- 30 Ocak 2021
- 80
- 23
- 18
- 26
- Konu Sahibi kelebekkk321
-
Karşına alsan güzel konuş saniz anlatsanızNerden başlasam bilemiyorum zaten her şeyi anlatmak mümkün değil ama bildiğim bisi varsa mutlu değilim. Güzel bi söz duyamıyorum. İlgi göremiyorum. Ne zaman güzel bisi yapmak istesem eşimle genelde eve ağlayarak geliyorum. Her gün kızacak bir şey buluyor her şeyi eleştiriyor. Ozguvenim bitti kendimi yanında salak gibi hissediyorum. Ailesi ayrı problem zaten her şeyi söylüyorlar sonra da bisi olmamış gibi gorusmemi istiyorlar eşimde görüşmeye zorluyor artık tiksindim ailesinden. Görmek istemiyorum. Eşim bi kavgada git diyor benim ekmeğimi yiyorsun diyor benim param benim ekmeğim gibi şeyler söylüyor. Ve bu çok canımı yakıyor. Öyle bi insan ki sözleriyle çıldırtan biri. Ayrılmak istiyorum ama oğlumuz var ve birde ben ayrılık sonrası hayatımı düşününce çok kötü oluyorum cesaret edemiyorum. Hala böyle bi insanı seviyor muyum diye soruyorum kendime. Eskisi gibi değil tabiki ama bi bağlılık mi yoksa az da olsa Sevgi mi bilemiyorum artık. Ve birde kendimi sucluyorum çoğu zaman ben şunu demesem böyle olmaz mıydı acaba abarttım mi gibi düşünceler. Örneğin bugün dışarı çıktık akşam çıkmayı severim koca yaz boyu ilk defa çıktık bana kıyafet alacaktık sadece bir tane denedim alacak misin dedi bilemedim dedim hemen kafasını bükmeye başladı halbuki kendisi bisi alirken hep fikir veririm onunla secmeye calisirim ama bana hic bu sekilde davranmaz. neyse çıktık al işte mağazalar kapanıyor çıkalım dedin vs. Hep böyle suçlamalar zaten. Teşekkür ettim aldığı şey için işte hep kazık giriyor gibi cümleler kurdu. Sonra dondurma alıp oturduk bi banka insanlar vardı düzgün ye dedi bana bende böyle demesine bozuldum karşısında cahil mi var ? Ne demek bu dedim kalktıktan sonra neymiş düzgün yememişim erkekler varmış gerçekten çok sinirim bozuldu. Sonra da sana hiç bisi soylemiycez mi diyor. Ama ben onun laflarından bıktım. Sonra da kıyafet için böyle dedin dediğimde şaka diyor şakadan da anlamıyorsun. Böyle şaka mı olur ya. Sonra ben diyorum ki ben mi abartıyorum çok mu alınganlık yapıyorum. Sizce? Ama bunalımdayım çaresiz hissediyorum ne mutluyum ne de bitirmeye cesaretim var...
Hiçbir olayı anlatmasaydınız ve sadece bunu söyleseydiniz yeterdi. Sizin de başka olay biriktirmeye ihtiyacınız yok, hala kendinizi sorguluyorsunuz. Boşanmak çat diye verilecek bir karar değil, yılların verdiği alışkanlık bile acıtabilir anlarım fakat eşinizle yavaş yavaş vedalaşmanızın zamanı gelmiş sanırım. Geleceğiniz için yavaştan kendinize birikim yaparsınız umarım.Eşim bi kavgada git diyor benim ekmeğimi yiyorsun diyor benim param benim ekmeğim gibi şeyler söylüyor.
Tamamen ağzıma almışım. Ya düşüncesi bile kötü. Demekki içinde öyle düşünceler var ki uyarıyor. Zaten benim yaptığım her şey suç her şey yanlış. Birde kapalıyım yani bu tür şeylere dikkat ederim. Bu zihniyet böyle devam ettikçe yaşam zehir zatenKocan tam bir p.c..
Baskın,zorba ve ruh yiyen cinsten.
Birakirsan kurtulursun,devam edersen ruhunu zehirler.
Ayrıca dondurmayi nasıl yedin ki uyarma ihtiyacı hissetti ? Milletin dondurma yiyen karısına kızına mi bakıyor kocan ?
Neden seni uyarma ihtiyacı hissediyor ?
Magnum reklamlarını az izlesin bence..
O tahrik ediyor muhtemelen.
Yahu kapalisin diye bir dondurma yiyemeyecek misin,domuz eti mi bu ?Tamamen ağzıma almışım. Ya düşüncesi bile kötü. Demekki içinde öyle düşünceler var ki uyarıyor. Zaten benim yaptığım her şey suç her şey yanlış. Birde kapalıyım yani bu tür şeylere dikkat ederim. Bu zihniyet böyle devam ettikçe yaşam zehir zaten
Haklısınız evet umarım ama son günlerde hep bunu düşünüyorum artık zaten. Umarım bu çile biter ve rahatlarimHiçbir olayı anlatmasaydınız ve sadece bunu söyleseydiniz yeterdi. Sizin de başka olay biriktirmeye ihtiyacınız yok, hala kendinizi sorguluyorsunuz. Boşanmak çat diye verilecek bir karar değil, yılların verdiği alışkanlık bile acıtabilir anlarım fakat eşinizle yavaş yavaş vedalaşmanızın zamanı gelmiş sanırım. Geleceğiniz için yavaştan kendinize birikim yaparsınız umarım.
Evet bende cildiyorum. Nasıl katlanıyorum salak miyim diyorum Çocuğu da isteyerek yapmadım keşke bırakıp gitseydim o zmsn ama gerçekten salakmışım ve hala salak gibi asagilaniyorum. Bir girdap içinde kaldımBu kadar toksik insanları bulup bir de bunların neslini çoğaltıyorsunuz evlat vererek. Nasıl kendinizi bu kadar aşağılatabiliyorsınuz ben okuduğumda bile çıldırıyorum.
Siz daha çok ezilirsinizNerden başlasam bilemiyorum zaten her şeyi anlatmak mümkün değil ama bildiğim bisi varsa mutlu değilim. Güzel bi söz duyamıyorum. İlgi göremiyorum. Ne zaman güzel bisi yapmak istesem eşimle genelde eve ağlayarak geliyorum. Her gün kızacak bir şey buluyor her şeyi eleştiriyor. Ozguvenim bitti kendimi yanında salak gibi hissediyorum. Ailesi ayrı problem zaten her şeyi söylüyorlar sonra da bisi olmamış gibi gorusmemi istiyorlar eşimde görüşmeye zorluyor artık tiksindim ailesinden. Görmek istemiyorum. Eşim bi kavgada git diyor benim ekmeğimi yiyorsun diyor benim param benim ekmeğim gibi şeyler söylüyor. Ve bu çok canımı yakıyor. Öyle bi insan ki sözleriyle çıldırtan biri. Ayrılmak istiyorum ama oğlumuz var ve birde ben ayrılık sonrası hayatımı düşününce çok kötü oluyorum cesaret edemiyorum. Hala böyle bi insanı seviyor muyum diye soruyorum kendime. Eskisi gibi değil tabiki ama bi bağlılık mi yoksa az da olsa Sevgi mi bilemiyorum artık. Ve birde kendimi sucluyorum çoğu zaman ben şunu demesem böyle olmaz mıydı acaba abarttım mi gibi düşünceler. Örneğin bugün dışarı çıktık akşam çıkmayı severim koca yaz boyu ilk defa çıktık bana kıyafet alacaktık sadece bir tane denedim alacak misin dedi bilemedim dedim hemen kafasını bükmeye başladı halbuki kendisi bisi alirken hep fikir veririm onunla secmeye calisirim ama bana hic bu sekilde davranmaz. neyse çıktık al işte mağazalar kapanıyor çıkalım dedin vs. Hep böyle suçlamalar zaten. Teşekkür ettim aldığı şey için işte hep kazık giriyor gibi cümleler kurdu. Sonra dondurma alıp oturduk bi banka insanlar vardı düzgün ye dedi bana bende böyle demesine bozuldum karşısında cahil mi var ? Ne demek bu dedim kalktıktan sonra neymiş düzgün yememişim erkekler varmış gerçekten çok sinirim bozuldu. Sonra da sana hiç bisi soylemiycez mi diyor. Ama ben onun laflarından bıktım. Sonra da kıyafet için böyle dedin dediğimde şaka diyor şakadan da anlamıyorsun. Böyle şaka mı olur ya. Sonra ben diyorum ki ben mi abartıyorum çok mu alınganlık yapıyorum. Sizce? Ama bunalımdayım çaresiz hissediyorum ne mutluyum ne de bitirmeye cesaretim var...
Evet bir an önce kurtulurum inşallahYahu kapalisin diye bir dondurma yiyemeyecek misin,domuz eti mi bu ?
Çıkıp bir gün gezemeyecek misin ?
Bir kiyafet aldığında bile seni rencide edip üzmek zorunda mı ?
Saçma şeyler bunlar,ayıp ve zalimce şeyler .
Laftan anlayan insan değil her gün söylüyorumKarşına alsan güzel konuş saniz anlatsanız
Aynen öyle psikolojik şiddet . Evet konuşmakla da olmuyor özür diliyor ertesi gün yine yapıyor. Mesafe koysam da olmuyor surat yapıyorsun deyip kavga cikariyor bu seferBazı insanlar dövmez ama laflariyla döver,eziyet eder.
Gerçekten kocan da olsa,anan baban da o laflar çok koyar,dokunur.
Konussaniz da bir iki düzelir sonra aynı devam eder.
işiniz çok zor ama bu şekilde kaç yıl daha dayanırım diye düşünün.
Kenara köşeye para koymaya çalışın,birikim yapmaya başlayın en azından ekonomik açıdan biraz rahatlarsınız.
kocanizla aranıza ciddi mesafe köyün en azından sizi ezik görüp iyice yuklenmesin.
siz düşüyorsunuz bu evlilik böyle devam ediyor diye dozu git gide arttırır.
Kavga etsin kendi kendine.Aynen öyle psikolojik şiddet . Evet konuşmakla da olmuyor özür diliyor ertesi gün yine yapıyor. Mesafe koysam da olmuyor surat yapıyorsun deyip kavga cikariyor bu sefer
Zaten kavga ediyorum. Hep karşılığını veriyorum susmuyorum ama adam anlamiyor bir de sussam halimi düşünemiyorumSiz daha çok ezilirsiniz
Dişli olun biraz
Kavga edin
Evet haklısınız ama artık bununla bile düzelecek biri değil ruhu bozuk ben boşanmak istiyorum am cesaretim yok umarım en kısa zamanda mutluluğa kavuşurumKavga etsin kendi kendine.
Siz muhattap olmayın 1 hafta konuşur 2 hafta konuşur sonra sizin sessizliginize alışır yada kendine çeki düzen verir.
O kavga etmesin diye herşeye tamam demek olmaz.
Bu çilenin bitmesini biz umabiliriz ama siz ummaktan ötesini yapın. Anlattığınız hiçbir şeyi kabullenmemekle, oğlunuzun sadece sizin sorumluluğunuzda olmadığını fark etmekle başlamadıkça sadece konu açıp mutsuzluğunuzu güncellemek zorunda kalırsınız.Haklısınız evet umarım ama son günlerde hep bunu düşünüyorum artık zaten. Umarım bu çile biter ve rahatlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?