• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok pişman oldum

Canım kızım elbette vardır ama intihar edenleri mi konuşalım ? Senin yapman gereken susun özür dileyip hatanı tekrarlamamak. Şimdi içinden soruları arkadaşına göndermek falan geçiyorsa o okulu bitirtmezler sana haberin olsun tutanak yememeye bak
Özür dileyip helallik aldım hocadan bi daha asla ypmıcam dedim ss attım cöp kutusunu da sildim diye

O herkesi bırakırken sorun yokta ben arkadaslarıma yardım ediyorum diyemi suçlu oluyorum hatalı olduğumun farkındayım ama napabilirim yaptım bir hata
dersten kalma yavrucum sende ahahah . öğrencilik bitince emin ol yaptığın düşündüğün şeyler sana komik gelecek hatta bazen bunu nasıl yaptım diye utanarak hatırlayacaksın hepimiz geçtik o yoldan . elalemi bırak kendine odaklan mezun olduğun gün wp grubunuz anında kapanacak

Bizim hocamızı tanımadığınız için böyle konuşuyosunuz bişey bildiğiniz yok abartmayin falan da demeyin rica ediyorum herkes şikayetçi hocadan geçen dilekçe vermişler ikinci ögretimler onun şikayet et diye zor sorular sormuş bsns hicbisey olmaz demiş
Bizde bu yollardan geçtik. Biliyorum ki yazıyorum. Emek vereni hiçbir hoca bırakamaz.

2000'lerden bahsediyorum.O hocalar hiç bitmez hep varlar.. Ne hocalar vardı yaz okuluna bırakan ama çalışanlar yaz okuluna kalmıyordu.

Çalışmak ve çalışmayı bilmek lazım..

Hata olduğunun farkındayım bilemedim o anda napabilirdim herkesi bırakıyo dersinden yazık değil mi diğerlerine 39 kişiyi örgünlerden 36 da ikinci ögretimlerden ögrenciler kalmış
Size ne ,siz gectiyseniz onlarda geçerdi Bu nasıl akil tutulması????.İyi niyet kisvesi altında kul hakkı yemek, hırsızlık yapmak.Minnoş vicdanınızı böyle mi rahatlatıyorsunuz??? Kahramanlık değil bu,yüz kızartıcı suç...... Hocanın suyuna gidin v, gözüne batmayin.Arkadaşlik uğruna b.k yoluna gidersiniz Sizin için kıllarını bile kipirdatmazlar.....

Size ne ,siz gectiyseniz onlarda geçerdi Bu nasıl akil tutulması????.İyi niyet kisvesi altında kul hakkı yemek, hırsızlık yapmak.Minnoş vicdanınızı böyle mi rahatlatıyorsunuz??? Kahramanlık değil bu,yüz kızartıcı suç...... Hocanın suyuna gidin v, gözüne batmayin.Arkadaşlik uğruna b.k yoluna gidersiniz Sizin için kıllarını bile kipirdatmazlar.....
Bundan sonra en arkada sırada otur cam dersi dinlicem kimseye kopya vermicem bitti

dersten kalma yavrucum sende ahahah . öğrencilik bitince emin ol yaptığın düşündüğün şeyler sana komik gelecek hatta bazen bunu nasıl yaptım diye utanarak hatırlayacaksın hepimiz geçtik o yoldan . elalemi bırak kendine odaklan mezun olduğun gün wp grubunuz anında kapanacak
Hoca beni aradı telefonda konuştuk yaptığımın suc olduğunu söyledi savcılığa verebiliriz istesek dedi sahitlerde var dedi hocam nolur böyle bişey yapmayın yalvarıyorum size dedim özür diledim helallik istesim birdsha yapmıcam dedim o da tamam bişey yapmıcam simdilik dedş eğer o soruları yayarsan o zaman kötü olur dedi bende çok sağolun dedim sende sağol dedi kapattı

Bizim hocamızı tanımadığınız için böyle konuşuyosunuz bişey bildiğiniz yok abartmayin falan da demeyin rica ediyorum herkes şikayetçi hocadan geçen dilekçe vermişler ikinci ögretimler onun şikayet et diye zor sorular sormuş bsns hicbisey olmaz demiş
Yaptiginiz aklamiyor ama hocanin nasil biri olmasi.
Pismanim diyorsunuz ama kendiniz ile celisiyorsunuz

Dersini almadın yakalanmasan hayatına hiç birşey olmamış gibi hatta bu konuyu konuşa konuşa güle oynaya dalga geçerek devam edecektin
Hayır neden dalga geçeyim ki ben arkadasıma faydası olsun diye yaptım ama olan bana oldu kendimi yaktım yok yere bundan sonra dersine sıkı çalışıp kimseye bişey söylemicem hocanın gözünede gözükmücem

Nasıl ispatlıcam ki artık güvenmez bana
hoca senimi takacak bende öğretmenim canım .öğrenciyken öyle düşünüyoduk okulda dersinde notlarını tut kendince derste düzeni bozma yeter. hocanın umrunda olmaz yeterki onu ve kendini zor duruma düşürme konuşma bu olayı unutlsun. hocanın canını sıkmıssın sadece

hoca senimi takacak bende öğretmenim canım .öğrenciyken öyle düşünüyoduk okulda dersinde notlarını tut kendince derste düzeni bozma yeter. hocanın umrunda olmaz yeterki onu ve kendini zor duruma düşürme konuşma bu olayı unutlsun. hocanın canını sıkmıssın sadece
Evet canı sıkıldı ben agladım sonrs da çok üzüldüm o arkadaşım için yaptım kötü niyetli birisş değilim hoca benı bılıyo derse hep katılıyorum onu hayal kırıklığına uğrattugum için üzülüyorum bide benı diğer derslerinden bırakır diye de korkuyorum

Back