Çok net olacağım: Sevgilim yanımda osuruyor.

İyyyy karizmatik okumus gorgulu insanda osururmu hicc yaa cok garip

İyyyy karizmatik okumus gorgulu insanda osururmu hicc yaa cok garip
en azından toplum içinde ossurmamalı dimi ama.. bunun yeri var mesela tuvalet.. gel bari ortaya mıççç hayır okumuşluğun verdiği egoda tavan ama g*tünü tutamıyor daha düşündükçe gülesim geliyor

Haklisin haklisin valla aninda sogurum ben. Ya tamam insani bi ihtiyac saglik sonucta ama bi itici bi tiksinc oluyo yapan kisi.mesela esim sevgiliyken yapsaydi bende senin yaptigini yapardim ama ewlenince gosterdi g*tunun yuzunuBi osuruk icinde bosanmaz ama dimi

valla şu yazıyı okuduğumdan beri kendimi tutamıyorum. ya bari sevgiliyken yapmasınlar eşim allahtan çok ossuruklu bir tip değil.. yani artık yapsada iş işten geçti en azından.. benim arkadaşın eşi toplumda ossururdu. kadın bu ve bunun gibi nednlerden boşandı. ya ama öyle böyle değil. yanımızda bi ossurmasıyla sandalyeyi kaldırırdı. ya öldüm valla tutamıyorum kendimi ne güldüm bee ahahahahaha

ahahahahha 3 5 sayfa okudum tutamıyorum kendimi ne güzel yorumlar var ya vallahi akşam akşam iyi güldüm

Hahahahhaahhaaaaaaaa valla gulmeyemi ihtiyacimiz var ne anlamadim durup durup guluom.demek arkadasinizin esi sizlerin yanindada yapiodu haaa tüüü mikrop herif yaa.bi ara buraya bi konu acilmisti kadinin kocasi tam sex sirasinda yapiomus kadin kocasina sariliomus (poposundan sariliyomus) adam pat diye eline yapiyomus kadinin

bu konu ve bazı yorumlar cidden midemi bulandırdı.dayanamadm yazdım ceza da alırsam alayım böyle bos ve sacma bir konunun bukadar ilgi görmesi cok ilginc,elin adamının osurmasını burada okumak beni rahatsız etti acıkcası hele ki bazı lakayıt ve iğrenc yorumlar cok sinir bozucu simdi bana saldıracaksınız eminim eğlencenizi bölüyorum diye ama bu konuyu her gördüğümde rahatsız oluyorum.cıkıp cıkıp geliyor sürekli hele bazı yorumlar var ki offff hic komik değil özellikle su üstteki yorum

bende eşimde çok rahat insanlarız evlenmeden önce bir süre birlikte yaşamıştık o zamanda öyleydik bana tuhaf gelmedi. mesela biz tuvaletin kapısını kapatmazdık çocuk yokken ne yapıyor olursak olalım:) evlenmeden böyle evlenince napar diye düşünme daha napabilirki zaten:)bence saygıdan öte bu bi insana en iyi ve en kötü haliyle yanında olma rahatlığını vermişsin senden emin rahat kendi gibi yani yanında ossuran bi adamla evlensen süpriz bi huyu çıkmaz çünkü kendini saklama gereğini atlatmış bir de bu açıdan bakmaya çalış bence. hem bu insani bir ihtiyaç biz kadınlar sanki yapınça pembe sim püskürüp çilek mi kokuyor:) rahat olmak lazım bence...

Konu basligini okuduysaniz konu osurukla ilgili.tabiki yorumlar osuruktan olacak kalkipta hamilelikten yada kv kp sorunu hakkinda yorum yapacak degiliz degilmi.hosumuza gitmiyorsaa konu icerigi sizde girip girip okumazsiniz.demekki sizide ceken bisey varki bu konuda 35 Sayfayi okumussunuz.daha fazla mideniz bulanmasin bidaha bu konu basligini gorunce tiklamayin uzerine.ayrica yukariida anlattim olay burda bdv ye acilan bir konuydu.

Bu konuyu açınca burnuma kokular geldi ki burnum tıkalı ya koku alamam

En azından evlenince kurbağaya dönüşmicek:) neyse o işte evlenince çok değişti derdin olmaz. Bence sende onun yanında yapmalısın. Bir musubet bin nasihattan iyidir :)

polemiğe girmeyeceğim sadece fikrimi söyledim daha saygılı alıntılarsanız sevinirim,saldırıya gecmek yerine.iyi aksamlar

Anaaaa
Çok ilginç gerçekten ben eşimle 6 yıldır birlikteyim hiç öyle bir şey yaşamadım
Sevgiliniz değişikmiş ne desem bilemedim.

ayyy başlığı görünce gülesim geldi insanlık hali dicem de o biraz insanlıktan çıkmış sanki

Anaaaa
Çok ilginç gerçekten ben eşimle 6 yıldır birlikteyim hiç öyle bir şey yaşamadım
Sevgiliniz değişikmiş ne desem bilemedim.
Ciddimisiniz gercekten hicmi yapmadi yaninizda.valla cok sasirdim Benim adam 3 yildir kesintisiz yapiyorda hayret yapmayan birini duyunca sasirdim

Ciddimisiniz gercekten hicmi yapmadi yaninizda.valla cok sasirdim Benim adam 3 yildir kesintisiz yapiyorda hayret yapmayan birini duyunca sasirdim

Valla hiç yapmadı biz çok utangacız o konuda. Ben de yapanları duyunca çok şaşırıyorum

Kesintisiz yapıyor demene çok güldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…