• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok özel bir sorum var

Düzenli regl oluyorsaniz orasi kapali değildir zira kapali olsa regl olamazdiniz.

banlanırmıyım bilemem

alın elinize aynayı çömelin ve ıkının

orasının açıldığını görürsünüz

arada açılır arada kapanır

tabii doğru yere bakmak lazım

yukarı idrar yaptığınız tarafa değil de arka tarafa yakın yerine bakacaksınız
Netten araştırıp yaptığımda çok az bir açılma oldu sadece.. yani cidden çok küçüktü. Bende onu kızlık zarı sanmıştım..demek değilmiş bildiğin boş et

Netten araştırıp yaptığımda çok az bir açılma oldu sadece.. yani cidden çok küçüktü. Bende onu kızlık zarı sanmıştım..demek değilmiş bildiğin boş et

küçük zaten o

yalnız cidden bunu ergenken incelemediniz mi

ben ortaokulda iken her yerini incelemiş parmaklamıştım da hem o zaman internet vs de yoktu

:D :D

güldürdün beni. delik derken evreni yutacak koca bi kara delik bekliyodun sanırım ama ufak bi delik işte kan ve akıtnı gelen. ıkındığında genişlediğini görürsün. küçük bişey doğal olarak.

küçük zaten o

yalnız cidden bunu ergenken incelemediniz mi

ben ortaokulda iken her yerini incelemiş parmaklamıştım da hem o zaman internet vs de yoktu
Hiç aklıma gelmedi. Ama bu şartlar altında ilişki yaşamak çok zor o kalın şeyi geçcek oradan zarı geçcek hiç böle hayal etmemiştim.

E bende iki engel var biri bur biri kızlık zarı o zaman Ya arkadaşım ilişki sonrası onun aşağı doğru sarktığı sölemişti öle sandım bende
Onunki bi tuhafmış
Yani delik var tabiki daha doğrusu boşluk ilişki yaşadığımız yer ama nasıl diyeyim doğru kelimeyi bulamıyorum böyle sibob mu şamandra mı ne derler onun gibi açılıp kapanıyor gayet rahat bi şekilde

E bende iki engel var biri bur biri kızlık zarı o zaman Ya arkadaşım ilişki sonrası onun aşağı doğru sarktığı sölemişti öle sandım bende
Onunki bi tuhafmış
Yani delik var tabiki daha doğrusu boşluk ilişki yaşadığımız yer ama nasıl diyeyim doğru kelimeyi bulamıyorum böyle sibob mu şamandra mı ne derler onun gibi açılıp kapanıyor gayet rahat bi şekilde

Onunki bi tuhafmış
Anlıyorum gibi yani bende o deliğin olcağı yerde bir etten kapalılık görüyorum çok çok ıkındığında azıcık bir açılma yapıyor yani çok küçük derecede. Kalın bir et parçası gibi

Konu sahibi anladığım kadarıyla ilişkiden sonra da öyle kalır mı diye merak ediyor :halay:
Çünkü cevaplarında baya geçmiş ilişkiden sonra da öyle mı olur diye. Öyle kalır merak etme :KK53:

Sizin görmeniz mümkün değik zaten eğilerek ya taktığınız şeylere bakın öyle birşey mümkün değil eğer sorun olsaydı çocuk doktorunuz ve anneniz de bebekken zaten farkederdi kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz hala anatomi konusunda hiçbirşey bilmiyoruz internetten araştırın anatomisini bilgi sahibi olursunuz

Back