• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok özel bir sorum var

Kulak deliği veya burun deliği değilki bu alenen ortada görünsün ben buradayım desin...

Yumuşak etle kaplı gayet esnek bir delik, ki zaten çömelip aynada baktığında ve ıkındığında küçükte olsa görmüşsün. Sen şimdiden kendini böyle gerersen evlendiğinde vajinismus olman kaçınılmaz...

Kocaman bebek çıkıyor oradan bunun yanında ufacık kalan penisten korkmuyorsun umarım :))

yalnız şu konudaki yorumlar turkiyedeki cinsel mutsuzlugun sebeplerinin aynası adeta. yok neden baktin oraya bakılır mi ben kaç yaşına geldim ellemedim.. yahu bir kadın neden kendi vücudunu incelemesin bunda tuhaf olan ne. soruya cevap vereyim; bakire olduğunuz için öyle görünüyor. benim de cinsel hayatım yokken aynı tarif ettiğiniz gibiydi. çok korkmuştum hatta. ama sorun yok yani normal bir durum bu. sizin dediğiniz tamamen kapalı olma durumunda adet kanı da çıkmıyor ve operasyonla alıyorlar kızlık zarini

banlanırmıyım bilemem

alın elinize aynayı çömelin ve ıkının

orasının açıldığını görürsünüz

arada açılır arada kapanır

tabii doğru yere bakmak lazım

yukarı idrar yaptığınız tarafa değil de arka tarafa yakın yerine bakacaksınız
Yaaaaaaaaaaaa :D yarıldım şu an :D:D

bir kadının, genç bir kızın hatta çocuğun kendi cinsel organına bakıp incelemesi normal.

yok neden baktın niye kurcalıyorsun blabla demek gerçekten ülkenin bugünkü halinin sebebi.

cevaplar da evlere şenlik yok içinde bi zar daha var vs haberiniz bile yok kendi cinsel organınızdan.

vikipediadan bak derdim ama yasakladılar malum vajina var ahlak bozulmasın.

neyse gördüğün et parçası dediğin kızlık zarı yani hymen. orada mutlaka delik vardır ve regl olunca kan ordan akar. akıyorsa mutlaka vardır. hymenin esneme payı var ve evet oradan çocuk çıkıyor. değişik kızlık zarı türleri var her kadında farklıdır. öyle sarkma falan da yapmaz. 60 yaşında 10 çocuklu teyzelerin bile sarkmaz.

bu tip sorularını da mümkünse bir doktora sor. her önüne gelen kadına sorarsan çocuk doğurmasına rağmen kendi cinsel organına yıkarken bile dokunamayan kadınlara denk gelir abuk subuk hurafelerle kafanı doldurursun ve böyle korkarsın gereksiz yere.

yalnız şu konudaki yorumlar turkiyedeki cinsel mutsuzlugun sebeplerinin aynası adeta. yok neden baktin oraya bakılır mi ben kaç yaşına geldim ellemedim.. yahu bir kadın neden kendi vücudunu incelemesin bunda tuhaf olan ne. soruya cevap vereyim; bakire olduğunuz için öyle görünüyor. benim de cinsel hayatım yokken aynı tarif ettiğiniz gibiydi. çok korkmuştum hatta. ama sorun yok yani normal bir durum bu. sizin dediğiniz tamamen kapalı olma durumunda adet kanı da çıkmıyor ve operasyonla alıyorlar kızlık zarini

Ay ne alaka yani siz baktınız diye cinsel ilişkini çok mu aktif ,yada cinsellik mutluluğunuzun sebebi vajinanıza bakmanız mı? :olamaz:
Alakayı çözemedim :KK70:

Yani..Böyle bir konu açan kişinin sorduğum soruyu anlamaması alaka kuramaması gayet doğal..
Aklım sıra ironi yapıyorsun anladık. Sorma sebebim ne alaka diye kendi çemberinde çizdiğin o eğlence olarak adlandırdığın ulvardan çıkıp belkide bizim anlıcağımız bir dilde yorum yapmandır ki, ne yazkki ikinci cevapla çokta umursanmıcak bir yorumcu olduğun ortada .)) iyi akşamlar hanımefendiciğim hadi başka yere

Gelen cevaplar için yani olumlu, soru her ne olursa olsun insan gibi yaklaşmayı tercih edenler için teşekkürler, şakayla karışık cevap verenlerede teşekkür ederim şakanın adabını abartmadan hel güldürüp hemde samimiyetle cevap verdikleri için.

Ayrıca değinceğim bir noktada şöyle kendini bilmez, ezmekle veya resmen dalga geçmekle yorum yapanlara bir cevap vermek bile lüsk ama bir ikisinede verdim. Uzatmıcağım kesin. Konu sacmaysa susmayı deneyin tavsiyem sadece :)

ya ama orada bir boşluk olması gerekmez mi hiç bir delik yok gibi iki şeyin arası bir iki cm ilersinde etle kaplı gibi duvar gibi
Hahah Bnde evlenince öğrendim normal olduğunu.. hiç hayal ettiğim gibi değilmiş :bicak:

Ay ne alaka yani siz baktınız diye cinsel ilişkini çok mu aktif ,yada cinsellik mutluluğunuzun sebebi vajinanıza bakmanız mı? :olamaz:
Alakayı çözemedim :KK70:
Kendi vücudunu tanıyan kadın cinsel olarak daha mutlu olur tabii. Insanın kendiyle barışık olması lazım en başta

Herhangi bir sorun yoktur bence durusunuzla alakali oyle gorunmustur.. Korkmayin :)

Parmaginizla kontrol edin parmaginiz yarisina kadar giriyorsa sorun yok demektir. No4naldr olsa sacamalamayon tabi ki delik vardir derdim ama gecenlerde bi tanidigimda vajina deliginin olmadigino dediginiz gibi orasinin etle kapali oldugunu ve operasyon gecirdigini duydum.

Bedeninize bu kadar yabancı olmayın. Açın iyice bir inceleyin. Elleriniz ile bulmaya çalışın. Hala bulamıyorsanız hissedemiyorsaniz doktora gidin muhtemelen kapalıdır

Ya ağda yaparken yana doğru gerdirince bir dikkatimi çekti etten duvar gibi şey

Şu soruya keşke cevap vermeseydiniz. Hele böyle gözüm takıldı da baktım şeklinde. Bir insan kendi bedeninde herhangi bir yere bakacaksa bunun bir sebebi mi olması lazım. Canım istedi baktım. Kaldı ki bunu yapmak için yaşınızı çok geç buldum. Ben 10 yaşında falandım

Şu soruya keşke cevap vermeseydiniz. Hele böyle gözüm takıldı da baktım şeklinde. Bir insan kendi bedeninde herhangi bir yere bakacaksa bunun bir sebebi mi olması lazım. Canım istedi baktım. Kaldı ki bunu yapmak için yaşınızı çok geç buldum. Ben 10 yaşında falandım
yorumları gördünüz bazı arkadaşların tepkisinide. Şimdilik böle denk gelip bakmam iyi olmuş demek ki öle desem linç edilcem :))

Back