- 23 Ağustos 2012
- 50.073
- 1
- 232.569
- 898
- Konu Sahibi melisaa3456
Ben sınavı kendi emeğimle geçtim hoca da farkında arkadsdıma yardım etmek için kendimi riske attım o kadsr
Yahu kızım yazmayayım diyorum a sen salak mısın, derse gitmişsin, çalışmışsın geçmişsin iste bu kadar çalışınca oluyor demek ki. Diğerleri hiçbir emek koymadan iyi not alma pesine düşmüş. Sinav sorularını verdin diyelim, hakkıyla çalışanların hakkına geçiyorsun, kendin de dahil emek verenlerin canı yok mu?? Bu yardım mı sence emek hırsızlığı basbayağı kime yardım ediyorsun?? Hoca senin özrünü, kuru pastani ne yapsın otur önce emege saygı duymayı ve dürüstlüğü öğren. Hoca da gayet dogrusunu yapıyor çaba koyanları geçiriyor, koymayanları bırakıyor ki insanlar çalışsın öğrensin bomboş mezun olmasın , daha ne yapsın bu adam?? Geçmek isteyen kırıp dizini çalışır.
Umarım yanlış anlamışımdır orası tıp fakültesi değildir. Nasıl doktor olacaksınız anlayamadım o arkadaşların hem tembel hem yalancı ve rezil, sen de ayrıca kafasızsın ... özel ünv yazmışsın hangi okulsa söyle mezunlarından kaçalım