çok özel bir sorun

Kişiden kişiye değişir
Anormal bir durum yok bence,o yaşta bir genç kızın hormonları tavan olmayacakta 70lik dedenin mi tavan olucak

23 yaşında istekli olması normal. insanlar o yaşta anne bile oluyorlar.
ama yinede dikkat etmek lazım

sizler normal olduğunu düşünüyorsunuz yani. anladım. yani kızın istekli olmasından dolayı kendisini sapık gibi görmesine gerek yok ?

arkadasinizin sahip oldugu ozel bir durum olabilir ortada bir sorun yok.
ailesi rahat bir aile olmayabilir ve bekarete onem verebilir ama evlenecegi (eger evlenecekse) kisi belki onem vermiyordur.
şu aralar evlenmeyi düşünmüyor okulu biticek falan hayırlısıyla o da iş peşinde koşturacak açıkçası evlenmek çocuk sahibi olmak falan şu an planlarında yok hem zaten hayatında birisi de yok.

bence aklını başka şeylere yönlendir aman yönlendirsin arkadaşın.... 7/24 cinsellik/ mastürbasyon düşünmek kafayı yedirir adama
yok anlatamadım heralde 7/24 düşünmüyormuş ama normal şartlar altında nerdeyse her gün aklına geliyormuş şimdi bende anlayamıyorum nasıl bi hissiyat içinde çünkü ben onun gibi değilim hiç mastürbasyon yapmadım

Buradan okuduğum kadarıyla pek normal.

Ama hayatımın itirafını yapıyorum.
Ben hiç mastürbasyon yapmadım:KK16:
Yani şart mı ki onu yapmak anlamadım :KK53:

26 yaşımda evlendim bu arada.
Öncesi hiç bir şey hissetmiyor muydum?
Tabi ki bir film o tarz sahnesinde falan etkilenirdim falan.
İstek de duyardım, hmm demek böyle bir istek oluyor derdim.

Ama hiç mastürbasyon yapmadım..

Arkadaşın da bu kadar istekli madem yapsın zararsız bir şey galibao_O
Baktı ki bu da yetmiyor erken evlilik düşünsün..
bende hiç yapmadım ama benim yaşım 19 23 yaşına geldiğimde ben nasıl olurum bilmem. şart değildir sanırım sonuçta insanın kendi elinde olan bişey yapıp yapmamak. internetten araştırdık zararlı değilmiş.
cinsellik yaşamak için evlenilmez. ben burayı hergün okuyorum evlendikten sonra cinsel sorun yaşayan dünya kadar insan var. evlilik öncesi cinselliğe soğuk bakan insanlar olarak yetiştiriliyoruz, bastırılıyoruz felan ama evlenince de ne olcağı belirsiz. daha bugün biri konu açmış cinsellik yokmuş boşanmayı düşünüyormuş falan. kendisine söyledim bul birini evlen dedim ama rahat cinsellik için evlenilmez zaten evlilik düşünmüyor şu sıralar önce okul bitcek sonra iyi bi iş bulmak istiyor.

Arkadaşınıza isteginin normal oldugunu fakat masturbasyonun zararli oldugunu soyleyin.
Kadinligini yasamanin da alieyle falan ilgisi olmadigini, evlenirse kadinligini cok güzel yasayabilecegini soyleyin.
Bizden de selam soyleyin, kendisi uye olsun, sizi yormasin.. Nasilsa boyle kafasına takilan soruları arkadaşi soruyormus gibi sorabilir üye olunca. Cekinmesin biz anlariz.

Arkadaşınıza isteginin normal oldugunu fakat masturbasyonun zararli oldugunu soyleyin.
Kadinligini yasamanin da alieyle falan ilgisi olmadigini, evlenirse kadinligini cok güzel yasayabilecegini soyleyin.
Bizden de selam soyleyin, kendisi uye olsun, sizi yormasin.. Nasilsa boyle kafasına takilan soruları arkadaşi soruyormus gibi sorabilir üye olunca. Cekinmesin biz anlariz.
zararı nedir ?

Hem erkeklerde hem de kadınlarda erken boşalma sorunu oluşturur.
Ayrica, masturbasyona alışmak, gercek cinsel deneyimden yeteri kadar haz alamamaya da sebebiyet verir, ozellikle bayanlarda. Bircok bayan, bekarliktaki masturbasyon yuzunden, vajinal orgazm olamamaktadır.
Zaten dini acidan da yasaktir zararli oldugu icin.

Sirf cinsellik yasamak icin evlenilmez bencede. Ayrica arkadasinizin boyle hissetmesi de normal regl olmadan once bana da oluyordu asiri cinsel istek. Hergun aklina getirmesin arkadasiniz bence kendi kemdini tetikliyor burdaki bir arakdasa katiliyorum asiri maaturbasyon gercek cinsellige zarar verir.

23 yaş cinsellik yaşaması gereken yaş kadının. Baskılarsa böyle oluyor. Yapacak bir şey yok..

Bu kadar dert edecek kadarsa arkadasının sonun parlak görmüyorum:KK14: ona şimdide bir üyelik al ileride çok lazım olacak gibi:KK14:

Bu kadar dert edecek kadarsa arkadasının sonun parlak görmüyorum:KK14: ona şimdide bir üyelik al ileride çok lazım olacak gibi:KK14:
yeni üyelik almaması benim fikrim çünkü hemen fake diyorlar. insanlar buraya başkalarına anlatamadığı şeylerini anlatmak için yazıyorlar. gelip yeni üyelik alıp bu konuyu açsa belki bi tane bile ciddi yorum olmayacaktı. cinsellik özel bişey biz çok yakın iki dostuz bu kadar canını sıkmasaydı banada anlatmazdı belki insan en yakınına bile çekinerek danışıyor buraya gelincede hemen fake diyorlar
inanmayanı zorla inandırıcak değiliz ama fake olmadığımı anlamak için eski konuma bakmakta yeterli. ben bu siteyi hep takip ediyorum hemen fake derler diye benim hesabımdan yazmak istedik ondada fake diyen oldu. ben ciddiye alanlara teşekkür ediyorum sağolun varolun sizde olmasanız kimse kimseye bişey soramayacak valla

23 yaş cinsellik yaşaması gereken yaş kadının. Baskılarsa böyle oluyor. Yapacak bir şey yok..

Eger kendiside bekarete onem veriyorsa evlenene kadar beklesin.
Boyle olmasi cok normal.

evlenene kadar patlama yaşamazsa çok normal bu duyguları
keşke insanların yatak odalarıyla yargılandığı bi toplum olmasaydık keşke herkesin doğrusu yanlışı kendisine olsaydı keşke kimse kimseye cinsellik yaşadı diye değersiz muamelesi yapmasaydı. büyüklerimiz tarafından ayıp yasak günah, çok yanlış yaftalarıyla büyütüldük ama bunun yan etkilerini düşünmediler sanırım.

keşke insanların yatak odalarıyla yargılandığı bi toplum olmasaydık keşke herkesin doğrusu yanlışı kendisine olsaydı keşke kimse kimseye cinsellik yaşadı diye değersiz muamelesi yapmasaydı. büyüklerimiz tarafından ayıp yasak günah, çok yanlış yaftalarıyla büyütüldük ama bunun yan etkilerini düşünmediler sanırım.
Canim benim hala kiz- kadın tartışması yaşıyorsak daha gidecek çok yolumuz var demektir.

Yok evlenene kadar sabretsin filan 23 yaşında kız bence yaşaşın erkekler sonuçta beklemiyolar bayanlar bizimde hakkımız

gencecik kiz tabiki istekli olmasi dogal canim..bunu dusunup kendini suclamasin..
madem ki ailesi tutucu insallah gonlunce birini bulur ve evlenir

En yakinda olsa bile, bi kiz bi kiza nasil
" ben aziyorum her gece her gce masturbasyon yapiyorum" diyebilirki yaa??
Diksindim.
Sen ne dedin bunun uzerine?
"Hm, neler yapiyosun"mu.

Canım, arkadaşının cinsellik düşünmekten dolayı kontrasyon bozukluğu oluyor mu? Sana bundan söz ettiği oldu mu?

X