Çok net olacağım: Sevgilim yanımda osuruyor.

haydaaaaaa saygısızlık cnm bu ya

bu kadar hassas olmayın insanların ne dertleri var sevgilileriyle eşleriyle,bu kadar büyütülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. sizin yanınızda kendini rahat hissediyor demek ki, her insanın yaptığı gayet doğal bir şey eğer doğal ve rahat bir çift olsaydınız komik olarak yorumlayabilirdiniz

ya bırakın osursunlar,bırakın kokutsunlar

4 sene önce ciddi anlamda gaz sıkışması sorunu yaşadım hatta o kadar kötüydüm ki kolonoskopi bile yaptırmıştım,sonuç birşey çıkmadı ama aşırı derecede gazım vardı ama yok çıkmıyordu,uzun bir süre sonra eşimle annem tam da yanımdeyken kaçıverdiayy annemle eşim oh be deyip resmen sevinmişlerdi,hatta annem sevincinden alkışlamıştı
ömür boyu aynı evi paylaşacaksınız neticede,birbirinizin her halini göreceksiniz,seviyorsanız batmaz ya,hem adam tutup şişsin mi,bırakınız efenim osursun.

Insan saygi duydugu birinin yaninda yapmamali..samimiyet demis bazilari..ossurugun samimiyetle bagini cozemedim.oldu olacak beraber wc ye girelim samimiyet olsun
Esimle 1 yil tanisma 4 yil sevgililik 1.5 yillik evliligimizin ardindan ne ben ne o yapmadik..ha kazara olur yada hasta olur o baska.ama bunun aliskanliga donusmesi igrenc bir seviye bana gore

biz sevgilimle birbirimizin yanında osuruyoruz, özellikle gece yatarken oluyor yani insanlık hali.

canm o ne ki evlendikten snra sen gör müzikalli osurcak artk alışiyosun bi zaman snra sevimli gelmeye bile basliyo o derece

ahahah çok güldüm konuya ya kusura bakma konu sahibişaka bir yana aynı evde kalıyorsanız doğal artık nereye kadar kaçamak osuracak cocuk yahu

iki kişi karşılıklı osurma işinden rahatsız olmuyorsa senfoni orkestrası kursunlar önemli değil
ama bir kişi rahatsız oluyorsa bundan karşı tarafın saygılı olması gerek.kaçırır arada olabilir insanlık hali ama rahatsız olduğunu bildiği insanın yanında gözüne baka baka salmak da eşeklik yani

Bazı ülke insanlarında bunlar çok normal hiç tanımadığı insanların yanında yapıyorlar ki kaç kez şahit oldum iş için görüşmelerde.burun temizleme-geğirme-gaz çıkartmak.

Şaka bir yana adam kaldığı evi değiştirdi ve bu olay tamamen bitti.
Eski evi çok soğuk bir evdi. Yeni ev öyle değil. Belki hakikaten çok üşüyordu ondan oluyordu.
Konu bazı arkadaşlarda da rahatsızlık yaratmış. Kapatalım en iyisi. Güzel güldük eğlendik, herkese iyi forumlar:)
Mune

sende ossur dıyecegım ama yapamazsın sanıırm :q en azından rahatsız olur belkı de kendı de yapmaz
Bu kadar dertlenme cunku evlenince zaten cogu erkekte bu rahatlik hasil oluyor..istisnalar vardirda ben hic duymadim kendini salmayanini

Minik patiler arkadas sende merak etmissi ki acip okumussun, yorumlari bile es gecmemissin..madem assalayici bi konu okumasaydin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…