Aynen cem bijuteriOrda adnan varya ceydanın sevgilisi onun mağazasından alıyorlar diye biliyorum. Hani sürekli sponsorumuz dedikleri yer adnanın mağazası. İnstgramlarına bakarsanız zaten bujiterinin ismini paylaşıyor her yarışmacı(benim gözümde oyuncu) ayrı ayrı.
HahahahajajajqjKafasindakiyle dalga geciyolardi instagramda niye tanga geciriyo diye bu kizdi sanirim :)
yok ki sadece bir tanesi var o kadar :/
Sac aksesuarini yaparsin be canim hele de boyle abartili model seviyorsanbende taktım şahmeranlarda çok hoşuma gidiyor. kendim yapamam ya :/
Kupeler nurella kupesi diye pazara dustu bilebes liraya satiliyor her yerde yahu 60-70 ne
Sac aksesuarini yaparsin be canim hele de boyle abartili model seviyorsan
Sahmeran daha zor tabii ama evde kargaburun varsa eski gumus zincir kolyelerden sahmeran da yapilir ben morhipodan aldim 15 liraya daha yeni
Oha ya 60-70 verilmez gercektenya bi bakayım morhipo da şahmeran bakmamıştım. bencede onların ederii 15-20 max. 30 dur. ama 60-70 e satıyor. el yapımıymış yapması çok zormuş
Begensem bile sirf Melis taktigi icin takmam, öyle gicigim
Ay tam bi kısmetse olur hayraniyim hiç dikkatimi çekmedi melisin küpeleri falan bn ayça&emre favorim
Oha ya 60-70 verilmez gercekten
H&m'e bakabilirsin. Ya da istanbulda oturuyorsan sosyete pazarlarında, ortaköyde sahildeki takıcı standlarında 5-15tl gibi bir fiyata bulursun
Bu değilde benzerleri için Hakan Mengüç diyim sen baş harflerinden çıkan mağazaya bak canım oluyor genelde max 30 tl
HM demek istemiştim canım mağaza varya ceza yemeyim diye :/tam anlamadım canım hakan mengüç yazınca takıcı çıkmıyor :/
HM demek istemiştim canım mağaza varya ceza yemeyim diye :/
o derece diyosun :)) ya bende izliyorum ama kurgu ve hepsi oyuncu o yüzden çok sallamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?