bu fotoğraftaki çok basit bir şey plastik boncuklardan yapılmış gibi duruyor. 5 tl maliyetle aynısını yaparsınız kendinize.
ilgi alanıma girmiyor maalesef
eger cok güzel şeylerse kısmetse olur melisin küpeleri pazara bile gelir yakında
60 -70 tl verilir mi küpeye ayol iyice araştır 15 20 tlye bulursan alırsın bir iki tane sonra da hevesin geçer zatenbence çok güzeller baya da talep var instagram da. ay inşallah gelir. böyle kafama koyduğumu almam gerekiyorbi de bir sürü beğendim :/
Kafasindakiyle dalga geciyolardi instagramda niye tanga geciriyo diye bu kizdi sanirim :)
60 -70 tl verilir mi küpeye ayol iyice araştır 15 20 tlye bulursan alırsın bir iki tane sonra da hevesin geçer zaten
Orda adnan varya ceydanın sevgilisi onun mağazasından alıyorlar diye biliyorum. Hani sürekli sponsorumuz dedikleri yer adnanın mağazası. İnstgramlarına bakarsanız zaten bujiterinin ismini paylaşıyor her yarışmacı(benim gözümde oyuncu) ayrı ayrı.
En son bu tarz sac ve el aksesuarlarina morhipoda rastladim bir bak istersensadece bu değil bir sürü küpe de var. küpelere özellikle bayıldım zaten. butik küpe üzerine daha çok. ve bir küpe 60-70 tl. benzerlerini yapan ve uyguna satanlar varmış ama bulamıyorum. ayrıca hiç bu konularda yeteneğim yok :/
En son bu tarz sac ve el aksesuarlarina morhipoda rastladim bir bak istersen
aa adnanın mağazası olduğunu bilmiyodum bak. zaten instagram dan buldum bijuteriyi ama çok pahalı takılar :/ yorumlarda daha uyguna yapan butiklerde var diyorlar ama butiğin adı yazmıyodu bende onu arıyorum ama bulamadım bir türlü
İnstagrama guven olmaz canim, o kadar para vermeye de deger mi bilemedimmorhipo ya da baktım. ama benim sadece bu aksesuar değil taktığı diğer küpelere de bayıldım. ve instagram da başka butiklerde yapıyormuş ama bulamadım :/ asıl butiğinde de çok pahalı
İsim vermek doğru mudur bilmiyorum ama şu üsttekini tagda gördüm alttakide Adnan'ın canım melisin o kafasındaki şeylerdende var adnanın butikte
fashionbytutkuseyma
bujiteri_cem
üsttekini bende buldum o butikte çok pahalı daha uygununu arıyorum. alttakide güzel değil beenmedim onu pek :/
İnstagrama guven olmaz canim, o kadar para vermeye de deger mi bilemedim
Ben bu aralar ince zincirli sac aksesuarlari ve sahmeranlara merakim basladi ama boyle olanlar degil ,kendin yapamaz misin canim?
Kupeler nurella kupesi diye pazara dustu bilesadece bu değil bir sürü küpe de var. küpelere özellikle bayıldım zaten. butik küpe üzerine daha çok. ve bir küpe 60-70 tl. benzerlerini yapan ve uyguna satanlar varmış ama bulamıyorum. ayrıca hiç bu konularda yeteneğim yok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?