim konuşmaları ugultu gibi geliyordu bu eşim değil sanki annesi karşımdaki buarda annesi 3 aylikken aldır o çocuğu sizin sonunuz yok diyodu.esimde annem istemiyo aldır diyodu gene sineye çektim ve cinnet anında bende çocukta olayım artık yeter diye düşündüm evde ne var ne yok kırdım camları kapıları tencere tabak al sana evlilik al sana anneni koynuna yat artık bugün bu evi yok edicem diye çığlık cigliga herseyi sa vurdum polisler ambulanslar geldi ellerime koluma 30 dikiş atıldı ama ben farkında bile değilim bunun üstüne annemin evine gittim boşanma işlemlerine başladım eşim hergün kapıda ağladı tamam onları silerim yeterki barışalim die neyse ben babasız büyüdüm o buyumesin dedim şuanda kaynana ların üstünde oturuyorum ne eşim ne ben konuşmuyoruz eşim çok degisti biz olmadan bakkala Bile gitmiyor ailesiyle konusmadigimiz için laf çarpanlara eşim ve cocugum daha önemli diyor çok şükür çok mutluyuz.Arkadaşlar artık içimdeki herşey çözülmeye ve yok olmaya başladı gibi hissediyorum. Sanki içimdeki sevgi bitti de bir daha hayatı sevemeyecekmişim gibiyim. benim konum şu: eşim ve kv. bir önceki konumda kv nin bana yaptıklarından dolayı iletişimi kesmiştim. o olaydan bi kaç gün sonra eşimi iice doldurdular ve evi terketti. ve bir gün kv de kalıp eve geri dönmüştü. bugün öğrendiğime göre lanet kv eşimin eve döndüğü akşamı babamı arayıp çemkirmiş. babamda sonuna kadar arkamda durup benim kızım ciddi bi insan bu tarz muhabbetlere gelemez demiş. ve anneciğim ben üzülmeyeyim diye bana anlatmamış. esas durum şu pısırık ve kendi kafası mantığı olmayan eşim benimle arasında geçen tartışmaları kv ye bir bir anlatmış o zaman ve şu anda da hala anlatıyor. arkamda resmen cadı kazanı kaynıyor. en son bunu duyduktan sora eşime ve bir kere daha ailesine o karşı o kadar çok soğudum ki. eşime karşı cinsellik haricinde hissettiğim hiçbişi yok. herşey gözümden düştü. o sevgililik dönemindeki sevgi saygı aramızdaki herşey bitti. sadece katlanamamazlıklar kaldı. zaten küçük bir kıvılcım olursa (boşanmak adına) hayır demiycem. ee şimdi niye duruyorsun diye sorarsanız bebişim olacak ve
babasının kokusunu hissettsin yanlız olmasın diye. Keşke evlilik için bu adamı seçmeseydim..
Bende aynı şeyleri yaşadım arkadaşım hem birbirimizi çok severek evlendik hem ailesi 1 kurus yardim etmedi herseyi eksiksiz yaptık tek başına her seferinde tartıştığımizda ailesine koşup anlatıyordu annesi cemkire cemkire gelirdi sabretdim hamile kaldım 5 aylık Karnım annem çocuğa alışveriş yapalım dursun dedi izin alıp gittim eşimden neymiş hep annemle geziyo musun sokaklarda nereye gittiğim belli değilmiş elimde çocuğun ilk kıyafetleri ole hevesli geldimki eve yıkılıp kaldım kapıda hep annesinin laflarini tekrarladı durdu biliyorum iyi bişey değil ama cinnet geçirdim konuşmaları ugultu gibi geliyordu bu eşim değil sanki annesi karşımdaki buarda annesi 3 aylikken aldır o çocuğu sizin sonunuz yok diyodu.esimde annem istemiyo aldır diyodu gene sineye çektim ve cinnet anında bende çocukta olayım artık yeter diye düşündüm evde ne var ne yok kırdım camları kapıları tencere tabak al sana evlilik al sana anneni koynuna yat artık bugün bu evi yok edicem diye çığlık cigliga herseyi sa vurdum polisler ambulanslar geldi ellerime koluma 30 dikiş atıldı ama ben farkında bile değilim bunun üstüne annemin evine gittim boşanma işlemlerine başladım eşim hergün kapıda ağladı tamam onları silerim yeterki barışalim die neyse ben babasız büyüdüm o buyumesin dedim şuanda kaynana ların üstünde oturuyorum ne eşim ne ben konuşmuyoruz eşim çok degisti biz olmadan bakkala Bile gitmiyor ailesiyle konusmadigimiz için laf çarpanlara eşim ve cocugum daha önemli diyor çok şükür çok mutluyuz.
herkes kendı ile uğraşsa,ne bileyim spora gitse,bakım yapsa,doğal krem araştısa,dil kursuna gitse ücretsiz,el yeteğini varsa ona gitse,yürüyüşe çıksa,pazar gezse,valla yüzüm bakım kremlerımı bıle vakıtsızlıkden her zaman süremıyorum,kıtap okusa,spora gidiyorum,canım cıkıyor,ne mılleti görcek halım vaktım var,nede kafa yorcak,ama kendıme kafa yorcak çok vaktım var,kaşımı ölemi etsem,saçımı sölemi etsem,daha ne yapsamda daha genç fit kalsam,filam filan...kendı özbakımınızla uğraşın,hobiler edının...hayat güzel
Herzaman rabbime sığındım devamli dua ettim namaza başladım çok şükür eşim düzeldi annesi olmadan nefes alamazdi şimdi gerçek yuzlerini gördü inşallah sizinde düzelir kardeşim sen allaha Sığın karı koca muhabbeti için çok güzel dualar var bak hamilesin karnında melek var Rabbim boş çevirmez. Kalk abdest al dua et
ya zaten sana değil ki sözüm,o tür bayanlara...cnm benimde onlara ayıracağım hiç zamanım yok o kadar uğraşım var ki. bir taraftan eğitimime de devam ediyorum hedeflerim var, bir taraftan kendi bakımım var bir taraftan bebişim var odasını alıyorum eşyalarını alıyorum falan.. ayrıca düzenli izlediğim yabancı dizilerim var, kitap okurum, cam boyama, tablo, keçe işleme o kadar çok uğraşım var ki... ve herkesin zamanı olduğunu düşünürüm. ama kv hiçbirşey yapmayıp hiçbir sosyal aktivitesi olmadığı için bana sarıo. asıl hobi edinmesi gereken kişi kv.
ya zaten sana değil ki sözüm,o tür bayanlara...
yaa cok üzüldüm
hatta bi kac gün evvel bu konulari konusmustuk dimi...
insallah Allah bebeginin hatirina esinin aklinin basina gelmesini saglar
Eşini biraz anlatabilir misin?
Arkadaşlar artık içimdeki herşey çözülmeye ve yok olmaya başladı gibi hissediyorum. Sanki içimdeki sevgi bitti de bir daha hayatı sevemeyecekmişim gibiyim. benim konum şu: eşim ve kv. bir önceki konumda kv nin bana yaptıklarından dolayı iletişimi kesmiştim. o olaydan bi kaç gün sonra eşimi iice doldurdular ve evi terketti. ve bir gün kv de kalıp eve geri dönmüştü. bugün öğrendiğime göre lanet kv eşimin eve döndüğü akşamı babamı arayıp çemkirmiş. babamda sonuna kadar arkamda durup benim kızım ciddi bi insan bu tarz muhabbetlere gelemez demiş. ve anneciğim ben üzülmeyeyim diye bana anlatmamış. esas durum şu pısırık ve kendi kafası mantığı olmayan eşim benimle arasında geçen tartışmaları kv ye bir bir anlatmış o zaman ve şu anda da hala anlatıyor. arkamda resmen cadı kazanı kaynıyor. en son bunu duyduktan sora eşime ve bir kere daha ailesine o karşı o kadar çok soğudum ki. eşime karşı cinsellik haricinde hissettiğim hiçbişi yok. herşey gözümden düştü. o sevgililik dönemindeki sevgi saygı aramızdaki herşey bitti. sadece katlanamamazlıklar kaldı. zaten küçük bir kıvılcım olursa (boşanmak adına) hayır demiycem. ee şimdi niye duruyorsun diye sorarsanız bebişim olacak ve
babasının kokusunu hissettsin yanlız olmasın diye. Keşke evlilik için bu adamı seçmeseydim..