• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok özel bir sorum var

Şunu merak ediyorum orada o kadar küçük açılma varsa ilişki nasıl olucak? Zaman ilişkiyle açılmada genişlicekmi. Ya ben sana çok özdl sorular sordum sağol valla sabırla beni bilgilendiriyorsun..
Bakiresiniz sanırım
İlişkide zar açılacak o et parçası gibi dediğiniz şey de bahsettiğim açılıp kapanan bişey yani eşin rahatça içeri girebilecek çünkü vajina esnek yapılı bişey
Zamanla gözle görülür açılma büyüme sarkma vs olmayacak

Hiç güleceğim yoktu kız Allah iyiliğini versin:dondurma: damdan da üstte açıklamış zaten. Oranın anotomik yapısı zaten bir yerden sonra biraz eğimlenir. Bu yüzden de pembe bir engel varmış gibi gördün galiba. Engel değil o. Tampon kullanırken de prospektüsünde önce yukarı sonra geri itin yazar. Et falan yok yani. Ayrıca o ilk ilişkiden sonra zar sarkan diyen arkadaşın da seni korkutmak için söylemiş resmen. Ya da kendi başına gelmeden anlattı ise sana birileri onu korkutmuş. Hala böyle hikayeler anlatılıyor mu genç kızlar cinsellik yaşamasın korksun diye. :110:

Merhaba bayanlar. Çok özel olcak affınıza sığınıyorum...

Ağda yaparken vajinayı araladığımda delik görmedim sanki böle etle kapalı gibiydi bu nedir.. ama adet oluyorum hiç bir sıkıntı yok o konuda ama delik görmedim bu neyin işareti
Doktara gitmelimiyim bu normal mi canım sıkıldı. Resmen kalın bi duvar var gibi...
:olamaz::KK48:Aynı soruyu ben bekar bir arkadaşımdan da duymuştum evet ilk bakışta et kaplı gibi görünüyor ama ordaaaaaa derinlerde bir delik var ve ilişki esnasında açılıyor düşün yani ordan çocuk çıkıyor :KK70::KK31:

Hahaha bu kk beni oldurcek bi gun :) cinsellikle filan ilgisi yok.. dogum bile yapsan orda kocaman bi delik olmayabilir..gizli bi yer orasi :))

Sen byle gıdersen vajınısmus olursun benden demesı, sımdıye kadar bakmamıssın sımdıde pek ılgılenme yok kalın bır duvar varmıs da delık yokmusta abooow hıc grme bu knulara kendını doldurup durma ılerde hayat senın ıcın zorlasır oyle sandıgın gıbı kalon etten duvar falan yok, ayrıca kızlık zarı dedıgınde celık kapı bısey degıl merak etme ;)

Hiç aklıma gelmedi. Ama bu şartlar altında ilişki yaşamak çok zor o kalın şeyi geçcek oradan zarı geçcek hiç böle hayal etmemiştim.

Sorun yok kafan takma böyle seyleri deligi aramanda bir garip :) daha iliski yasamadiysan görmemen normal diye saniyorum

Back