- 3 Temmuz 2015
- 67
- 29
- Konu Sahibi sunshine900
Kişiden kişiye değişir
Anormal bir durum yok bence,o yaşta bir genç kızın hormonları tavan olmayacakta 70lik dedenin mi tavan olucak
23 yaşında istekli olması normal. insanlar o yaşta anne bile oluyorlar.
ama yinede dikkat etmek lazım
Gayet Doğal
sizler normal olduğunu düşünüyorsunuz yani. anladım. yani kızın istekli olmasından dolayı kendisini sapık gibi görmesine gerek yok ?Evet normal
şu aralar evlenmeyi düşünmüyor okulu biticek falan hayırlısıyla o da iş peşinde koşturacak açıkçası evlenmek çocuk sahibi olmak falan şu an planlarında yok hem zaten hayatında birisi de yok.arkadasinizin sahip oldugu ozel bir durum olabilir ortada bir sorun yok.
ailesi rahat bir aile olmayabilir ve bekarete onem verebilir ama evlenecegi (eger evlenecekse) kisi belki onem vermiyordur.
yok anlatamadım heralde 7/24 düşünmüyormuş ama normal şartlar altında nerdeyse her gün aklına geliyormuş şimdi bende anlayamıyorum nasıl bi hissiyat içinde çünkü ben onun gibi değilim hiç mastürbasyon yapmadımbence aklını başka şeylere yönlendir aman yönlendirsin arkadaşın.... 7/24 cinsellik/ mastürbasyon düşünmek kafayı yedirir adama
bende hiç yapmadım ama benim yaşım 19 23 yaşına geldiğimde ben nasıl olurum bilmem. şart değildir sanırım sonuçta insanın kendi elinde olan bişey yapıp yapmamak. internetten araştırdık zararlı değilmiş.Buradan okuduğum kadarıyla pek normal.
Ama hayatımın itirafını yapıyorum.
Ben hiç mastürbasyon yapmadım
Yani şart mı ki onu yapmak anlamadım
26 yaşımda evlendim bu arada.
Öncesi hiç bir şey hissetmiyor muydum?
Tabi ki bir film o tarz sahnesinde falan etkilenirdim falan.
İstek de duyardım, hmm demek böyle bir istek oluyor derdim.
Ama hiç mastürbasyon yapmadım..
Arkadaşın da bu kadar istekli madem yapsın zararsız bir şey galiba
Baktı ki bu da yetmiyor erken evlilik düşünsün..
cinsellik yaşamak için evlenilmez. ben burayı hergün okuyorum evlendikten sonra cinsel sorun yaşayan dünya kadar insan var. evlilik öncesi cinselliğe soğuk bakan insanlar olarak yetiştiriliyoruz, bastırılıyoruz felan ama evlenince de ne olcağı belirsiz. daha bugün biri konu açmış cinsellik yokmuş boşanmayı düşünüyormuş falan. kendisine söyledim bul birini evlen dedim ama rahat cinsellik için evlenilmez zaten evlilik düşünmüyor şu sıralar önce okul bitcek sonra iyi bi iş bulmak istiyor.