Yaaaaaaaaaaaabanlanırmıyım bilemem
alın elinize aynayı çömelin ve ıkının
orasının açıldığını görürsünüz
arada açılır arada kapanır
tabii doğru yere bakmak lazım
yukarı idrar yaptığınız tarafa değil de arka tarafa yakın yerine bakacaksınız
yalnız şu konudaki yorumlar turkiyedeki cinsel mutsuzlugun sebeplerinin aynası adeta. yok neden baktin oraya bakılır mi ben kaç yaşına geldim ellemedim.. yahu bir kadın neden kendi vücudunu incelemesin bunda tuhaf olan ne. soruya cevap vereyim; bakire olduğunuz için öyle görünüyor. benim de cinsel hayatım yokken aynı tarif ettiğiniz gibiydi. çok korkmuştum hatta. ama sorun yok yani normal bir durum bu. sizin dediğiniz tamamen kapalı olma durumunda adet kanı da çıkmıyor ve operasyonla alıyorlar kızlık zarini
Aklım sıra ironi yapıyorsun anladık. Sorma sebebim ne alaka diye kendi çemberinde çizdiğin o eğlence olarak adlandırdığın ulvardan çıkıp belkide bizim anlıcağımız bir dilde yorum yapmandır ki, ne yazkki ikinci cevapla çokta umursanmıcak bir yorumcu olduğun ortada .)) iyi akşamlar hanımefendiciğim hadi başka yereYani..Böyle bir konu açan kişinin sorduğum soruyu anlamaması alaka kuramaması gayet doğal..
Hahah Bnde evlenince öğrendim normal olduğunu.. hiç hayal ettiğim gibi değilmişya ama orada bir boşluk olması gerekmez mi hiç bir delik yok gibi iki şeyin arası bir iki cm ilersinde etle kaplı gibi duvar gibi
Kendi vücudunu tanıyan kadın cinsel olarak daha mutlu olur tabii. Insanın kendiyle barışık olması lazım en baştaAy ne alaka yani siz baktınız diye cinsel ilişkini çok mu aktif ,yada cinsellik mutluluğunuzun sebebi vajinanıza bakmanız mı?
Alakayı çözemedim
Sesli güldüm22 yaşına gelip şöyle bir bakayım dedim en sonunda.
Ya ağda yaparken yana doğru gerdirince bir dikkatimi çekti etten duvar gibi şey
yorumları gördünüz bazı arkadaşların tepkisinide. Şimdilik böle denk gelip bakmam iyi olmuş demek ki öle desem linç edilcem :))Şu soruya keşke cevap vermeseydiniz. Hele böyle gözüm takıldı da baktım şeklinde. Bir insan kendi bedeninde herhangi bir yere bakacaksa bunun bir sebebi mi olması lazım. Canım istedi baktım. Kaldı ki bunu yapmak için yaşınızı çok geç buldum. Ben 10 yaşında falandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?