- 4 Ağustos 2020
- 33
- 7
- 1
- 34
- Konu Sahibi Santavikki
Çok öfkeliyim. Genellikle eleştirmekten haklıyım. Ama ifade tarzım o kadar kötükü hemen sinirlendiğim için haklıyken haksız konuma düşüyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke bende böyle yapabilsemher defasında sakin kaşxm diyorum olmuyor. Sonra kendime sinir oluyorum
Bende aglarim oyle sinirimi atarim baya bi sulu gözüm cabik agliyorm bmde o halimi huyumu sevmiyorm hic aglamaktan gozlerim ağrıyor rahatsiz bi de gözümÇok öfkeliyim. Genellikle eleştirmekten haklıyım. Ama ifade tarzım o kadar kötükü hemen sinirlendiğim için haklıyken haksız konuma düşüyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim
Çok öfkeliyim. Genellikle eleştirmekten haklıyım. Ama ifade tarzım o kadar kötükü hemen sinirlendiğim için haklıyken haksız konuma düşüyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim
Ben en çok evde çocukla uğraşıp ter içinde kalıp,eşim maç izlerken deliriyorum küfür bile ediyorum ben çok kötü bıri oldumHep ayni kişiye karşı mi oluyor sınırın. Herkese herşeye mi. Yada sınırını çıkardığın kişiler hep aynı kişiler mk
Ben en çok evde çocukla uğraşıp ter içinde kalıp,eşim maç izlerken deliriyorum küfür bile ediyorum ben çok kötü bıri oldum
Bilip bilmeden değil bildiğin konu hakkında konuşurken☺Bilip bilmeden sinirlendiğiniz an atlıyorsunuz sanırım ama olaylar sizin düşündüğünüz gibi çıkmayınca haksız duruma düşüyorsunuz ? Bir ara ben böyleydim. Herseye atlar aslında haklıyım ama hep haksız duruma düşerdim düşünüyorumda ne utanç verici. Ben hep bu duruma düşüp utandığım için rezil olucağıma susmayı tercih ettim. En azından ilk önce sorguluyorum sonra duruma göre yorum yapıyorum. Eminim zamanla sizde düzelirsiniz. Yaş kaç ?
Bende aglarim oyle sinirimi atarim baya bi sulu gözüm cabik agliyorm bmde o halimi huyumu sevmiyorm hic aglamaktan gozlerim ağrıyor rahatsiz bi de gözüm
Kesinlikle doğru tespit. Karşıdan bakıldığında güzel görünen ama 30 yaşında olmama rağmen ailemden hiçkimsenin sahip olamadığı kötü hayat tecrübelerine sahibim. Çok haksızlığa uğradım... Çok şey kaybettim...çok hayal kırıklıkları yaşadım incindim...Sorun zaten burada başlıyor beni anlamıyorlar anlamıyorlar.... En son birikerek. Patlıyor. Ama ben küçük birşey kızmışım gibi görünüyorum.Temelde, zamanında verilmesi gereken tepkilerin geriye atılıp, birike birike bu hale gelmesi var Tahammül sınırı patlayınca hiç istemesen bile küçücük bir şeye aşırı öfke patlamasıyla tepki vermeye başlıyorsun en azından bu konuda gözlemlerim bu yönde ve çok yıpratıcı bir durum gerçekten
Aynı kişilere karşı. Arkadaşlarımla fln hiç problemlerim yok.Hep ayni kişiye karşı mi oluyor sınırın. Herkese herşeye mi. Yada sınırını çıkardığın kişiler hep aynı kişiler mk
Valla kimse icin yipratmaya degmiyo canm umirsamamayi ogrenmen gerek yksa benm gni 24 yasinda bi ton beyazin olur saçlarındaBilip bilmeden değil bildiğin konu hakkında konuşurken☺
Kesinlikle doğru tespit. Karşıdan bakıldığında güzel görünen ama 30 yaşında olmama rağmen ailemden hiçkimsenin sahip olamadığı kötü hayat tecrübelerine sahibim. Çok haksızlığa uğradım... Çok şey kaybettim...çok hayal kırıklıkları yaşadım incindim...Sorun zaten burada başlıyor beni anlamıyorlar anlamıyorlar.... En son birikerek. Patlıyor. Ama ben küçük birşey kızmışım gibi görünüyorum.
Peki gözgöre göre size haksızlık yapılıyorsa.. Ve herkes farkında olupda sesini çıkarmıyor, senin ızdırap çekmenin izliyorsa...Valla kimse icin yipratmaya degmiyo canm umirsamamayi ogrenmen gerek yksa benm gni 24 yasinda bi ton beyazin olur saçlarında
Sağlık sektöründeyim. Onlar anvçcak ilaç sayıyor...İyi bir psikologla çözülebilir bence
Nasıl bu hale geelbildinizSinirlenince ortalığı yıkıyordum resmen. Kendime zarar vermişim aslında.. Şimdi umrumda bile değil.