Çok Özledim.

Eskiden çok böyle aman aman şeyler yoktu şimdi imkanda var ama olmuyor o zevki vermiyor.

Oysa darbeler, ekonomik krizler, faili meçhuller, terör, yolsuzluklar, hortumlar ile geçti. Çocuk olduğumuz için dünyadan haberimiz yoktu.
Ay evet oda var.ne Hortumu kanalizasyon borularını kendilerine bağladılar diyordu ya

Yani 80 ler ve 90lar kabul ediyorum karanlık bir dönem siyasal olarak ama şimdi o anlattığınız insanlar komşuluklar daha da beter oldu bence

Evet ben de bugün bir video gördüm Tatilya'yı gösteren.O kadar tanıdık geldi ki, okul gezisiyle gitmiştik. O günkü duygularımı hatırlayınca kalbim sıkıştı...

Hayatımda ilk kez burger yemiştim böyle Scooby Doo oyuncakları falan verilirdi hediye olarak:)

Atari oynardık, sanal bebekler vardı, kısıtlı harçlığımızla ne alsak bilemezdik. Sonra maymuncuklu Lc Waikiki vardı ne özenirdim hahah:) Ne çok arkadaşım vardı, bir daha asla öyle olmadı. Çocuktuk diye her şey güzeldi sanırım...

Yaa Tatilya harika bir yerdi. Ben de bir kere gitmiştim okulla. O trene falan binmiştim, yüreğim ağzıma gelmişti hey gidim:)
Ve maymunlu Waikiki tişörtüm de vardı. Şanslıymışım

Yaa Tatilya harika bir yerdi. Ben de bir kere gitmiştim okulla. O trene falan binmiştim, yüreğim ağzıma gelmişti hey gidim:)
Ve maymunlu Waikiki tişörtüm de vardı. Şanslıymışım
Şanslı olanlar hariç hepimiz bir kere gidebildik emin ol. Tren vardı, masal anlatan ağaç, böyle su kaydıraklı bir şey:)

Hiç maymuncuklu ürünüm olamadı Geçen sene mi neydi lcw böyle nostaljik maymunlu ürünler çıkarttı. Ablamla hemen birer tane kaptık içimizde ukde kalmıştı çünkü ihiih

Benim de yumoş ayım olmadı, hep uktedir içimde

Çocukluk özleniyor aslında şimdi hepimizin büyük sorumlulukları var o zaman yoktu sadece derse çalışmak vardı.
Güvenliydi istediğimiz gibi oynuyorduk akşama kadar belki ama o da göreceli yine olaylar oluyordu biz duymuyorduk.
Biz taso biriktiyorduk şimdiki çocuklar başka şey biriktiyor ama onlar da ileride bu yollarını arayacak.
Biz şimdi 90lar müziği gibi var mu diyoruz mesela ama şimdikiler de 25 sene sonra 2020ler şarkıları gibi var mi diyecek kendileri 35üstü yaşa gelince 10lu yaşlarındaki müziği arayacak mesela.
Bu bir örnek sadece ama çocukluk yılları düşüncelerimiz çoğu şeyden habersiz oluşumuz o yılları güzel kılan esasında.
Ben çocuğuma zamanımdan bir şey izletsem ne saçma diyor belki annem bana 11 yaşında kendi zamanında bir şey izletse ben de ona saçma derdim.
Uyaran artıyor sonuçta 20 senede insanların algısı değişiyor.
Şimdikilerin oyuncak ettiği teknoloji belki 20 sene sonra çocukları için saçma gelecek neler çıkacak.
Özlem o sorumsuzluğa eşim var çocuğum var her şey tam kısmı değil aslında olay.
Akşam ezanıyla eve giriyorsun ve her şey önünde hazır yiyorsun sonra 10da yatıyorsun sobayı kim yakıyor umrun değil özgürlüğe bakar mısın?
Onu yapan kişiye sorsan Ahh 60lar 70ler der.
Kilit noktası sorumluluk arkadaşlar sorumluluk

https://www.kadinlarkulubu.com/uyeler/kazen.5/ profilimde ki son yazıyı okumanızı öneririm ...

Ozmanlarda taciz tecavüz, pedofili vardı ama Müge Anlı yoktu , böyle haberler verilmiyordu neler neler oluyordu. Allah korumuş . Sapıklar manyaklar hep var olmayada devam edecek

10 kuruşa cips çikolata sakız alırdım.. Annem samsun216 içerdi 65kr artı fasfakirdik evimiz eşyalarımız herşeyimiz eskiydi ama mutluyduk..
Dimi ya çok bir şeyi yoktu kimsenin ama mutluyduk. Kimse kimseyle yarışamazdı çünkü çok seçenekte yoktu sınıf ayrımı bu kadar bariz değildi

Kız ne yaptın televizyona öyle Allah iyiliğini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…