Çok pişmanım. lütfen yorumlarınızı bekliyorum 🥺

2 aylık ilişki için fazla dram yapıyorsunuz ve son mesajınızdan sonra oda böyld düşünmüştür bence..
 
kendisi 4.ayda ailelerimiz tanışsın diyen biriydi Ciddi düşünüyorduk
Ne ciddi düşünmesi Allah aşkına daha 2 kere mi ne görüşmüşsünüz toplasan 2 ay etmiş. Adam sizi kandırmış ciddi düşünüyorum ayağına belki de farklı bir amaç için kullanacaktı

Ayrılalım demeniz de besbelli işine gelmiş zaten sıkılmış istemiyor baksanıza uyanıp yazmıyor, arkadaşlarıyla buluşuyor sizle buluşmuyor. Kendisi ayrılma cesaretini gösteremediği için hamleyi sizden beklemiş. Siz ayrılalım diyince de oh be dünya var diyip bu fikrin üstüne atlamış.

Salın artık adamı hem ayrılalım diyip hem mesaj attıkça daha da gurursuz görünüyosunuz. 2 kez gördüğünüz adama bu kadar kul köle olmanız normal değil fazla zayıf karakterli davranıyosunuz. Bitmiş gitmiş mevzu artık bakın yolunuza. Adam sizi sevmiyor hevesini almış.
 
Seni omuzlarından bie güzel sarsasım var sevgili olmak demek sürekli iletişimde olmak demek ilgisiz asla seni bırakmaması demek bu olmuyorsa ayrılacaktın.Ayrılmışsın sonra tükürdüğünü yalar gibi iyice kaldırmışsın bir yerlerini.

Fırında çalışan bir insan altı üstü ya sana ne katabilirdi boşver dışarıda erkek mi yok sen seviyorsun ama o sevmiyor.Düzgünce ayrılmış çocuk biraz omurgalı ol her yerden engelle onu sana ulaşmasın canı sıkılınca.Millet çocuklu haliyle kocasını dehliyor sen 2 aylık adamı tahta çıkarıyorsun.

Annem 20 yılı aşkındır babamla evli bir kere yolda yesin diye poğaça yaptığına şahit olmadım,çokta becerikli bir kadındır.Neden anası gibi davrandın ki ablası yapsaydı sana mı kaldı?
 
bir daha başlar mıyız bilmiyorum ben konusmaya calisiyorum ama o konusmuyor
Hayatınızdaki son erkek bu olacakmış gibi davranmıyor musunuz sizce de? Fırını olan adama poğaça yapmışsınız gene de takılmamışsınız. Yaptığınız her şey 2 aylık ilişki için çok fazla. Çok fazla darlamışsınız, çok kavga etmişsiniz, evlilik kelimesi geçirmişsiniz. İlk iki ayda her şey (genelde) eğlenceli ve hevesli olur insanlar birbirini tanımaya çalışır. Biraz gurur yapın bari de adamın g*tü daha da kalkmasın. Durumunuz tam "Bir de bayıl istersen Feriha!", azcık büyüyün.
 
Yolda yesin diye poğaça yapmak nedir ayrıca elin herifine Millet eşine anasına babasına bile ayda yılda bir yapıyor böyle şeyleri. O sizin neyiniz, daha doğru düzgün görüşmemişsiniz 2 ay önce hayatınızda yoktu. Yapmayın şöyle annecilik rolleri, bu kadar kendinizden ödün vermeyin. Adam sizi sallamıyor bile ya. Allah bilir şimdi kimlere yazıyodur yürüyodur.
 
her gün seni çok seviyordum derdi bir kez olsun sevmediği düşüncesi geçmedi aklımdan
 
Hepsi topu 2 ay. İlk başı neresi, ortası neresi, sonu neresi? Bu kadar abartmaya ne gerek var. Kafalar uymamış ve bitmiş.
Önünüze bakın ve bir daha yazmayın. Gencecik insansınız, vaktinizi daha faydalı şeylere harcayın.
 
Ona karşı içimde bitmek bilmeyen bir sevgi var
Derken ? Kimseyi koşulsuz sevmeyin bunu sadece anne babalar yapar çocuklarını koşulsuz severler .Siz onun bütün ilgi ihtiyacını karşılıyorsunuz adam zaten kaçacağı kadar kaçar böyle yaparsanız.

her zaman bir tık sizi kaybedeceğini hissetmeliydi kimse vazgeçilmez değil ama siz onun kapısında yatmaya da okey olursunuz.
 
Ona karşı içimde bitmek bilmeyen bir sevgi var
O zaman peşinden alacaklı gibi koşmaya devam. Kapıdan çıkarken falan onu sobeleyin, çaldırıp çaldırıp kapayın, posta kutusuna aşk mektupları atın, instagramını hackletip kızları silin kısacası ona küçük süprizler yapın. Dönerse sizindir, dönmezse hiç olmamıştır
 
hatam bu oldu her zaman. hiç bir zaman kaybetmekten korkusu olmadı..
 
Ona karşı içimde bitmek bilmeyen bir sevgi var
Takıntılı olabilir misiniz ? Bu halinizle sizi kim ister Allah aşkına biraz aklınızı başınıza toplayın. YouTube’dan Adil Yıldırım izleyin belki aydınlanırsınız. Erkek arkadaşınız sizi sevse saysa sizi görmek istemez mi totusunu kaldırmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz şu an.
 
Ya zaten 2 aylık ilişkide insan ne kadar sevebilir. Hadi sevdi diyelim her gün söylemek ne kadar içten, ne ara tanıdın da sevdin?
biz sevgili olmadan önce 1 ay konusmustuk. bir konuda yalan söylemişti kaybetmekten korktugum icin yalan söyledim demişti ben affetmemiştim. Aradan zaman geçti araya arkadaşlarını soktu yeniden görüşmek istedi bende affettim. o yüzden bi geçmiş vardı. 4 aydır kadar hayatımda
 
takıntı değilde ben sevince kör kütük sevenlerden oluyorum sonra her gün bağlanıyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…