Çok pişman oldum

melisaa3456

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2024
131
-9
11
24
Bugün sınav sorularının fotosunu çektim hocs da yakaladı napıyosyn sen senden hiç beklemezdim dedi eğer telefonunu göstermezsen okuldan attırırım dedi bende gösterdim sildirdi sonra sınavla ilgili konuştuk ardından telefonda benı aradı bak yaptığın yanlıştı kargaşada konuşamadık istersek seni savcılığa verebiliriz dedi 2 de şahit var dedi bende hocam nolur böyle bişey yapmayın bi anlık gaflete düştüm dedim tamam bişey yapmıcam ama o soruları birilerine verirsen bitersin dedi ardından wpden mesaj attım hocaya sildiğime dair ss attım uzun yazı yazıp özür diledim bunu yapmamın sebebide bi arkadaşıma yardım etmek içindi o dersten kalmisti ondan dolayı oldue iyiliğimin kurbanı oldum bu hocanın 2 dersi daha var bi daha ki dönem napacam bilmiyorum unutur mu sizce

Unutmaz, arkadaşın için kendini yaktığına değmez. Çalışsaydı.

Çok ayıp etmişsin bir daha yapma.İnsan hata yapar ama artık daha dikkatli olman gerekecek.
Eğer başkalarına söylersen hiç iyi olmaz dedi savcılık falan dedi korktum yok hocsm ben öyle biri değilim bi anlık gaflete düştüm dedim özür diledim helallik te istedim

Eğer başkalarına söylersen hiç iyi olmaz dedi savcılık falan dedi korktum yok hocsm ben öyle biri değilim bi anlık gaflete düştüm dedim özür diledim helallik te istedim

Ünv kuruluna şikayet ederse okuldan atılırsın , rezil olursun. Akıllı ol hocayi dinle agzini kapali tut bundan sonra da böyle saçmalıklara kalkışma

Hata olduğunun farkındayım bilemedim o anda napabilirdim herkesi bırakıyo dersinden yazık değil mi diğerlerine 39 kişiyi örgünlerden 36 da ikinci ögretimlerden ögrenciler kalmış

Yoo unutmaz artık mimli bir öğrencisiniz geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…