- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
Anlıyorum gibi yani bende o deliğin olcağı yerde bir etten kapalılık görüyorum çok çok ıkındığında azıcık bir açılma yapıyor yani çok küçük derecede. Kalın bir et parçası gibi
Tamam doğru yerdesin :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlıyorum gibi yani bende o deliğin olcağı yerde bir etten kapalılık görüyorum çok çok ıkındığında azıcık bir açılma yapıyor yani çok küçük derecede. Kalın bir et parçası gibi
Açıkcası benzetemedim hiç birini kendime. Ben bi doktara gideyim en iyisiBuraya yazana kadar, bir vajina fotoğrafı açıp inceleseydiniz.Çok daha aydınlatıcı olurdu sizin için.
Doktora gidip ne diycenAçıkcası benzetemedim hiç birini kendime. Ben bi doktara gideyim en iyisi
Şunu merak ediyorum orada o kadar küçük açılma varsa ilişki nasıl olucak? Zaman ilişkiyle açılmada genişlicekmi. Ya ben sana çok özdl sorular sordum sağol valla sabırla beni bilgilendiriyorsun..Doktora gidip ne diycen
Doktorluk bişey yok ki gayet normal
Bakiresiniz sanırımŞunu merak ediyorum orada o kadar küçük açılma varsa ilişki nasıl olucak? Zaman ilişkiyle açılmada genişlicekmi. Ya ben sana çok özdl sorular sordum sağol valla sabırla beni bilgilendiriyorsun..
Merhaba bayanlar. Çok özel olcak affınıza sığınıyorum...
Ağda yaparken vajinayı araladığımda delik görmedim sanki böle etle kapalı gibiydi bu nedir.. ama adet oluyorum hiç bir sıkıntı yok o konuda ama delik görmedim bu neyin işareti
Doktara gitmelimiyim bu normal mi canım sıkıldı. Resmen kalın bi duvar var gibi...
Gülmekten yarildim Mekanizma ney yavvDelik yok açılıp kapanabilen bi mekanizma var :)
Gülmekten yarildim Mekanizma ney yavv![]()
Hiç aklıma gelmedi. Ama bu şartlar altında ilişki yaşamak çok zor o kalın şeyi geçcek oradan zarı geçcek hiç böle hayal etmemiştim.
Ne alaka?Bir insan nasıl bu duruma gelir ?
Mesaj attm size:)Napiym yaa uygun kelime bulamadım :)
O işin espiriside normlse bu durum sıkıntı yok tabi.
Yani..Böyle bir konu açan kişinin sorduğum soruyu anlamaması alaka kuramaması gayet doğal..Ne alaka?