Çok Özledim.

Sanırım bu kadar herşeye çabuk erişmek bizim ruhumuzu tüketti.

Ayy benimde vardı grup hepsi dosyam. Annem derdi mamtobe bu ne böyle atsana şu saçma şeyleri çöpe derdi

Ne güzel günlerdi. Kaygı, umutsuzluk, korku yoktu; çocuktuk anlamazdık, masumduk.
Fakirdik ama mutluyduk. Kıyafetlerimiz eski veya yamalı olsa kimse alay etmezdi. Halden anlardı herkes.
Gazete kağıdındaki sımışkalarımız(çekirdek), tasolarımız, topaçlar, misketler...
Bahçede leğende çimerdik. Topraktan pastalar, oyuncaklar yapardık. Hava kararınca saklambaç oynamak en büyük eğlencemizdi. Yakan top, ayak taşı...
En meşhur lafımız "mızıkçılık yapma!" idi.
Maalesef geride hiçbiri kalmadı. Çocukluğumu düşünmek önce gülümsetiyor sonra da ağlatıyor; şu an olduğu gibi.
Çok özledim ben de.

Gazete kağıdı deyince kupon biriktirirdi annelerimiz. Annem vestel televizyon bile almıştı kuponla

o dönemleri anlatan dizileri izlemek yerine
neden direkt o dönemde çekilmiş gerçekten o dönemleri gösteren dizileri izlemiyorsunuz ?

en dertsiz tasasız olduğumuz dönemler çocukluğumuz olduğu için o zamanlara özlem duyuyoruz
çoğu şeyin farkında değildik kendi küçük dünyamızda mutluyduk
her çocuk gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…