- 14 Kasım 2014
- 665
- 739
- 36
İyyyy karizmatik okumus gorgulu insanda osururmu hicc yaa cok garipbir zamanlar bi sevgilim vardı. okumuş görgülü kaliteli biri.. birgün oturuyoruz ünideki evimde.. bu ossurdusonra birsey yok gibi sakaya verdi espri fln.. son ossuruşu oldu ertesi gün posta. 9 aylık sevgilimdi. hiç affımm olmaz
en azından toplum içinde ossurmamalı dimi ama.. bunun yeri var mesela tuvalet.. gel bari ortaya mıçççİyyyy karizmatik okumus gorgulu insanda osururmu hicc yaa cok garip
Haklisin haklisin valla aninda sogurum ben. Ya tamam insani bi ihtiyac saglik sonucta ama bi itici bi tiksinc oluyo yapan kisi.mesela esim sevgiliyken yapsaydi bende senin yaptigini yapardim ama ewlenince gosterdi g*tunun yuzunuen azından toplum içinde ossurmamalı dimi ama.. bunun yeri var mesela tuvalet.. gel bari ortaya mıçççhayır okumuşluğun verdiği egoda tavan ama g*tünü tutamıyor daha düşündükçe gülesim geliyor
valla şu yazıyı okuduğumdan beri kendimi tutamıyorum. ya bari sevgiliyken yapmasınlarHaklisin haklisin valla aninda sogurum ben. Ya tamam insani bi ihtiyac saglik sonucta ama bi itici bi tiksinc oluyo yapan kisi.mesela esim sevgiliyken yapsaydi bende senin yaptigini yapardim ama ewlenince gosterdi g*tunun yuzunuBi osuruk icinde bosanmaz ama dimi
Hahahahhaahhaaaaaaaa valla gulmeyemi ihtiyacimiz var ne anlamadim durup durup guluom.demek arkadasinizin esi sizlerin yanindada yapiodu haaa tüüü mikrop herif yaa.bi ara buraya bi konu acilmisti kadinin kocasi tam sex sirasinda yapiomus kadin kocasina sariliomus (poposundan sariliyomus) adam pat diye eline yapiyomus kadininvalla şu yazıyı okuduğumdan beri kendimi tutamıyorum. ya bari sevgiliyken yapmasınlareşim allahtan çok ossuruklu bir tip değil.. yani artık yapsada iş işten geçti en azından.. benim arkadaşın eşi toplumda ossururdu. kadın bu ve bunun gibi nednlerden boşandı. ya ama öyle böyle değil. yanımızda bi ossurmasıyla sandalyeyi kaldırırdı. ya öldüm valla tutamıyorum kendimi ne güldüm bee ahahahahaha
Konu basligini okuduysaniz konu osurukla ilgili.tabiki yorumlar osuruktan olacak kalkipta hamilelikten yada kv kp sorunu hakkinda yorum yapacak degiliz degilmi.hosumuza gitmiyorsaa konu icerigi sizde girip girip okumazsiniz.demekki sizide ceken bisey varki bu konuda 35 Sayfayi okumussunuz.daha fazla mideniz bulanmasin bidaha bu konu basligini gorunce tiklamayin uzerine.ayrica yukariida anlattim olay burda bdv ye acilan bir konuydu.bu konu ve bazı yorumlar cidden midemi bulandırdı.dayanamadm yazdım ceza da alırsam alayım böyle bos ve sacma bir konunun bukadar ilgi görmesi cok ilginc,elin adamının osurmasını burada okumak beni rahatsız etti acıkcası hele ki bazı lakayıt ve iğrenc yorumlar cok sinir bozucu simdi bana saldıracaksınız eminim eğlencenizi bölüyorum diye ama bu konuyu her gördüğümde rahatsız oluyorum.cıkıp cıkıp geliyor sürekli hele bazı yorumlar var ki offff hic komik değil özellikle su üstteki yorum
polemiğe girmeyeceğim sadece fikrimi söyledim daha saygılı alıntılarsanız sevinirim,saldırıya gecmek yerine.iyi aksamlarKonu basligini okuduysaniz konu osurukla ilgili.tabiki yorumlar osuruktan olacak kalkipta hamilelikten yada kv kp sorunu hakkinda yorum yapacak degiliz degilmi.hosumuza gitmiyorsaa konu icerigi sizde girip girip okumazsiniz.demekki sizide ceken bisey varki bu konuda 35 Sayfayi okumussunuz.daha fazla mideniz bulanmasin bidaha bu konu basligini gorunce tiklamayin uzerine.ayrica yukariida anlattim olay burda bdv ye acilan bir konuydu.
Sizede iyi aksamlarpolemiğe girmeyeceğim sadece fikrimi söyledim daha saygılı alıntılarsanız sevinirim,saldırıya gecmek yerine.iyi aksamlar
Anaaaa
Çok ilginç gerçekten ben eşimle 6 yıldır birlikteyim hiç öyle bir şey yaşamadım
Sevgiliniz değişikmiş ne desem bilemedim.
Ciddimisiniz gercekten hicmi yapmadi yaninizda.valla cok sasirdim Benim adam 3 yildir kesintisiz yapiyorda hayret yapmayan birini duyunca sasirdim