• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok önemli birşey değil ama bileniniz var mı?

Orda adnan varya ceydanın sevgilisi onun mağazasından alıyorlar diye biliyorum. Hani sürekli sponsorumuz dedikleri yer adnanın mağazası. İnstgramlarına bakarsanız zaten bujiterinin ismini paylaşıyor her yarışmacı(benim gözümde oyuncu) ayrı ayrı.
Aynen cem bijuteri

yok ki sadece bir tanesi var o kadar :/

Ben o kafasına taktığı şeylerden görmüştüm canım onun dışında bilgim yok ama İstanbuldaysan gitmen bakman daha sağlıklı olur herhalde. İnşallah bulursun

bende taktım şahmeranlarda çok hoşuma gidiyor. kendim yapamam ya :/
Sac aksesuarini yaparsin be canim hele de boyle abartili model seviyorsan
Sahmeran daha zor tabii ama evde kargaburun varsa eski gumus zincir kolyelerden sahmeran da yapilir ben morhipodan aldim 15 liraya daha yeni

Sac aksesuarini yaparsin be canim hele de boyle abartili model seviyorsan
Sahmeran daha zor tabii ama evde kargaburun varsa eski gumus zincir kolyelerden sahmeran da yapilir ben morhipodan aldim 15 liraya daha yeni

ya bi bakayım morhipo da şahmeran bakmamıştım. bencede onların ederii 15-20 max. 30 dur. ama 60-70 e satıyor. el yapımıymış yapması çok zormuş :P

H&m'e bakabilirsin. Ya da istanbulda oturuyorsan sosyete pazarlarında, ortaköyde sahildeki takıcı standlarında 5-15tl gibi bir fiyata bulursun

Bu değilde benzerleri için Hakan Mengüç diyim sen baş harflerinden çıkan mağazaya bak canım oluyor genelde max 30 tl

Back
X