• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok pişman oldum

Üniversite okurken hocam ismime sadece bir terim kim koymuş bu ismi sana yahu diye koca amfide dalga geçmişti. Ben de bir dayandım iki dayandım sonra en azından sizinki gibi sadece sıfat değil dedim. Beni sınıftan attı ilk yılımdı okulu uzatma sebebim onun dersiydi. Dersini yaz okulda başka okuldan aldım 2 kere geçersiz saydı böyle bir hakkı olmadığı halde. 5.yılımda adam 3 katlı evinin üçüncü katından düştü 6 ay yatalak oldu da öyle geçtim dersi. Siz bir azarla okulu bırakıyorsunuz biz neler çektik 😂

Ne cok seviyorsunuz milletin hakkini yemeyi.
Boyle boyle ufak diye gordugunuz konular ile baslar zaten.
Haberlerde okumadınız galiba hocası üst üste 3kere dersten bırakan çocuğun intihar ettiğini üniversite hocalarının çoğu böyle burdan ahkam kesmekle de olmuyor çektiğim sıkıntıyı bi ben bi de allaj bilir gece 4 e kadar çalıştım sınavuns ayrıca

O herkesi bırakırken sorun yokta ben arkadaslarıma yardım ediyorum diyemi suçlu oluyorum hatalı olduğumun farkındayım ama napabilirim yaptım bir hata
Sorun ne biliyor musun soruları çalmayı ahlaksızlığı yardım ediyorum diye masum bir davranış gibi göstermeniz. Ne yazık ki nesil komple böyle oldu. 40 kişi sınava giriyor senin arkadaşın soruları biliyor 39 kişinin vebalini ne yapacaksın ? Hep kendi vebalinizi düşünmeyin evladım bu dünyanın merkezi siz değilsiniz. Biz de önceki yıllarda çıkan soruları üst dönemlere sorardık tüm sınıf o soruları baz alırdı hocamıza da söylerdik. O soruları birlikte çözüp çalışmak yardımlaşmaktır sizinki yardımlaşmak değil hırsızlık.

Maşallah ya ne güzel kopya çekerek okul sıralamanızı yukarı çekin. Emek vererek sınava girenler ne olacak?

Bunlarla uğraşacağınıza oturun çalışın.

Haberlerde okumadınız galiba hocası üst üste 3kere dersten bırakan çocuğun intihar ettiğini üniversite hocalarının çoğu böyle burdan ahkam kesmekle de olmuyor çektiğim sıkıntıyı bi ben bi de allaj bilir gece 4 e kadar çalıştım sınavuns ayrıca
Ne okuyorsun kızım tıp mı okuyorsun hangi bölüm okuyorsun ? Biz de sabaha kadar çalışıp hiç uyumadan giderdik akademisyenler mükemmel insanlar değiller ama o ortamları gördük biz de o kadar abartmayın

Sorun ne biliyor musun soruları çalmayı ahlaksızlığı yardım ediyorum diye masum bir davranış gibi göstermeniz. Ne yazık ki nesil komple böyle oldu. 40 kişi sınava giriyor senin arkadaşın soruları biliyor 39 kişinin vebalini ne yapacaksın ? Hep kendi vebalinizi düşünmeyin evladım bu dünyanın merkezi siz değilsiniz. Biz de önceki yıllarda çıkan soruları üst dönemlere sorardık tüm sınıf o soruları baz alırdı hocamıza da söylerdik. O soruları birlikte çözüp çalışmak yardımlaşmaktır sizinki yardımlaşmak değil hırsızlık.
Sizin hocalarınız gibi değil bizim hocalarımız bizi derslerden bırakıp yaz okuluna para verelim diye ellerinden geleni yapıyolar aradaki fark bu

Sabah 4lere kadar ders calisan tek insan siz degilsiniz. Herkes okudugu donemde boyle surecden geciyor.
Baskasi icin kopya cekip sinav sorularini sizdirmanizi aklamiyor bu durum.

Sizin hocalarınız gibi değil bizim hocalarımız bizi derslerden bırakıp yaz okuluna para verelim diye ellerinden geleni yapıyolar aradaki fark bu
Mesajlarıma bir bak da öyle yorum yap 4 yıl adam ismimden dolayı dersten bıraktı beni hiçbir şey yapmasam da bırakabilirdi o kötü diye soruları çalmak doğru bir davranış olmuyor.

Bugün sınav sorularının fotosunu çektim hocs da yakaladı napıyosyn sen senden hiç beklemezdim dedi eğer telefonunu göstermezsen okuldan attırırım dedi bende gösterdim sildirdi sonra sınavla ilgili konuştuk ardından telefonda benı aradı bak yaptığın yanlıştı kargaşada konuşamadık istersek seni savcılığa verebiliriz dedi 2 de şahit var dedi bende hocam nolur böyle bişey yapmayın bi anlık gaflete düştüm dedim tamam bişey yapmıcam ama o soruları birilerine verirsen bitersin dedi ardından wpden mesaj attım hocaya sildiğime dair ss attım uzun yazı yazıp özür diledim bunu yapmamın sebebide bi arkadaşıma yardım etmek içindi o dersten kalmisti ondan dolayı oldue iyiliğimin kurbanı oldum bu hocanın 2 dersi daha var bi daha ki dönem napacam bilmiyorum unutur mu sizce
Kul hakkına girdiğinizi , hırsızlık yaptığınızı kabul edin.Arkadaşinizda sizin için aynı şeyi mi yaptı,yani siz haksiz şekilde not aldınız öyle mi????? aferin,bravo

Hoca takarsa zor. Ciddi bir suç. Benim okulumda düz inkılap dersinde kopya çeken biri uzaklaştırma almıştı.

Bugün sınav sorularının fotosunu çektim hocs da yakaladı napıyosyn sen senden hiç beklemezdim dedi eğer telefonunu göstermezsen okuldan attırırım dedi bende gösterdim sildirdi sonra sınavla ilgili konuştuk ardından telefonda benı aradı bak yaptığın yanlıştı kargaşada konuşamadık istersek seni savcılığa verebiliriz dedi 2 de şahit var dedi bende hocam nolur böyle bişey yapmayın bi anlık gaflete düştüm dedim tamam bişey yapmıcam ama o soruları birilerine verirsen bitersin dedi ardından wpden mesaj attım hocaya sildiğime dair ss attım uzun yazı yazıp özür diledim bunu yapmamın sebebide bi arkadaşıma yardım etmek içindi o dersten kalmisti ondan dolayı oldue iyiliğimin kurbanı oldum bu hocanın 2 dersi daha var bi daha ki dönem napacam bilmiyorum unutur mu sizce
bir şartla unutur asla bidaha böyle birşeye kalkışmayacaksın ve dillendirmeyeceksin havalı birşeymiş gibi.şimdiki ergenlerde bunu arkadaşlarına fedakarlık yaptım sanıyor ya yasal suç heleki ünide.atılırsın o derece.bunun üzerine giden hocalar var mesela .

Abartmıyorum böyle bir haber var
Canım kızım elbette vardır ama intihar edenleri mi konuşalım ? Senin yapman gereken susun özür dileyip hatanı tekrarlamamak. Şimdi içinden soruları arkadaşına göndermek falan geçiyorsa o okulu bitirtmezler sana haberin olsun tutanak yememeye bak

Emek vereni ,çalışanı kimse sınıfta bırakmaz abartmayın.
Bizim hocamızı tanımadığınız için böyle konuşuyosunuz bişey bildiğiniz yok abartmayin falan da demeyin rica ediyorum herkes şikayetçi hocadan geçen dilekçe vermişler ikinci ögretimler onun şikayet et diye zor sorular sormuş bsns hicbisey olmaz demiş

bir şartla unutur asla bidaha böyle birşeye kalkışmayacaksın ve dillendirmeyeceksin havalı birşeymiş gibi.şimdiki ergenlerde bunu arkadaşlarına fedakarlık yaptım sanıyor ya yasal suç heleki ünide.atılırsın o derece.bunun üzerine giden hocalar var mesela .
Hocayla telefonda konuştuk ondan özür diledim helallikte aldım bir hata yaptığımı bir daha asla olmayacagını söyledim o da tamam ben şimdilik birşey yapmayacahım dedi çok sağolun hocam dedim sende sağol diyip kapattı telefonu

Back