- 11 Eylül 2024
- 131
- -9
- 11
- 24
- Konu Sahibi melisaa3456
-
Unutmaz, arkadaşın için kendini yaktığına değmez. Çalışsaydı.Bugün sınav sorularının fotosunu çektim hocs da yakaladı napıyosyn sen senden hiç beklemezdim dedi eğer telefonunu göstermezsen okuldan attırırım dedi bende gösterdim sildirdi sonra sınavla ilgili konuştuk ardından telefonda benı aradı bak yaptığın yanlıştı kargaşada konuşamadık istersek seni savcılığa verebiliriz dedi 2 de şahit var dedi bende hocam nolur böyle bişey yapmayın bi anlık gaflete düştüm dedim tamam bişey yapmıcam ama o soruları birilerine verirsen bitersin dedi ardından wpden mesaj attım hocaya sildiğime dair ss attım uzun yazı yazıp özür diledim bunu yapmamın sebebide bi arkadaşıma yardım etmek içindi o dersten kalmisti ondan dolayı oldue iyiliğimin kurbanı oldum bu hocanın 2 dersi daha var bi daha ki dönem napacam bilmiyorum unutur mu sizce
O arkadasım bana daha önceki sınavda yardım etmişti o yüzden bende onun ıcın yaptımUnutmaz, arkadaşın için kendini yaktığına değmez. Çalışsaydı.
Mecbur kaldım adam kimseyi geçirmiyor dersinden sınıfta 39 ögrenci kaldı sizce bu normal miÇok ayıp etmişsin bir daha yapma.
Eğer başkalarına söylersen hiç iyi olmaz dedi savcılık falan dedi korktum yok hocsm ben öyle biri değilim bi anlık gaflete düştüm dedim özür diledim helallik te istedimÇok ayıp etmişsin bir daha yapma.İnsan hata yapar ama artık daha dikkatli olman gerekecek.
Eğer başkalarına söylersen hiç iyi olmaz dedi savcılık falan dedi korktum yok hocsm ben öyle biri değilim bi anlık gaflete düştüm dedim özür diledim helallik te istedim
Hata olduğunun farkındayım bilemedim o anda napabilirdim herkesi bırakıyo dersinden yazık değil mi diğerlerine 39 kişiyi örgünlerden 36 da ikinci ögretimlerden ögrenciler kalmışHoca haklı kızım, kopyayla yardım olmaz. Bunun ismi yardım değil, ahlaksızlık. Arkadaşın kırıp dizini çalışacak. Her şeyden önce yağtığını yumuşatmaya çalışma, ahlaksızlık ve hata olduğunu kabul et sonra ne yaparsan yap.
Hayır bitti zaten artık dersimi aldımÜnv kuruluna şikayet ederse okuldan atılırsın , rezil olursun. Akıllı ol hocayi dinle agzini kapali tut bundan sonra da böyle saçmalıklara kalkışma
Ben değil arkadaşım için yaptım bunuÜniversiteyide kopyayla bitirmeyin yahu
Doğru düzgün oturup derslerinize çalışsanıza sırayla kopya çektirip durana kadar. İyi olmuş atılın da aklınız başınıza gelir belkiO arkadasım bana daha önceki sınavda yardım etmişti o yüzden bende onun ıcın yaptım
Yoo unutmaz artık mimli bir öğrencisiniz geçmiş olsunBugün sınav sorularının fotosunu çektim hocs da yakaladı napıyosyn sen senden hiç beklemezdim dedi eğer telefonunu göstermezsen okuldan attırırım dedi bende gösterdim sildirdi sonra sınavla ilgili konuştuk ardından telefonda benı aradı bak yaptığın yanlıştı kargaşada konuşamadık istersek seni savcılığa verebiliriz dedi 2 de şahit var dedi bende hocam nolur böyle bişey yapmayın bi anlık gaflete düştüm dedim tamam bişey yapmıcam ama o soruları birilerine verirsen bitersin dedi ardından wpden mesaj attım hocaya sildiğime dair ss attım uzun yazı yazıp özür diledim bunu yapmamın sebebide bi arkadaşıma yardım etmek içindi o dersten kalmisti ondan dolayı oldue iyiliğimin kurbanı oldum bu hocanın 2 dersi daha var bi daha ki dönem napacam bilmiyorum unutur mu sizce
Tamam o da sana yardım etmiş ya sende ona edecektin kopya çekerek sınavı geçecekti.Ben değil arkadaşım için yaptım bunu
Hata olduğunun farkındayım bilemedim o anda napabilirdim herkesi bırakıyo dersinden yazık değil mi diğerlerine 39 kişiyi örgünlerden 36 da ikinci ögretimlerden ögrenciler kalmış
Ben hatalı olduğumu zaten kabul ediyorum yumuşatmaya da çalışmıyorum arkadaşıma yardım etmek için yaptım Ayrıca bu hoca yüzünden 4 arkadasımda okulu bıraktı bunun vebalini kim ödeyecekYoo unutmaz artık mimli bir öğrencisiniz geçmiş olsun
O sınavı bizden önce oldu ama kaldı ben dersi geçtim bana nolyr soruları verir misin dedşTamam o da sana yardım etmiş ya sende ona edecektin kopya çekerek sınavı geçecekti.
Ben geçiyorum dersinden ama çoğu arkadaşım kaldı geçen sayı 10-15 civaroEee kim geciyor peki bu dersten? Derse gelenler geciyor mu mesela, sen gececek misin?
Bunun bi dersi daha vardı ondan bende dahil herkes kaldı bi tek 5-6 kişi gecebildi onlarda 65 en yüksek notEee kim geciyor peki bu dersten? Derse gelenler geciyor mu mesela, sen gececek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?