Çok pişman oldum

taamam gerçekten pişman oldugunu anlamıs seni affetmiş sakince uslu uslu dersine gir çık bu dönem .bi süre sonra hersey normale dönüyor.bir hoca nekadar kızsada öğrencisine onunla uğrasmaz takmaz herzaman .dersi bitince evine gider ailesini düşünür kafasını sana yoramaz yani

keyfi ders bırakma olmaz genelde.sen çalış derslerine normal akışına dön artık

"Üniversite hocalarının çou böyle" demek ahkam kesmek değil mi peki?
Hem de Türkiye'nin en iyi üniversitelerinde ya da dünya üniversitelerinde okul bitirmiş ya da hoca olan kişilerin olduğu bir platformda.
Yani burada üniversite ortamını bilen tek siz değilsiniz. Daha açık bir ifadeyle "sen giderken biz dönüyorduk" diyecek kişiler var burada.

Bir kere şunu aklınıza sokun, hoca bırakmaz öğrenci kalır.
O sınıfta dersi geçen 10-15 öğrenciyle aynı kriterlerde değerlendiriliyorsunuz.
Ve onlar geçip siz kalıyorsanız "hoca bırakıyor yaa-aa" diye sızlanmak yerine dönüp kendinize bakmanızı tavsiye ederim.
Bunu şimdi yapamazsanız yarın öbür gün hayattaki sorumluluklarınız arttığında hiç yapamazsınız.
O zaman da işler istediğiniz gibi gitmediğinde kopya mı çekeceksiniz?

O arkadasım bana daha önceki sınavda yardım etmişti o yüzden bende onun ıcın yaptım
Arkadaşınız da size kopya vermişti yani, peki...

Hayır asla böyle bişey yapmıcam

Mesajlarıma bir bak da öyle yorum yap 4 yıl adam ismimden dolayı dersten bıraktı beni hiçbir şey yapmasam da bırakabilirdi o kötü diye soruları çalmak doğru bir davranış olmuyor.
Ama arkadaşım için yaptım o bana başka sınavda yardın etmişti bende ona yardım e dicektim pişman oldum utanıyorum kendimden nasıl birisiyim ben ya

İnşallah ben normalde onun derslerinde en önde oturuyordum artık arkalarda otururcam çünkü yüzüm yok ona bakmaya
benzer birşeyler yaşamıştım ama benmkisi derste hoca uyarmasına ragmen telefonla mesajlaşmaya devam etmekti.hocayı duymamısım adamda okulun en geçirmeyen en kasıntı tipi.bana demiştiki son hafta olmasa seni bırakırdım dersten dedi ve dersi terkedip gitti sinirinden .tüm sınıfada kazık sormuştu.ve ben zaten adamın her dersinden kalan biriydim şimdi gitgide bunalıp yapmıstım o yıllarda zamanla umursamadım kendisini cunku anladımki adam dersini işleyip gidiyor bizle işi yok benimi takacak.öyle zar zor bitirmiştim onun derslerini. derslerini anlayamıyordum o yüzden kalıyodum çok şükür hepsi anı oldu

O hoca yerinde ben olsam seninle uğraşırdım bence hocanda uğraşacak gibi. Okuldan atılsan arkadaşın bir gram üzülecek mi sanıyorsun onlar üniversite hayatına devam ederken siz tekrar üniversite sınavına girecektiniz. Değer mi biraz düşün. Üniversiteden bölüm arkadaşlarımla konuşmuyorum en samimi olduğumla bile yurttan arkadaşlarımla konuşuyorum sadece. Sizinkide böyle olursa ilerde bu yaptıgınız için kendinize kızarsınız

Bende üzülüyorum çünkü inanin öyle bi ögrenci değilim ben dersini hep dinler katılırdım bende okb var ilaç kullanıyorum gece 4 e kadar çalıstım geçtim sadece arkadasıma yardım etmek istedim ama bu saatten sonra kimseye yardım etmem derslerine sıkıca çalışıp geçmeye bakıcsm

Bende üzülüyorum çünkü inanin öyle bi ögrenci değilim ben dersini hep dinler katılırdım bende okb var ilaç kullanıyorum gece 4 e kadar çalıstım geçtim sadece arkadasıma yardım etmek istedim ama bu saatten sonra kimseye yardım etmem derslerine sıkıca çalışıp geçmeye bakıcsm

Telefonda konuştuk özür diledim helallik te istedim bi daha asla olmayacsk dedim sonra galeride son siilinenlerin ssini alıp ona gönderdim sildim diye

Ama arkadaşım için yaptım o bana başka sınavda yardın etmişti bende ona yardım e dicektim pişman oldum utanıyorum kendimden nasıl birisiyim ben ya
Tamam triplenme hemen bir daha yapmayın evladım oturun çalışın. Hangi bölümdesin ?

Bilemedim napiyim nerden bilebilirdim böyle olcağını bi anlık hata yaptum telefonlada konuştuk helallik istedim özür diledim vi daha yapmıcam dedim wpden gene yazıp özür diledim ss attım çöp kutusunu sildiğim e dair daha napiyim

Niye ben okuldan atılınca başınız göge mi ericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…