Çok haklısınızDurum vahim simdi boyle yapiyorsa evlenince neler yapar
Daha kötü napar acabaBöyle gelmiş böyle gider... Değiştiremezsin..
Simdi bunu yapar , vazgecirirsin...sonra başka türlüsü cikar..
saygısızlığından ileri geliyor...sana veya artık karşısındaki insana değer vermiyor...ne odunmuş bu kişi..hiç düşünmüyor gaz çıkarırsam pis kokudan rahatsızlık duyarlar diye..pesss..edep yahu..Merhaba.
Aslında ne çok sorunlar atlattık, atlatmaya çalışıyoruz da, şu an böyle bir sorundan konu açtığım için mutluyum bile diyebilirim.
2 senedir birlikteyiz. Sevgilim başka bir şehirdeydi ve benim olduğum şehre taşındı. Evde kalıyor ve yanımdayken hiçbir şekilde utanıp çekinmeden osuruyor. Kendisi çok çok rahat bir insan. Kimsenin ne düşündüğünü takmayan, kompleks sıfır, ego sıfır biri. Ama benim ne düşüneceğimi umursaması gerekmez mi?
Telefondayken de yapıyor saatlerce skypeta konuşan bi çiftiz. Ve artık daraldım.
Bunu onla konuşun diyecekseniz, defalarca söyledim. 3-4 gün bunu yapmayı bıraktı ama sonra yeniden hiçbir şey olmamış gibi yapmaya devam etti.
Azarladığım bile oldu bu konu yüzünden. Ama yok adama kar etmiyor.
Artık tiksinmeye başladım. Soğuyorum
Soğumam için binlerce yeterince sebep varken bi de bu tiksinme meselesi ekleniyor üstüne.
Romantizm için yalvarıyorum ona resmen, birkaç gün sonra yıl dönümümüz ve güzel bir şeyler yapamazsa gerçekten ipleri koparıcam çünkü bıktım.
NOT: Ben her zaman mükemmele yakınım onun yanında. Beni pasaklı ve rezil durumda görmemiştir.
Ya o kadar sık yapıyor ki amaahahaha:)) ya pardon canm gulmekten alamadim kendimi ama erkekler oyledir tatlim tabiki daha evlilik olmadan boylece bir rahatlik rahatsiz eder.. fakat suna inan tum.adamlar aynidir seninki sadece evlenmeden kendini belli etmis dogalligina ver ve tamamen insani ihtiyactan olan birseyide bu kadar takma
Düşününce komik ama sürekli olunca
guldum kusura bakma. gözümde canlandırıp okudum da.
sende ossur dıyecegım ama yapamazsın sanıırm :q en azından rahatsız olur belkı de kendı de yapmazMerhaba.
Aslında ne çok sorunlar atlattık, atlatmaya çalışıyoruz da, şu an böyle bir sorundan konu açtığım için mutluyum bile diyebilirim.
2 senedir birlikteyiz. Sevgilim başka bir şehirdeydi ve benim olduğum şehre taşındı. Evde kalıyor ve yanımdayken hiçbir şekilde utanıp çekinmeden osuruyor. Kendisi çok çok rahat bir insan. Kimsenin ne düşündüğünü takmayan, kompleks sıfır, ego sıfır biri. Ama benim ne düşüneceğimi umursaması gerekmez mi?
Telefondayken de yapıyor saatlerce skypeta konuşan bi çiftiz. Ve artık daraldım.
Bunu onla konuşun diyecekseniz, defalarca söyledim. 3-4 gün bunu yapmayı bıraktı ama sonra yeniden hiçbir şey olmamış gibi yapmaya devam etti.
Azarladığım bile oldu bu konu yüzünden. Ama yok adama kar etmiyor.
Artık tiksinmeye başladım. Soğuyorum
Soğumam için binlerce yeterince sebep varken bi de bu tiksinme meselesi ekleniyor üstüne.
Romantizm için yalvarıyorum ona resmen, birkaç gün sonra yıl dönümümüz ve güzel bir şeyler yapamazsa gerçekten ipleri koparıcam çünkü bıktım.
NOT: Ben her zaman mükemmele yakınım onun yanında. Beni pasaklı ve rezil durumda görmemiştir.
Bu konu yüzünden de 2 seneme yazık mı edeyim, bunu da bilmiyorum ben daha neleri neleri affettimİnanamıyorum iğrenç tek kelimeyle =/
Soğumakta haklısın saygısızlığın alası bu bana göre.
Hani insan anlamaz , farketmeden olur ama sürekli yapıyormuş .
Değişir mi bilmiyorum zor bi durum üstelik azarlamışsın bile yine de kar etmemiş .
Pis koku olayı pek yok açıkçası ama bi kere çok iğrenç kokmuştu o zaman azarladım zatensaygısızlığından ileri geliyor...sana veya artık karşısındaki insana değer vermiyor...ne odunmuş bu kişi..hiç düşünmüyor gaz çıkarırsam pis kokudan rahatsızlık duyarlar diye..pesss..edep yahu..
telefonda, skype de falan deyınce ondan şeyettımYa o kadar sık yapıyor ki amaHaklısınız aslında
Düşününce komik ama sürekli olunca
Ben hayatta yapamamsende ossur dıyecegım ama yapamazsın sanıırm :q en azından rahatsız olur belkı de kendı de yapmaz
Ayyy bi kere öyle bi osurdu ki yemin ederim bak sana en az 40 saniye sürdü korkunçtu.telefonda, skype de falan deyınce ondan şeyettım
canlandırdım yanı :q
nasıl ossuruyorsa artık
telde konusurken bıle duyuyorsun
traktör gıbı susmaması kötü ama yaa :qBen hayatta yapamam
Ayyy bi kere öyle bi osurdu ki yemin ederim bak sana en az 40 saniye sürdü korkunçtu.
Yanımda yapmadı dışarı odaya çıkıp yaptı ama duydum korkunçtu resmen çocuğun bağırsakları düştü sandım
telefonda, skype de falan deyınce ondan şeyettım
canlandırdım yanı :q
nasıl ossuruyorsa artık
telde konusurken bıle duyuyorsun
Kimsenin ne düşündüğünü takmayan, kompleks sıfır, ego sıfır biri. Ama benim ne düşüneceğimi umursaması gerekmez mi?