• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok pişman oldum

Kimse kimse yüzünden okul bırakmaz.
İşlerine gelmemiş arkadaşlarınızın bahanesi hoca olmuş.
Okulunuz, bölümünüz hiç mi mezun vermiyor?
Onlar nasıl geçiyor hocanın dersinden?
Yanlış bir davranış sergilemişsiniz bundan sonra dersinde kalanlar için hocayı sorgulamak yerine kendi işinize bakıp daha çok çalışmanız lazım.
Ayrıca hırsızlık, hırsızlıktır!
Ha emek hırsızlığı, ha para hırsızlığı..
Yarın bir gün birine yardım etmek için para da çalacak mısınız?
İnanın ikisi arasında hiç bir fark yok.
Hocanız insaflıymış dua edin yakmamış okulunuzu ve size bir şans daha vermiş.
Siz ise hala hocayı suçlu çıkarmaya çalışıyorsunuz.
Hayır hocanız suçlu değil, soruları almaya çalışan siz suçlunuz.

Hatanızın farkında olun, bundan iyi bir ders çıkarın ve bundan sonra aynı hataya asla düşmeyin.
Özür dilicem okul açılınca

Bugün sınav sorularının fotosunu çektim hocs da yakaladı napıyosyn sen senden hiç beklemezdim dedi eğer telefonunu göstermezsen okuldan attırırım dedi bende gösterdim sildirdi sonra sınavla ilgili konuştuk ardından telefonda benı aradı bak yaptığın yanlıştı kargaşada konuşamadık istersek seni savcılığa verebiliriz dedi 2 de şahit var dedi bende hocam nolur böyle bişey yapmayın bi anlık gaflete düştüm dedim tamam bişey yapmıcam ama o soruları birilerine verirsen bitersin dedi ardından wpden mesaj attım hocaya sildiğime dair ss attım uzun yazı yazıp özür diledim bunu yapmamın sebebide bi arkadaşıma yardım etmek içindi o dersten kalmisti ondan dolayı oldue iyiliğimin kurbanı oldum bu hocanın 2 dersi daha var bi daha ki dönem napacam bilmiyorum unutur mu sizce
Hoca bunu unutmaz. Ne sen arkadaşına yardım et, ne de O sana. İkiniz de derse çalışıp sınava hazırlanın. Yaptığınız doğru değil,hakka girmiş oluyorsunuz.

Hoca bunu unutmaz. Ne sen arkadaşına yardım et, ne de O sana. İkiniz de derse çalışıp sınava hazırlanın. Yaptığınız doğru değil,hakka girmiş oluyorsunuz.
Biliyorum unutmayacağnı ds okul açılınca yanına kuru pasta çay alıp özür dileyip kendimi açıklamayı düşünüyorum en azından pişman olduğumu anlasın

Biliyorum unutmayacağnı ds okul açılınca yanına kuru pasta çay alıp özür dileyip kendimi açıklamayı düşünüyorum en azından pişman olduğumu anlasın
Pişman olduğunu görsün istiyorsun, bundan sonra gerçekten kopya çekmez, sınav fotoğraflarını çekmezsen işte o zaman öğretmen sana inanır, güvenir. Hakkında hayırlısı olsun. Başarılar dilerim.

Pişman olduğunu görsün istiyorsun, bundan sonra gerçekten kopya çekmez, sınav fotoğraflarını çekmezsen işte o zaman öğretmen sana inanır, güvenir. Hakkında hayırlısı olsun. Başarılar dilerim.
Ayrıca sınavını ben geçtim arkadasıma yardim olsun dıye yapmıstım ama bitti bundan sonra oturup köpek gibi derslerine calısıcam onun

Hata olduğunun farkındayım bilemedim o anda napabilirdim herkesi bırakıyo dersinden yazık değil mi diğerlerine 39 kişiyi örgünlerden 36 da ikinci ögretimlerden ögrenciler kalmış
Çalışmak zorundalar. Öyle hocalar her bölümde bir tane olur. Daha 1 . Sınıfta üst sınıflardan anlatmışlardır. Onun dersine ekstra özen ve çalışma gösterirsiniz… yolu kopya değil… takıntılı da olurlar. Kısacası ayvayı yediniz.

Çalışmak zorundalar. Öyle hocalar her bölümde bir tane olur. Daha 1 . Sınıfta üst sınıflardan anlatmışlardır. Onun dersine ekstra özen ve çalışma gösterirsiniz… yolu kopya değil… takıntılı da olurlar. Kısacası ayvayı yediniz.
Konuşup özür dilicem işte diyorum bende anlamıyo musunuz

Siz gectiniz diye dersi geçemeyen arkadaşınıza destek atmak istiyorsaniz yapabileceginiz en kolay ve etik sey ona ders calistirmak olabilir, notlarinizi paylaşmak olabilir ama sorulari calip ona vermek tum gecemeyen arkadaslarin hakkini yemektir, yapmayın bir daha.

Siz gectiniz diye dersi geçemeyen arkadaşınıza destek atmak istiyorsaniz yapabileceginiz en kolay ve etik sey ona ders calistirmak olabilir, notlarinizi paylaşmak olabilir ama sorulari calip ona vermek tum gecemeyen arkadaslarin hakkini yemektir, yapmayın bir daha.
Biliyorum hatamdan ders çıkardım kimseye yardım da etmicem artık hocamdan da özür dilicem okul acılınca bi kuru pasta çay götürüp

Ben sınavı kendi emeğimle geçtim hoca da farkında arkadsdıma yardım etmek için kendimi riske attım o kadsr
Sınavı geçemeyenler böyle düşünmeyeceklerdir. Odasına çay pasta götürürseniz herkes konuşur. Etik değil hoş değil. Eline pasta alan hocanızın odasına mı koşsun biz de getirdik bizi de geçir mi desinler? Hakkınızla geçmediniz demiyorum geçmişsinizdir mutlaka ama hocanızın yerinde olsam sen laftan anlamıyor musun niye beni zor durumda bırakıyorsun der o yasal işlemi başlatırım. Bence ne kendinizi ne hocanızı şaibeli duruma sokmayın ama siz bilirsiniz yaşayın görün.

Sorun ne biliyor musun soruları çalmayı ahlaksızlığı yardım ediyorum diye masum bir davranış gibi göstermeniz. Ne yazık ki nesil komple böyle oldu. 40 kişi sınava giriyor senin arkadaşın soruları biliyor 39 kişinin vebalini ne yapacaksın ? Hep kendi vebalinizi düşünmeyin evladım bu dünyanın merkezi siz değilsiniz. Biz de önceki yıllarda çıkan soruları üst dönemlere sorardık tüm sınıf o soruları baz alırdı hocamıza da söylerdik. O soruları birlikte çözüp çalışmak yardımlaşmaktır sizinki yardımlaşmak değil hırsızlık.
Vallaha bravo. İsterse 40 kişiyede versinler soruyu bu bölümü okuyan bu dersi alan ülkede kaç bin kişi var.
Bir de toplumsal yozlaşma böyle oluyor. Kopya çekmek,trafikte kurallara uymamak,sıra da kaynak yapmak. Masumlaştırılan şeyler

Sınavı geçemeyenler böyle düşünmeyeceklerdir. Odasına çay pasta götürürseniz herkes konuşur. Etik değil hoş değil. Eline pasta alan hocanızın odasına mı koşsun biz de getirdik bizi de geçir mi desinler? Hakkınızla geçmediniz demiyorum geçmişsinizdir mutlaka ama hocanızın yerinde olsam sen laftan anlamıyor musun niye beni zor durumda bırakıyorsun der o yasal işlemi başlatırım. Bence ne kendinizi ne hocanızı şaibeli duruma sokmayın ama siz bilirsiniz yaşayın görün.
İyide bunda şaibd olunacsk ne var ki

Vallaha bravo. İsterse 40 kişiyede versinler soruyu bu bölümü okuyan bu dersi alan ülkede kaç bin kişi var.
Bir de toplumsal yozlaşma böyle oluyor. Kopya çekmek,trafikte kurallara uymamak,sıra da kaynak yapmak. Masumlaştırılan şeyler
Ülkede her iş böyle çünkü ceza yok. Torpille işe giriliyor Allah razı olsun deniyor. Bir yerde bir işiniz var tanıdıkla o işinizi diğerlerinden önce hallediyorsunuz ay ne iyi insan çok yardımcı olundu deniyor. Herkes kendisi için bir öncelik görünce bunu iyilik olarak adlandırıyor. Hepimiz buna çekiliyoruz ben bu gencecik kıza kızmıyorum tüm toplum bu şekilde yapıyor. İşim yürüyorsa iyilik işim yürümüyorsa kötülük oluyor

Back