ya ama orada bir boşluk olması gerekmez mi hiç bir delik yok gibi iki şeyin arası bir iki cm ilersinde etle kaplı gibi duvar gibiO kadar derini görebilmenin mümkün olduğunu sanmıyorum.
Hiç ilişki yaşanmadığı için mi böle buSevgili morkalp ayni seyi ilk gordugumde ben de epey sorgulamistim. Goruntu o sekilde olabiliyor, delik var rahat olun yanii
Muhtemelen..Hiç ilişki yaşanmadığı için mi böle bu
22 yaşına gelip şöyle bir bakayım dedim en sonunda.Eğilip inceledinizmi tövbe est
İnan bilmiyorum.ya ama orada bir boşluk olması gerekmez mi hiç bir delik yok gibi iki şeyin arası bir iki cm ilersinde etle kaplı gibi duvar gibi
cok emin degilim. Fakat ameliyat oldugunda anneminkini de inceleme firsatim oldu onun da oyle gorunuyorHiç ilişki yaşanmadığı için mi böle bu
Ya ağda yaparken yana doğru gerdirince bir dikkatimi çekti etten duvar gibi şeyOf allahim
Oraya bakmak nerden akliniza geldi durduk yere? İlla ki vardir bir delik korkmayin
İlişki yaşandığında da öle mi durucak o orada. Yoksa sağa solamı sarkarDelik yok açılıp kapanabilen bi mekanizma var :)
Heh aynen ben de böylesini hayal etmiştim.Delik yok açılıp kapanabilen bi mekanizma var :)
İlişki yaşandığında da öle mi durucak o orada. Yoksa sağa solamı sarkar
Niye hayal olsun basbayağı gerçek :)Heh aynen ben de böylesini hayal etmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?