- 25 Eylül 2011
- 7.406
- 11.086
Hayir yok hic oylede olmadipeki hani istem dışı,mesela hapşururken gibi kaçmadı mı hiç
istememe sevmemenize saygı duyarım ancak bu insanlık hali, doğamızda olan bir şey 'ay iğreç konu kapansın' demek çok saçma, siz osurmuyor musunuz?
bu yazdıgına yorum yapmadan edemıcem kulaklarınız tıkanmıstır bence sızın 6yıldır yanında yapmıo yanı ınanmam bunaAnaaaa
Çok ilginç gerçekten ben eşimle 6 yıldır birlikteyim hiç öyle bir şey yaşamadım
Sevgiliniz değişikmiş ne desem bilemedim.
bu yazdıgına yorum yapmadan edemıcem kulaklarınız tıkanmıstır bence sızın 6yıldır yanında yapmıo yanı ınanmam bunadegısık dıe bse yok hadı sevgılıyken tamam olmaz da evlıyken her erkek yapar bunu :)))
Yok ya yapmadı sessiz yapıp kokmuyorsa bir şey diyemem tabi
Ama öyle bir şey olmadı gerçekten
Evliliğimizin 4. yılı bitmek üzere. Bir kez bile şahit olmadım. İnanın her erkek bunu yapmaz.bu yazdıgına yorum yapmadan edemıcem kulaklarınız tıkanmıstır bence sızın 6yıldır yanında yapmıo yanı ınanmam bunadegısık dıe bse yok hadı sevgılıyken tamam olmaz da evlıyken her erkek yapar bunu :)))
:) anladım cnm bnm ıcın sıkıntı olmaz ya ınsanlık halı toplumda yapacak kadar bılıncsız degıl de yanmda sıkıntı yokYok ya yapmadı sessiz yapıp kokmuyorsa bir şey diyemem tabi
Ama öyle bir şey olmadı gerçekten
cnm dogal bu yapsada sorun etmem y7anı sahsen bn kısıye gore degısır tabı bu bakıs acısıEvliliğimizin 4. yılı bitmek üzere. Bir kez bile şahit olmadım. İnanın her erkek bunu yapmaz.
Tabi canım muhakkak. Bazı yorumlara bittim yalnız. Hala gülüyorum yacnm dogal bu yapsada sorun etmem y7anı sahsen bn kısıye gore degısır tabı bu bakıs acısı
aynen valla bende çok güldümTabi canım muhakkak. Bazı yorumlara bittim yalnız. Hala gülüyorum ya...
çok acayip gerçekten, sessiz osuranınki kokar ama...
:) anladım cnm bnm ıcın sıkıntı olmaz ya ınsanlık halı toplumda yapacak kadar bılıncsız degıl de yanmda sıkıntı yok
bnde güler geçerim
ben alışkın değilim yanımda yaparsa ne tepki veririm bilmiyorum gülerim herhalde