• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok öfkeliyim

Ben öfkelendiğim zamanlarda içimden bekle bi düşün diye kendime komut veriyorum ornegin eşime sinirlendim diyelim o bana kızdı bir şey için aman diyorum sakinleşince konusuruz.. Veya birine sinirlendim tatlı dil yılanı deliğinden cıkarır diyim o ne kadar sinirliyse bende okadarrrr rahat bir sekilde konusıyorum karsımdaki kişi bi tuhaf oluyor amannn ne sibirlenicem millet için kendine zarar varecem diyorum ohhh missss. 😅

Çok öfkeliyim. Genellikle eleştirmekten haklıyım. Ama ifade tarzım o kadar kötükü hemen sinirlendiğim için haklıyken haksız konuma düşüyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim
Bende aglarim oyle sinirimi atarim baya bi sulu gözüm cabik agliyorm bmde o halimi huyumu sevmiyorm hic aglamaktan gozlerim ağrıyor rahatsiz bi de gözüm

Bilip bilmeden sinirlendiğiniz an atlıyorsunuz sanırım ama olaylar sizin düşündüğünüz gibi çıkmayınca haksız duruma düşüyorsunuz ? Bir ara ben böyleydim. Herseye atlar aslında haklıyım ama hep haksız duruma düşerdim düşünüyorumda ne utanç verici. Ben hep bu duruma düşüp utandığım için rezil olucağıma susmayı tercih ettim. En azından ilk önce sorguluyorum sonra duruma göre yorum yapıyorum. Eminim zamanla sizde düzelirsiniz. Yaş kaç ?

Öncelikleee bu durumu zamanla aşacağını düşünüyorum. Kendini kontrol etmesini öğrenebilirsin 😊. Öfkelendiğin zaman üzerinden biraz zaman geçince o konu hakkında kendi kendine düşün tart biç. Sakin kafayla napardım diye düşün. Bu seni geliştirir diye düşünüyorum 😊

Çok öfkeliyim. Genellikle eleştirmekten haklıyım. Ama ifade tarzım o kadar kötükü hemen sinirlendiğim için haklıyken haksız konuma düşüyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim

Temelde, zamanında verilmesi gereken tepkilerin geriye atılıp, birike birike bu hale gelmesi var 😏 Tahammül sınırı patlayınca hiç istemesen bile küçücük bir şeye aşırı öfke patlamasıyla tepki vermeye başlıyorsun 🤦‍♀️ en azından bu konuda gözlemlerim bu yönde ve çok yıpratıcı bir durum gerçekten

Hep ayni kişiye karşı mi oluyor sınırın. Herkese herşeye mi. Yada sınırını çıkardığın kişiler hep aynı kişiler mk

Sinirlenince ortalığı yıkıyordum resmen. Kendime zarar vermişim aslında.. Şimdi umrumda bile değil. 👍

Aslında o sabır anı ilk an ilk an bir sey yspmayınca kendini kontrol edince sonradıda rahat geliyor.

Ben en çok evde çocukla uğraşıp ter içinde kalıp,eşim maç izlerken deliriyorum küfür bile ediyorum 😤 ben çok kötü bıri oldum

Kendinizi biraz kontrol ederseniz toparlarsınız inşallah... Erkeklerin büyük çoğunluğu öyle sanırım 🙈
Yani öfke ile ben pek birşey çözemediğimi gördüm hayatta ondan terk etmeye çalısıyorum bu huyu...

Bilip bilmeden sinirlendiğiniz an atlıyorsunuz sanırım ama olaylar sizin düşündüğünüz gibi çıkmayınca haksız duruma düşüyorsunuz ? Bir ara ben böyleydim. Herseye atlar aslında haklıyım ama hep haksız duruma düşerdim düşünüyorumda ne utanç verici. Ben hep bu duruma düşüp utandığım için rezil olucağıma susmayı tercih ettim. En azından ilk önce sorguluyorum sonra duruma göre yorum yapıyorum. Eminim zamanla sizde düzelirsiniz. Yaş kaç ?
Bilip bilmeden değil bildiğin konu hakkında konuşurken☺
Bende aglarim oyle sinirimi atarim baya bi sulu gözüm cabik agliyorm bmde o halimi huyumu sevmiyorm hic aglamaktan gozlerim ağrıyor rahatsiz bi de gözüm
Temelde, zamanında verilmesi gereken tepkilerin geriye atılıp, birike birike bu hale gelmesi var 😏 Tahammül sınırı patlayınca hiç istemesen bile küçücük bir şeye aşırı öfke patlamasıyla tepki vermeye başlıyorsun 🤦‍♀️ en azından bu konuda gözlemlerim bu yönde ve çok yıpratıcı bir durum gerçekten
Kesinlikle doğru tespit. Karşıdan bakıldığında güzel görünen ama 30 yaşında olmama rağmen ailemden hiçkimsenin sahip olamadığı kötü hayat tecrübelerine sahibim. Çok haksızlığa uğradım... Çok şey kaybettim...çok hayal kırıklıkları yaşadım incindim...😢Sorun zaten burada başlıyor beni anlamıyorlar anlamıyorlar.... En son birikerek. Patlıyor. Ama ben küçük birşey kızmışım gibi görünüyorum. 😢😢😢

Bilip bilmeden değil bildiğin konu hakkında konuşurken☺

Kesinlikle doğru tespit. Karşıdan bakıldığında güzel görünen ama 30 yaşında olmama rağmen ailemden hiçkimsenin sahip olamadığı kötü hayat tecrübelerine sahibim. Çok haksızlığa uğradım... Çok şey kaybettim...çok hayal kırıklıkları yaşadım incindim...😢Sorun zaten burada başlıyor beni anlamıyorlar anlamıyorlar.... En son birikerek. Patlıyor. Ama ben küçük birşey kızmışım gibi görünüyorum. 😢😢😢
Valla kimse icin yipratmaya degmiyo canm umirsamamayi ogrenmen gerek yksa benm gni 24 yasinda bi ton beyazin olur saçlarında

Back