Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Netten araştırıp yaptığımda çok az bir açılma oldu sadece.. yani cidden çok küçüktü. Bende onu kızlık zarı sanmıştım..demek değilmiş bildiğin boş etbanlanırmıyım bilemem
alın elinize aynayı çömelin ve ıkının
orasının açıldığını görürsünüz
arada açılır arada kapanır
tabii doğru yere bakmak lazım
yukarı idrar yaptığınız tarafa değil de arka tarafa yakın yerine bakacaksınız
Hahahah yok canım yani ne bilim kara delik gibi düşündüm boşluk olarak hayal ettim. Bu şekildede hiç duymadım. Açıkcası bende ilişkiden sonra kalkar diye düşündüm o şeySiz böyle baya delik olsun bakınca iç organlarım görünsün gibi bişeymi düşünmüştünüz
Hahahah yok canım yani ne bilim kara delik gibi düşündüm boşluk olarak hayal ettim. Bu şekildede hiç duymadım. Açıkcası bende ilişkiden sonra kalkar diye düşündüm o şey
Netten araştırıp yaptığımda çok az bir açılma oldu sadece.. yani cidden çok küçüktü. Bende onu kızlık zarı sanmıştım..demek değilmiş bildiğin boş et
E bende iki engel var biri bur biri kızlık zarı o zaman Ya arkadaşım ilişki sonrası onun aşağı doğru sarktığı sölemişti öle sandım bendeKalkıp nereye gitsin :))
Hiç aklıma gelmedi. Ama bu şartlar altında ilişki yaşamak çok zor o kalın şeyi geçcek oradan zarı geçcek hiç böle hayal etmemiştim.küçük zaten o
yalnız cidden bunu ergenken incelemediniz mi
ben ortaokulda iken her yerini incelemiş parmaklamıştım da hem o zaman internet vs de yoktu
E bende iki engel var biri bur biri kızlık zarı o zaman Ya arkadaşım ilişki sonrası onun aşağı doğru sarktığı sölemişti öle sandım bende
O işin espiriside normlse bu durum sıkıntı yok tabi.iki engel filan yok. kaldı kizlık zarı da bi engel değil.
Onunki bi tuhafmışE bende iki engel var biri bur biri kızlık zarı o zaman Ya arkadaşım ilişki sonrası onun aşağı doğru sarktığı sölemişti öle sandım bende
Hahaahaha sanırım bende çıldırdımÇıldırıyorum![]()
Onunki bi tuhafmışE bende iki engel var biri bur biri kızlık zarı o zaman Ya arkadaşım ilişki sonrası onun aşağı doğru sarktığı sölemişti öle sandım bende
Anlıyorum gibi yani bende o deliğin olcağı yerde bir etten kapalılık görüyorum çok çok ıkındığında azıcık bir açılma yapıyor yani çok küçük derecede. Kalın bir et parçası gibiOnunki bi tuhafmış
Yani delik var tabiki daha doğrusu boşluk ilişki yaşadığımız yer ama nasıl diyeyim doğru kelimeyi bulamıyorum böyle sibob mu şamandra mı ne derler onun gibi açılıp kapanıyor gayet rahat bi şekilde
İyi sarkmasındaKonu sahibi anladığım kadarıyla ilişkiden sonra da öyle kalır mı diye merak ediyor
Çünkü cevaplarında baya geçmiş ilişkiden sonra da öyle mı olur diye. Öyle kalır merak etme![]()
Buraya yazana kadar, bir vajina fotoğrafı açıp inceleseydiniz.Çok daha aydınlatıcı olurdu sizin için.22 yaşına gelip şöyle bir bakayım dedim en sonunda.
Anlıyorum gibi yani bende o deliğin olcağı yerde bir etten kapalılık görüyorum çok çok ıkındığında azıcık bir açılma yapıyor yani çok küçük derecede. Kalın bir et parçası gibi