Cok pişmanim evlendigim icin ben mi abartiyorum her seyi diye kendimi sucluyorum yardim edin !

Gerçekten çok acı

Yaa gerçekten mi şu an ne kadar oldu ayrılalı ve o süreçten sonra ne yaptınız zor oldu mu biraz anlatabilir misiniz

1,5 yıl oldu ilk aylar elbette çok zordu ama benim en büyük şansım çalışıyor olmamdı ve ailemin arkamda destek olmasıydı çok zorlu süreçler geçireceksin elbette ben de neler neler geçirdim ama şu an çok şükür ediyorum Rabbime güvenim bile yerine geldi tekrardan beni bildiğiniz asalak pislik bir böceğe çevirmiş gün geçtikçe kendime geldim şükür devamlı dua edin aileniz arkanızda destek olur mu en büyük şey bu aslında benim ailem arkamda olmasa dahi boşanırdım ben ama biraz cesaret meselesi ben kafama koymuştum çünkü

Gercekten kolay degil.. umarim en kolay en hasarsiz sekilde kurtulursunuz..

Çalışma imkanınız var mı acaba?Eğitim ve daha önce çalışmışlığın kolay iş bulabilirsiniz?Nerden başlamayı planlıyorsun? Eger maddi olarak rahatlarsan boşanma kısmına daha kolay karar verebilirsiniz olumlu olumsuz olarak.

En net yorum.
Konu sahibi narsist özellikler taşıyan biri ile birliktesiniz ve gitmezseniz çektikleriniz azalmaz daha da artar. Ve bu adamın yanında o masum çocuğunuzuda düzgün yetiştirmeyi unutun mümkün değil. Cesaret gösterin çocuğunuz için.

Daha mutlu olursunuz inşallah. Ailem çok olmaz destek bende kafama koydum ama icraate gecemiyorum. Birde siz duygusal bisiler hissediyor muydunuz az da olsa yoksa tamamen soğumuş muydunuz boşanmaya karar verdiğinizde

Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal gibi olmuş.

Eşiniz siz ne yaparsanız yapın neden aksini yapmadın diye sizi suçlar muthemelen.

Siyah deseniz neden beyaz değil der beyaz deseniz neden siyah değil der.

Dengenizi şaşırtır adeta.
Siz bir süre sonra o neye kızmaz aceba diye düşünüp öyle hareket etmeye çalışırsınız.
Ama yine başarılı olamazsınız o kızacak baska bir şey bulur.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sınırlarınızı iyi çizin.
Özgüvenli olun ,her şeye rağmen.
Onu çok umursamayın.
Dışarı işlerinizi onsuz halledin.
Onunla bir yerlere çıkmaya çalışmayın.
Tek gidin her işinize.

Kilo probleminiz varsa onu aşın.
Aşırı özgüven tazeliyor.

bu erkek bozuntularını çok mu arıyorsunuz gerçekten ne demek benim ekmeğimi yiyorsun falan bunlar nasıl cümleler sevgililik flört zamanında hiç mi anlamadın bu huylarını göz göre göre mi evlendin. ve hala evde oturup çalışmıyor musun ? birisi bana benim ekmeğimi yiyorsun diyecek gerekirse aldığım tüm maaşı kreşe verir çalışırım ama kimseye benim ekmeğimi yiyorsun lafının altında kalmam kocamda olsa

Daha mutlu olursunuz inşallah. Ailem çok olmaz destek bende kafama koydum ama icraate gecemiyorum. Birde siz duygusal bisiler hissediyor muydunuz az da olsa yoksa tamamen soğumuş muydunuz boşanmaya karar verdiğinizde

Daha tam anlamı ile aklımdan atabilmiş değilim eskisi kadar olmasa da ama sağlığım iiçin bu kararı almak zorundaydım

Çok ama çok doğru inşallah ötesini yapabilirim artik

Böyle değildi yani en azından bu kadar değildi sevgiliyken kader mi salaklık mi bilemiyorum. O paranın hepsini kreşe verdiğinizde zaten yine ona muhtaç oluyorsunuz mantıken ben ayrılmanın yollarını arıyorum çalışmanın değil

imzami cakiyorum bu yoruma

Evet düşündüm giricem de inşallah kpss sınavı g3csin diye bekledim 2 ay kaldı boşanmak istemiyorum değil istiyorum ama cesaret edemiyorum. Doğru takmamak lazım aynı onun gibi yapıp küçümsemek aşağılamak lazım

Çalışmayı deneyin bir an önce

siz ayrılmanın yolunu aramıyorsunuz ayrılmaktan korkuyorsunuz kendinizi kandırmayın eşiniz olacak pislik size öyle bir psikolojik şiddet uyguluyor ki siz suçu sürekli kendinizde arar olmuşsunuz bir sebebi de ailenin destek olmayacağı ve ekonomik özgürlüğünün olmaması işte bu yüzden her kadın kendi ayakları üzerinde durmalı kocan da olsa kimseye muhtaç olmamalı sizin bebeğinizle yaşıt 1,5 yaşında oğlum var ilerde sırf eşine babası gibi davranmasın diye boşardım o yüzden çocuğum var boşanamam deme çocuğun psikolojisi için ayrıl

Bu seni kanser eder...

Benim kocamdan öyle yani para verir çocuğuyla ilgili iyi bir baba iyi bir eş de demek istiyorum yani evine bakar benim ihtiyaçlarımı karışlar ama annesiyle anlamasamadigimizfa hep annesini hakli bulur bir yete gitmek istediğimde hep gezmek istiyorsun der hiç bir yere gitmeyiz ayda yılda bir. Bir kıyafet giysem bu ne kendi istediğini gitmemi ister makyaj yapsam neden yaptın der falan zor yani gerçekten insan mutsuz oluyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…