- 11 Şubat 2023
- 9.927
- 1
- 22.244
- 268
- Konu Sahibi melisaa3456
Yani... Hangi alan hocası ? Bir kitap falan bulalım.Yani saçma mi olur kuru pasta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani... Hangi alan hocası ? Bir kitap falan bulalım.Yani saçma mi olur kuru pasta
RadyolojiYani... Hangi alan hocası ? Bir kitap falan bulalım.
Bence özrünü dilemissin bundan sonra yapacağın tek şey derslerine ekstra çalışıp ekstra özen gostermek. Kuru pastadansa kitap daha mantıklı ama sen bilirsin.Radyoloji
Ne kitabı almalıyum ki bilmiyorum sevdiği şeyleri ben kuru pasta daha iyi olur diye düşündüm hem yemek yerler agızları tatlanır diyeBence özrünü dilemissin bundan sonra yapacağın tek şey derslerine ekstra çalışıp ekstra özen gostermek. Kuru pastadansa kitap daha mantıklı ama sen bilirsin.
Bak şimdi haddim değil ama paylayacagim seni dayanamadımBen vicdanen rahatsız olurum cayda götürsem olmaz mı yanında içerler sonra oturup bi konuşurum özür dileyip helallik isterim spnra da giderim
Para için yapiyorlar aslında lazım böyle öğretmenlereHata olduğunun farkındayım bilemedim o anda napabilirdim herkesi bırakıyo dersinden yazık değil mi diğerlerine 39 kişiyi örgünlerden 36 da ikinci ögretimlerden ögrenciler kalmış
Kuru pasta alırkm nolcak kopya çekme sebebim arkadasıma vermem ben geçtim derstenBak şimdi haddim değil ama paylayacagim seni dayanamadım
Bu kadar vicdanlisin niye kopya çektin. Hem de fotoğraf çekmeli kopya. Olayı uzatma kısa yoldan hallet. Kuru pasta içine sinmiyorsa alma önemli bir şey değil. Öğretmeninden yüzyüze özür dile, pişman olduğun duygusunu aktar bu konuyu da kapat.
Ben vicdanen rahatsızlık olurum kuru pasts çay götürmeyi düşünüyorum sonra özür dilicemPara için yapiyorlar aslında lazım böyle öğretmenlere
Ben takıntılıyum vicdanım rahat etmez bişey yapmam gerek 2 dersine de giricem okul açılınca yüzüne bakamamBak şimdi haddim değil ama paylayacagim seni dayanamadım
Bu kadar vicdanlisin niye kopya çektin. Hem de fotoğraf çekmeli kopya. Olayı uzatma kısa yoldan hallet. Kuru pasta içine sinmiyorsa alma önemli bir şey değil. Öğretmeninden yüzyüze özür dile, pişman olduğun duygusunu aktar bu konuyu da kapat.
Ünv kuruluna şikayet ederse okuldan atılırsın , rezil olursun. Akıllı ol hocayi dinle agzini kapali tut bundan sonra da böyle saçmalıklara kalkışma
Okul açılınca kuru pasta ve çay götürüp özür dilemeyi düşünüyorum nasıl fikir sizce kendimi açıklamam gerek onaÖncelikle okuldan atılmaz, korkutmayın
Disiplin soruşturması açılırsa uyarı alırsın veya yazılı uyarı ile siciline işlenir. Bu da transkript vs de gözükür. Sıkıntı olur.
Hocayla iyi geçinmeye çalış.
Telefonda helallik almışsın bence yeterli.Okul açılınca kuru pasta ve çay götürüp özür dilemeyi düşünüyorum nasıl fikir sizce kendimi açıklamam gerek ona
Telefonda helallik almışsın bence yeterli.
Yaptığın doğru değil, ama sen de biliyorsun zaten.
Hocanın dersine çalış, söz al derslerde.
Radyoloji